Joj **** situacije, ja bih prekosutra ovako sastav izveo..
Szszesny - Debuchy - Kos - Calum - Gibbs - Flamini - Ramsey - Wilshere - Cazorla - Sanchez - Giroud.
Trebali bi razbucati Palace..
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Znaci moglo bi biti ugodno gledati tekmunedim93 je napisao/la:Svi ospim Ospine su zdravi, i konkurišu za utakmicu protiv Palasa, osim naravno Nijemaca i Walcotta
Koji je klinac sa tim njemcima? Pa jebote svi igraci SP-a uvelike treniraju sa klubovima.nedim93 je napisao/la:Svi ospim Ospine su zdravi, i konkurišu za utakmicu protiv Palasa, osim naravno Nijemaca i Walcotta
Nekada u septembru.tillman je napisao/la:kad se vraća Walcott?
Za Joela djelimo misljenje,ali nevjerujem da ce igrati,izvest ce Wenger nesto kao protiv Citya,znaci kazorla ce igrati,mozda Giroud mjesto Sanoga,i to ce biti torambo16 je napisao/la:Ma dok je Ramsey zdrav i odmoran ja ne brinem za rezultate!!
@isx Pa i naše Švabe treniraju sa ekipom,ali tek su se vratili sa odmora tako da nema potrebe da ih bacamo u vatru u tekmi koju 90% dobijamo!!
Ja bi volio vidjet Joela od prve minute!
Lord će da pokori Bundesligu!!Former Arsenal striker Nicklas Bendtner is in talks with Bundesliga side Wolfsburg, his agent has confirmed.

Poznavajuci nase medicnsko osoblje nekad u Januaru.tillman je napisao/la:kad se vraća Walcott?
Poceo je sa laganim treninzima,danas sam malo gledao kako trci,jos je brz kao munjaanell je napisao/la:Poznavajuci nase medicnsko osoblje nekad u Januaru.tillman je napisao/la:kad se vraća Walcott?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.