Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
no rules
-
Kontakt:
GoldenDust je napisao/la:BeSha1992 je napisao/la:postoje mnoge pozitivne stvari sto se desavaju oko FKS, al' mi je ovo daleko najdraza, ljudi iz BiH se pocinju poistovjecivati sa FKS, ne samo Sarajevo i okolina Sarajeva, vec i sa sjevera drzave dolazi podrska... FKS postaje kult, i rezultati su vec vidiljivi...
Evo brate protiv Borusije dolazi bus iz Jajca navijaca/simpatizera... Neki od njih prvi put dolaze na tekmu

ovo kao da igra Reprezentacija , danas me u Gračanici drug pita da idem sa njim i ekipom na utakmicu , reko Košarka u Mejdanu jel' , ma jok kaže u Sarajevo da gledamo Evropa Ligu ...(inače nije navijač Sarajeva , ali je navijač svega što je Bosansko)

-
samo_lijevo
-
Kontakt:
Postao/la samo_lijevo » 14 avg 2014, 21:17
no rules je napisao/la:GoldenDust je napisao/la:BeSha1992 je napisao/la:postoje mnoge pozitivne stvari sto se desavaju oko FKS, al' mi je ovo daleko najdraza, ljudi iz BiH se pocinju poistovjecivati sa FKS, ne samo Sarajevo i okolina Sarajeva, vec i sa sjevera drzave dolazi podrska... FKS postaje kult, i rezultati su vec vidiljivi...
Evo brate protiv Borusije dolazi bus iz Jajca navijaca/simpatizera... Neki od njih prvi put dolaze na tekmu

ovo kao da igra Reprezentacija , danas me u Gračanici drug pita da idem sa njim i ekipom na utakmicu , reko Košarka u Mejdanu jel' , ma jok kaže u Sarajevo da gledamo Evropa Ligu ...(inače nije navijač Sarajeva , ali je navijač svega što je Bosansko)

takvi samo vrijede sto donose novac klubu,zato dobrodosli.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
Oerde
-
Kontakt:
Babayaro je napisao/la:Aragon je napisao/la:Sarajevo vise nije samo Sarajevaki klub nego svih onih koji ga vole. Svako bilo odakle da je, dobro doaao je na Kosevo a i medju nasu raju. Svima veliki pozdrav. Respekt svakom onome ko dodje iz drugog grada samo radi utakmice. Momci, svaka vam cast.
FK Sarajevo nikad nije bio samo sarajevski klub. I prije rata smo imali navijače po cijeloj BiH, pa i šire.
U pravu si od riječi do riječi.
Obično ne pišem na ovako nešto ali vidim da se tema ozbiljno zagužvala ovakvim i sličnim postovima, vezano za nekakvu geografsku opredijeljenost, pa da i ja šta kažem. Ja nisam iz Sarajeva, FKS pratim od kada me stari odveo na moju prvu tekmu na Koševo, valjda kao i svi. I to je to. Valjda se nekako rodiš ko pitar, od toga i umreš. Prva ljubav i sve što krene uz nju. Od 2004 mogu na prste jedne ruke nabrojati tekme na kojima nisam bio. Bježanje iz škole, propuštanje ispita, uzimanje bolovanja na poslu, sve zbog Saraj'va. Čitam ovdje dosta stvari, pa neko reče da Saraj'vo ne treba ni proći ako neće igrati u Sarajevu utakmice grupne faze EL. Čovječe ja sam posuđivao pare da odem stajati uz ogradu u Sanskom Mostu. I opet bih, i uvijek ću, dok god mogu. Po kakvim smo vrletima išli i da ih ne gledamo u Zenici, tobejarabi... To što sam ja odavde ili odande ne određuje boju mog srca, a ja znam da je ono bordo. I nikad nigdje do na ovako internetu nisam vidio takvo neko iščuđavanje ljudima koji navijaju za FKS, a nisu iz Sa. Stek'o sam vala i drugara na tribini dosta koji su iz Sarajeva i nikome nije smetalo odakle sam, štaviše to niko nije ni spominjao. Valjda je to problem samo ono nekih iskompleksiranih ljudi čiji je najveći uspjeh u životu to što žive u Sarajevu. Zato bih vala molio i da završi ova priča o tome, kome god bordo boja teče venama, moj je brat. To što klub nosi ime grada, pa šta!? Nosi ime mog glavnog grada!
-
Dalabu
-
Kontakt:
Da li ce biti moguce kupiti kartu za Borussiu na dan tekme?
Inace sam iz Tuzle, a problem mi je jer idem na more prekosutra, tako da cu iz Makarske morati doci na tekmu pa poslije tekme opet nazad u Makarsku, znaci maksuz dolazim s mora, sta mislite hoce li biti karta za Sjever na dan utakmice???

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
-
Babayaro
-
Kontakt:
Oerde je napisao/la:Babayaro je napisao/la:Aragon je napisao/la:Sarajevo vise nije samo Sarajevaki klub nego svih onih koji ga vole. Svako bilo odakle da je, dobro doaao je na Kosevo a i medju nasu raju. Svima veliki pozdrav. Respekt svakom onome ko dodje iz drugog grada samo radi utakmice. Momci, svaka vam cast.
FK Sarajevo nikad nije bio samo sarajevski klub. I prije rata smo imali navijače po cijeloj BiH, pa i šire.
U pravu si od riječi do riječi.
Obično ne pišem na ovako nešto ali vidim da se tema ozbiljno zagužvala ovakvim i sličnim postovima, vezano za nekakvu geografsku opredijeljenost, pa da i ja šta kažem. Ja nisam iz Sarajeva, FKS pratim od kada me stari odveo na moju prvu tekmu na Koševo, valjda kao i svi. I to je to. Valjda se nekako rodiš ko pitar, od toga i umreš. Prva ljubav i sve što krene uz nju. Od 2004 mogu na prste jedne ruke nabrojati tekme na kojima nisam bio. Bježanje iz škole, propuštanje ispita, uzimanje bolovanja na poslu, sve zbog Saraj'va. Čitam ovdje dosta stvari, pa neko reče da Saraj'vo ne treba ni proći ako neće igrati u Sarajevu utakmice grupne faze EL. Čovječe ja sam posuđivao pare da odem stajati uz ogradu u Sanskom Mostu. I opet bih, i uvijek ću, dok god mogu. Po kakvim smo vrletima išli i da ih ne gledamo u Zenici, tobejarabi... To što sam ja odavde ili odande ne određuje boju mog srca, a ja znam da je ono bordo. I nikad nigdje do na ovako internetu nisam vidio takvo neko iščuđavanje ljudima koji navijaju za FKS, a nisu iz Sa. Stek'o sam vala i drugara na tribini dosta koji su iz Sarajeva i nikome nije smetalo odakle sam, štaviše to niko nije ni spominjao. Valjda je to problem samo ono nekih iskompleksiranih ljudi čiji je najveći uspjeh u životu to što žive u Sarajevu. Zato bih vala molio i da završi ova priča o tome, kome god bordo boja teče venama, moj je brat. To što klub nosi ime grada, pa šta!? Nosi ime mog glavnog grada!

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
mirzatele
-
Kontakt:
Dalabu je napisao/la:Da li ce biti moguce kupiti kartu za Borussiu na dan tekme?
Inace sam iz Tuzle, a problem mi je jer idem na more prekosutra, tako da cu iz Makarske morati doci na tekmu pa poslije tekme opet nazad u Makarsku, znaci maksuz dolazim s mora, sta mislite hoce li biti karta za Sjever na dan utakmice???

sto ne ljetujes u Turskoj,Egiptu,Spaniji ?
-
Babayaro
-
Kontakt:
Dalabu je napisao/la:Da li ce biti moguce kupiti kartu za Borussiu na dan tekme?

Nema šanse.
Jedina ti je opcija kad kreneš na more da svratiš do kluba, učlaniš se (ako već nisi) i kupiš kartu.
-
orbit
-
Kontakt:
mirzatele je napisao/la:Dalabu je napisao/la:Da li ce biti moguce kupiti kartu za Borussiu na dan tekme?

A šta tebe briga? Mislim, kakvo je to pitanje brate mili?

-
Dalabu
-
Kontakt:
Babayaro je napisao/la:Dalabu je napisao/la:Da li ce biti moguce kupiti kartu za Borussiu na dan tekme?

Nema šanse.
Jedina ti je opcija kad kreneš na more da svratiš do kluba, učlaniš se (ako već nisi) i kupiš kartu.
U subotu idem na more, da li imam gdje kupiti kartu tad, svraticu u grad onda ne bi rizikovao u cetvrtak da ostanem ispred sjevera ubio bi se, u fan shopu ima karti jel de?
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
-
YNWA
-
Kontakt:
Babayaro je napisao/la:Aragon je napisao/la:Sarajevo vise nije samo Sarajevaki klub nego svih onih koji ga vole. Svako bilo odakle da je, dobro doaao je na Kosevo a i medju nasu raju. Svima veliki pozdrav. Respekt svakom onome ko dodje iz drugog grada samo radi utakmice. Momci, svaka vam cast.
Sarajevo ima dosta navijaca van Sarajeva, sta mislite koliko je momaka bilo sa TK u Banovicima kada je piksi dao dva gola, pa koliko bude u Gradaccu svake godine, ne mislim samo na one koji idu sa Hordama...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
MrWhite
-
Kontakt:

Kupi kartu online, isprintas i oni ti skeniraju bar code na ulazu....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
-
orbit
-
Kontakt:
Dalabu je napisao/la:Babayaro je napisao/la:Dalabu je napisao/la:Da li ce biti moguce kupiti kartu za Borussiu na dan tekme?

Nema šanse.
U subotu idem na more, da li imam gdje kupiti kartu tad, svraticu u grad onda ne bi rizikovao u cetvrtak da ostanem ispred sjevera ubio bi se, u fan shopu ima karti jel de?
Imaš PP.

-
rammstein
-
Kontakt:
Prije rata upečatljiv trans mi je bio Horde Zla Bihać
svi su dobrodosli, svi mi navijamo za isti klub i svi smo kao jedan... klub ima preko 5 000 članova, fans shop se brze isprazni nego sto se napuni, cijela BiH prica o nama...golemo!
-
Babayaro
-
Kontakt:
Dalabu je napisao/la:Babayaro je napisao/la:Dalabu je napisao/la:Da li ce biti moguce kupiti kartu za Borussiu na dan tekme?

Nema šanse.
Odjel za članstvo i ulaznice radi i subotom od 10 do 13. Prodaja za "nečlanove" počinje tek u ponedeljak.
-
orbit
-
Kontakt:
Interesuje me ima li ovih majica u Fan Shopu? Obje majice me zanimaju. Hvala!

-
Dalabu
-
Kontakt:
Hvala vam svima na informacijama braco

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
-
mirzatele
-
Kontakt:
orbit je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Dalabu je napisao/la:Da li ce biti moguce kupiti kartu za Borussiu na dan tekme?

A šta tebe briga? Mislim, kakvo je to pitanje brate mili?

cudno mi da se neko vraca iz Makarske zbog utakmice i opet ide nazad,pa reko il je Gates il laze
-
Head
-
Kontakt:
Bice na dan tekme karti.
1946
-
miky_hz
-
Kontakt:
Head je napisao/la:Bice na dan tekme karti.
Naravno.Po pravilima se mora ostaviti na dan utakmice da se prodaju ispred stadiona...a nazalost bit ce ih i kod svercera oko stadiona al boze moj
Za ovoga sto pita za majice,ja cu sutra do kluba pa ti javim stanje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
koala
-
Kontakt:
Hoces da ti ja kupim kartu? Ne da zaradim na tebi, nego ono. Bratski. Vreli penisi.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, benko21, Dave, Hajdeee, insimadop, JavierBosnia, JimmyPage, keli, laznokrilo, ledesma, misstianopenaldo, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, nedimmmm1337, pitara, Proximic, ronaldo99, SAMO BORDO, samoFKS, Seipronto, Suki46, UltraSa46, Vanja8 i 192 gosta.