FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 14 avg 2014, 18:10

Je,bi ga, žao mi je što se nije razvio u ono što su svi očekivali od njega. Samo je trebao nastaviti u istom tempu. Valjda nije izdržao pritisak, šta li.
DRUG NEBI TI PUNCA

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 14 avg 2014, 18:12

bagrcavi je napisao/la:Je,bi ga, žao mi je što se nije razvio u ono što su svi očekivali od njega. Samo je trebao nastaviti u istom tempu. Valjda nije izdržao pritisak, šta li.
I jos kad tome dodas njegov zivot van terena to ti je to, ja mu od srca zelim da ode, da i on sta zaradi
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 14 avg 2014, 18:20

samo da se nadovezem na svoj raniji post vezano za izgradnju stadiona.Otvaranjem racuna koji bi bio iskljucivo namjenjen za izgradnju stadiona i iz kojeg se ne bi mogao uzimat novac ni za sta drugo dok se isti ne bi sakupio....Zeljeznicar bi mogao samo dobiti, pa makar se novac skupljao pet godina pa cak i duze, mada ja vjerujem kada bi na racunu skupili nesto novca, pa da ljudi vide da se ozbiljno krenulo, sve vise i vise bi se raje ukljucivalo u akciju...Mi ukoliko nesto ne pokrenemo, a niko drugi nece za pet godina imat cemo istu situaciju stadion katastrofalan i opet iz supljeg u prazno....

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 avg 2014, 18:24

amar je pogrešno procijenio, a svraka potpuno prestao igrati i raditi na sebi. kad bi morao pretočiti u brojke ipak bi rekao da je 70-30 za svraku što se tiče krivice. zabiješ dva gola u pola sata za reprezentaciju, u kakvim god tekmama, nebitno je, jesu prijateljske, al' slovenija je bila na tri velika takmičenja prije nego mi na jednom, a alžir je sad otišao dalje od nas i žestoko namučio eventualnog šampiona. e da bi od toga za pola godine došao do klupe u želji - stvarno treba potpuno prestati da se trudiš i radiš, a za to nema izgovora i kad te neko stvarno zajebao. i to je na obostranu štetu, mi umjesto da uzmemo milion maraka i sada riješimo dugove uzećemo dvjesta ili trista hiljada, a on će umjesto u neku jaku evropsku ligu u iran, gdje vršlja pored obične i šerijatska policija. e hajd' tamo mangupe stisni pa popij pivu, naravno ako prvo uspiješ doći do nje na crnom tržištu...možda tamo zato i proigra :mrgreen:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 avg 2014, 18:26

Rad i smo rad a on to nije zelio, sam je kriv iako mi je jako drag.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 avg 2014, 18:28

Izgleda sam sam danas zakasnio po pitanju treninga, vec poceo ili prije.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 avg 2014, 18:30

ovo 30 za amara je zato što ga je usprkos svemu na sonu imao priliku da ga uvali za odlične pare za naše uslove, a nije. a kao menadžer i trener je ipak najbolje trebao znati i procijeniti kakav je mentalni profil i hoće li "pući" ako ne ode odmah.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 avg 2014, 18:35

tm8782 je napisao/la:Izgleda sam sam danas zakasnio po pitanju treninga, vec poceo ili prije.
poceo u 17:00,ja nisam mogao ici mrsko mi bilo po onakvom suncu :)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 14 avg 2014, 19:11

Sto se prenosa tice,bio je najavljen na bht,medjutim sad rade sarajevo- velez,a zeljo ima snimak u nedelju u 1 I 15,tacnije ponedeljak ujutru.
Vjerovatno ce bit na moja tv,sto su promjenili ko zna.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 avg 2014, 19:15

Pozdrav, imam jedno pitanje off topic, da li ce biti nekih koncerata na Kosesvu li Grbavici u avgustu i sepetembru? :D

Izvinjavam se svima na off topic ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 avg 2014, 19:18

arelinho je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Izgleda sam sam danas zakasnio po pitanju treninga, vec poceo ili prije.
Ma ja prespao, dosao umoran. Kad vidim na jednom dijelu da treniraju, vjerovatno 17h zbog termina tekme u nedelju. Sutra je vjerovatno isti termin?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 avg 2014, 19:20

tm8782 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Ma ja prespao, dosao umoran. Kad vidim na jednom dijelu da treniraju, vjerovatno 17h zbog termina tekme u nedelju. Sutra je vjerovatno isti termin?
Ne znam,pitacu veceras :)

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 14 avg 2014, 21:48

FOTO: Odlična atmosfera na treningu Plavih

http://fkzeljeznicar.ba/foto-odlicna-at ... vih/11069/" onclick="window.open(this.href);return false;

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 14 avg 2014, 21:55

Teren je super. Vjerovatno bolji i od glavnog.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 14 avg 2014, 21:58

Kako je bilo na treningu,je li se neko posebno isticao?
Po slikama vidim dobro su dotjerali Vareu,nema više onog stomačića ;)

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 14 avg 2014, 22:28

Neko napisao za taj stomačić i svi se primili. Lik ga uopšte nije imao. Danas pokazao da je majstor, par puta sakrio loptu.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 14 avg 2014, 22:43

fkzeljeznicarba je napisao/la:Neko napisao za taj stomačić i svi se primili. Lik ga uopšte nije imao. Danas pokazao da je majstor, par puta sakrio loptu.
Baš tako, momak je i došao fit kod nas, trenutno jedini je problem što nije dovoljno kondiciono spreman. Bez obzira, kad primi loptu, vidi se da zna. I Baša je danas, između ostalih, uigravan u prvih jedanaest. Ide dobro, ja sam zadovoljan viđenim. Dino Hasković je takođe bio odličan na današnjem treningu.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 avg 2014, 22:48

Treba Bašu odmah u vatru baciti, Argentinca zadnjih pola sata ako bude trebalo protiv Slavije, samo hrabro i u kost u Foči i neće biti problema.
Grbavica naš je Hram!!!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 14 avg 2014, 22:57

jovanmaksimovic je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:evo malo interesantne statistike oko najstarijeg gradskog derbija...

igrano je ukupno 40 zvanicnih utakmica izmedju zeljeznicara i slavije. zeljeznicar je slavio 20 puta, a slavija 15 puta. interesantno je da gol razlika na strani slavije (79-66).
od kada se igra PL BIH 20 utakmica... ne racunam kup
e sad necemo cjepkati utakmice... i kup utakmica je zvanicna utakmica :)

takodjer je interesantno je spomenuti, da ovaj gradski derbi nije igran izmedju 1936. i 2002. godine (punih 66 godina!). u sezoni 1935/36 slavija je slavila 3-0 u gradskom derbiju, da bi 66 godina kasnije u premijeri ovih derbija od nezavisnosti bih-a, zeljeznicar slavio sa 2-1 u kupu u lukavici. ;)
Kada si se već dotaknuo Kup utakmice iz 2001. da nemaš slučajno onaj nazovimo ga prospekt što je dijeljen pred tu utakmicu ? Uglavnom cijela istorija utakmica ova dva tima, sa svim rezultatima, tadašnji sastavi timova i ostalo. Ja sam debil to izgubio negdje u kuci. :roll:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 14 avg 2014, 23:18

@pappy

nazalost nemam, ali sjecam se toga... kud to bacih poslije... :crazy:

strasno bi volio da vidim to opet, ali ako te interesuje mogu ti dati neke podatke o prijasnjih utakmicama gradskih derbija...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.