VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

anelbavarac
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la anelbavarac » 14 avg 2014, 22:28

slika
Der Vertrag des Dänen läuft voraussichtlich zwei Jahre plus Option auf ein weiteres. Bei den Wölfen wird er extrem erfolgsabhängig bezahlt, kann bis zu 3 Mio Euro im Jahr verdienen.
:lol: :lol: :facepalm:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 avg 2014, 22:43

Koji kapitalac, poslije ovog transfera ništa neće biti isto kao prije. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 avg 2014, 22:57

Lik je puno obećavao na početku karijere. U Birminghamu je bio zvjerka,ali kasnije se "vjenčav'o i razvodio sa kafanama velegradskim" što ga je naravno pretvorilo u Lorda!! xd
A.F.C. Bournemouth!

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 15 avg 2014, 10:01

Ako je istina ovo za lorda kako ga vi zovete mislim da i nije toliko lose za automobiliste, dolazi djaba a jos ako mu utjeraju svabsku disciplinu u glavu mogo bi biti solidan, svakako je bolji poso nego da su dali velke pare za moratu il toresa!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: VFL Wolfsburg

Post Postao/la JoseMourinho » 15 avg 2014, 12:34

Kakva crna disciplina to u istu rečenicu sa njim ne ide :rol: :rol:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 15 avg 2014, 13:58

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 15 avg 2014, 14:02

Znači Lord je taj TOP napadač kojeg su neki najavljivali.... :rol:

Svaka čast na transferu... :facepalm:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 15 avg 2014, 14:12

Lord nije nista losij od Destra za koji Roma navodno trazila 20mils. :wtf:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2014, 14:20

Bravo za Wolfsburg, još jednom su pokazali kako nemaju pojma. Podsjeća me na transfer Werdera za Carlos Alberta, koji je završio neslavno.

Neka dovedu još Adriana i eto im ubitačnog dvojca u napadu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 avg 2014, 14:20

Ovo je fakat istina, stvarno se desava. :facepalm:

Hajmo sad 15+ golova. :opaopa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 15 avg 2014, 14:55

Smejte se vi, uvalice nam Lord dva komada u prvom kolu. :)

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 15 avg 2014, 14:57

Andrej je napisao/la:slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sretno Lordu , čovjek je dao oko 50 golova za Arsenal pa vi pričajte ta hoćete :mrgreen: .
Ako se uozbilji, a vjerovatno neće može biti dobar napadač, što u biti i jeste bio, al druge stvari su ga više privukle od fudbala :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 15 avg 2014, 15:56

ne mogu da vjerujem, koja cast imat u Bundesligi ovakvog Lorda.. ostale lige mozete samo da gledateee :O HAHAHAH :D

Salu na stranu, ako ne bude puno lumpovao moze malo pomoci Vukovima al ja mislim da on se nece dugo zadrzat :D
FC Bayern !!!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 avg 2014, 16:57

Znao sam da ce dovesti neku zvjerkicu ali ovo je bas bomba :o ...stvarno svaka cast Wolfsburgu,nisu se ovdje dzaba najavljivale velike stvari.Jedva cekam duel 2 giganta na otvaranju sezone :tokralju:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 avg 2014, 17:38

adnan24 je napisao/la:Znao sam da ce dovesti neku zvjerkicu ali ovo je bas bomba :o ...stvarno svaka cast Wolfsburgu,nisu se ovdje dzaba najavljivale velike stvari.Jedva cekam duel 2 giganta na otvaranju sezone :tokralju:
Ide se korak po korak.Prosle sezone je izborena Europska liga,ove sezone ce bit Liga prvaka.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 15 avg 2014, 21:01

adnan24 je napisao/la:Znao sam da ce dovesti neku zvjerkicu ali ovo je bas bomba :o ...stvarno svaka cast Wolfsburgu,nisu se ovdje dzaba najavljivale velike stvari.Jedva cekam duel 2 giganta na otvaranju sezone :tokralju:

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :rol:
Agieren statt reagieren

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 avg 2014, 00:54

Lord ce biti Top 3 strijelac lige na kraju sezone... Zapamtite ovaj post :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 avg 2014, 23:24

WOlfsburg ni sjena od ekipe iz prošle godine, igraju malo je reći očajno. Šta se radilo u pripremama pa ekipa izgleda nepovezano i mrtvo? Kup nije nikakvo mjerilo, ali ne izgleda ovo dobro na početku za ekipu koja navodno ima velike ambicije u novoj sezoni, što pojačanjima svakako nisu pokazali. VEčeras jedva, više sretno nego spretno prošli slabašni Darmstadt.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 avg 2014, 00:13

I večeras dok sam gledao dijelove utakmice (jer većinu sam prvo našu košarkašku repku gledao) razmišljam kako je ipak ovo sve ok kod njih posloženo. Još večeras nisu kompletni bili. Ali ipak su oni zadržali Gustava (koji nije igrao večeras) te Rodrigueza (što nije bilo lako), a tu su i De Bruyne i Olić, koji su glavna osovina ekipe. Ipak je njima bio cilj i zadržat određene igrače, a pojačat se za nešto manje para nego prije. Iako ćemo vidjet do kraja rok još. I ja sam iskreno očekivao veće bombe, pa me i iznenadilo i dovođenje Bendtnera.

E sad Allofs kaže da mu je Morten Olsen savjetovao da dovede Niclasa. Inače što se Bendtnera tiče moje mišljenje je da su kod njega šanse 50:50 dal će biti pogodak ili ne...
Nekako imam osjećaj da bi on mogao najmanje desetak pogodaka zabit za Vukove. S druge strane može biti i flop. Ali oni ništa ne gube, mogu samo dobiti s njim. Povećali su konkurenciju, dobili na širini u napadu, a ionako planiraju neku bombu od napadača na zimu kupit ako ih ne krene u prvom dijelu sezone.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 avg 2014, 16:55

Postoji velika mogućnost da će Dost biti prodat. Za sada je zainteresovan Newcastle i cijela stvar je postala konkretna. U tom slučaju bi izgleda Wolfsburg kupovao još jednog napadača. Allofs u intervjuu za FAZ izjavio da ne isključuje da će nešto posebno uraditi do kraja prijelaznog roka.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []