Gracic je seoska varalica.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Objasni nam aferu sa Pelakom, stanom i prekidom karijere kad si mu vec prijatelj.
1946
cim se pocnu naglasavat bio pripadnik armije bih odmah znam da je neka sumnja u pitanju , ne znam sto to odmah svi govore bio pripadnik armije , eto ko je bio pripadnik taj je posten , kao tigar iz bihaca ..
To covjek nije rekao nego ja,pljuvanje po njemu dugo traje jer je bez dlake i ne **** nikoga ni 2%.Sve je uradio svojim novcem i nemamo ko sta pricati.Ako dopustate budisti da radi pustite i covjeka.Ali to je nas mentalitet a ja bih rekao supanluk.
Prvo ovo nije forum nijaz.gracic.ba i on nije ucesnik istog ( barem da se predstavlja kao on ) tako da ne mozes zabraniti da raja iznosi svoje misljenje, jer nicim ne krsi pravila foruma.
Inace, covjek je seoska varalica koja ti obeca jedno, pa ti ne da platu po 3-4 mjeseca i sve tako. Patoloski lazov koji pokusava da naprkosti pojedinim klubovima, ali djaba, plastika je plastika.
Inace, covjek je seoska varalica koja ti obeca jedno, pa ti ne da platu po 3-4 mjeseca i sve tako. Patoloski lazov koji pokusava da naprkosti pojedinim klubovima, ali djaba, plastika je plastika.
1946
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Haj mi samo jos reci sta je on konkretno radio u toj armiji kad si informisan tako?lupus je napisao/la:Kako djeco lupate dajem sebi za pravo da Vam objasnim jer se radi o mom dobrom prijatelju:Mancini je napisao/la:Željooooo je napisao/la: Bio neka fora u FK Sarajevu,ne znam koju je poziciju obnašao,ali je uzeo neke pare od FK Sarajeva i nakon toga se ispalio iz kluba.Čovjek pere pare preko Olimpica i to svako zna..![]()
![]()
Nijaz Gracic pravnik i ekonomista,jedini sadasnji predratni biznismen,vlasnik free sopova,proveo cio rat u BIH i bio clan GS ARBIH,napustio istu sa cinom majora vojne bezbjednosti.Dakle novce nije krao i nije pobjegulja i jedini od svih u fudbalu koji su na pozicijama da je u ARBIH.Cast izuzetcima.
Sadasnji i istinski vlasnik kluba(pravno nije)jer gotovo u cjelini hrani sve u klubu od zaposlenih do igraca.
Fks preuzeo na zimu neke godine i spasio od ispadanja i te sezone osvojio KUP.Svoje novce ulagao u tih devet mjeseci a napusti klub jer ga je Savez suspendovao na godinu a FKS nije data licenca.Zbog toga sto ne moze da otrpi pljacku napao Savez a ovi ga kaznili.U finalu se kralo na oci sviju prisutnih a na stetu FKS.
Uzeo klub Olimpic prije sest-sedam godina iz druge lige FBIH i dosao redom godinu za godinom u PL.Od kluba je napravio stabilnog premijerligasa i sada gradi kamp u Hadjicima,jako je puno planova za taj klub.Finansijski niko mu ne pomaze i niko nije marke u ovaj klub dao bilo drzavnih organa,privatnika ili bilo koga drugoga.Zato postujte neciji rad a ne tu poausalne ocijene a pogotovo kriminal vam je pred ocima a vi ga trazite u Olimpicu.
Molim ove iz ssba da se ubuduce prestane sa pljuvanjem naseg predsjednika JER OVO NIJE PRVI PUT da svake suse vrijedjaju jednog istinkog i pravog covjeka koji je zaduzio mnogo vise nego pominjane i vama drage osobe.
I ako sa lakocom moze biti vodeci u Savezu(njegov je izbor Begic)nije i nece nikada jer ga to ne zanima.
Je li bio u rovu ili je i tu armiju koristio za vlastitu dobit iz dobro zaklonjenog sklonista obucen u maskirno odijelo, dok su momci u trenerkama ostavljali dijelove tijela na bojistu?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Cuo sam da je proslog decembra ( mozda sam i slagao mjesec, uglavnom zima je bila), samo usao u svlacionicu i rekao igracima, kaznjeni ste, nema plate ovaj mjesec.Head je napisao/la:Prvo ovo nije forum nijaz.gracic.ba i on nije ucesnik istog ( barem da se predstavlja kao on ) tako da ne mozes zabraniti da raja iznosi svoje misljenje, jer nicim ne krsi pravila foruma.
Jadranku Bogicevicu bio duzan bruku love i ovaj predo zahtjev za raskid ugovora, dogovorio sa Osimom i Zeljeznicarom i ovaj zadnji dan isplati sve samo da ovaj ne bi otisao u Zeljeznicar.Pappy je napisao/la:Cuo sam da je proslog decembra ( mozda sam i slagao mjesec, uglavnom zima je bila), samo usao u svlacionicu i rekao igracima, kaznjeni ste, nema plate ovaj mjesec.Head je napisao/la:Prvo ovo nije forum nijaz.gracic.ba i on nije ucesnik istog ( barem da se predstavlja kao on ) tako da ne mozes zabraniti da raja iznosi svoje misljenje, jer nicim ne krsi pravila foruma.
1946
-
wienultras
- Kontakt:
uhljup teski,pokuso uvaliti slobodu,bukvalno je ugasiti...osujecen u zadnji momenat..kriminalac sa dna kace 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Jedini uhljupcicu je Gracic stao u zastitu Slobode kada su vas pljackali.Osvijesti se i pravi dusmanina na drugoj strani.Zbog tih izjava i Gracic i Olimpic su kaznjeni od Saveza.Vjeruj nista drazi neces biti nasim dusmanima sto pljujes po nama i sefu.I dalje ce imati o tebi i slicnim sliku koju imaju.
-
wienultras
- Kontakt:
sta imam kome biti drag..lupus je napisao/la:Jedini uhljupcicu je Gracic stao u zastitu Slobode kada su vas pljackali.Osvijesti se i pravi dusmanina na drugoj strani.Zbog tih izjava i Gracic i Olimpic su kaznjeni od Saveza.Vjeruj nista drazi neces biti nasim dusmanima sto pljujes po nama i sefu.I dalje ce imati o tebi i slicnim sliku koju imaju.
I mi tebi ali da si ti pregovarao cisto sumnjam jer sam jako dobro informisan.Zajebi pricu i sve najbolje vam u PL. 
-
wienultras
- Kontakt:
hahahaah ja pregovarolupus je napisao/la:I mi tebi ali da si ti pregovarao cisto sumnjam jer sam jako dobro informisan.Zajebi pricu i sve najbolje vam u PL.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de sad jedno 10 strana laprdajte o gracicu i odakle mu pare,jel bio u Armiji i to
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Nisam ovo prije vidio. Kakav smrad!pitic je napisao/la:Graciću jel te stid višeMancini je napisao/la:Pošten itekako a krivotvorenje dokumenta za licencu to nije vrijedno spomena.ucjenjivao si Sarajevo dok si mogao, ali si pročitan već davno. Evo da podsjetim i tebe i sve navijače Sarajeva kako si javno prijetio da Sarajevo neće dobiti licencu što se može čuti od 10:40, a molio bi sve navijače Sarajeva da još jednom pogledaju ovu emisiju i da se podsjete ko si i šta si, posebno od 6:00 do 13:00. Dino je jedno ispao naivan što je prihvatio gostovanje u ovoj emisiji kod ovog dušmana od novinara.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
E moj lupuse s kim si našao raspravljati?Sa ovim dijasporcem koji sve vrijedža sve redom,sa pitićem koji piše redovno budalaštine.Samo je činjenica da su opterećeni našim predsjednikom.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
na izvoru jedan fin izvjestaj o visockoj bosni i njihovom usponu i padu u bh fudbalu... vrijedno pogledati, govore pekic, ihtijarevic, prepoli itd...
pogotovo je interesantno sto kaze ivica pekic i o neodigranom play-offu 1999. 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
priča gluposti.jovanmaksimovic je napisao/la:na izvoru jedan fin izvjestaj o visockoj bosni i njihovom usponu i padu u bh fudbalu... vrijedno pogledati, govore pekic, ihtijarevic, prepoli itd...pogotovo je interesantno sto kaze ivica pekic i o neodigranom play-offu 1999.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa i meni tako djeluje... da prica samo da nesto provokativno kaze...VanBasten je napisao/la:priča gluposti.jovanmaksimovic je napisao/la:na izvoru jedan fin izvjestaj o visockoj bosni i njihovom usponu i padu u bh fudbalu... vrijedno pogledati, govore pekic, ihtijarevic, prepoli itd...pogotovo je interesantno sto kaze ivica pekic i o neodigranom play-offu 1999.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ma da opere sebe... radi njega i je Bosna tu gdje je sad. Faruk je to indirektno pri kraju rekao.jovanmaksimovic je napisao/la:pa i meni tako djeluje... da prica samo da nesto provokativno kaze...VanBasten je napisao/la:priča gluposti.jovanmaksimovic je napisao/la:na izvoru jedan fin izvjestaj o visockoj bosni i njihovom usponu i padu u bh fudbalu... vrijedno pogledati, govore pekic, ihtijarevic, prepoli itd...pogotovo je interesantno sto kaze ivica pekic i o neodigranom play-offu 1999.
A, on, ti ej protopit likova kakvi su se u taj vakat motali i vodili klubove (mada i danas situacija nije puno bolja). Zato su danas haman svi u **** do guše. Kad gledam njega, vidim našeg Baljka i kompaniju.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Istina je što Faruk kaže da je tada Bosna bila na "truhlim" temeljima. Isto tako istina je da je neizlazak u Europu te godine finansijski uništio Pekića (jer se čovjek malo uvalio za stadion, igrače) očekivao je profit od Europe ali je samo ostao u minusu i tako se to raspalo.jovanmaksimovic je napisao/la:na izvoru jedan fin izvjestaj o visockoj bosni i njihovom usponu i padu u bh fudbalu... vrijedno pogledati, govore pekic, ihtijarevic, prepoli itd...pogotovo je interesantno sto kaze ivica pekic i o neodigranom play-offu 1999.
A što se tiče para kojim je finansirao Bosnu, većina raje zna da te pare nisu produkt nekog velepoštenog rada i posla, zato je i Faruk naveo to što je naveo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.