Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

geoxx
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la geoxx » 14 avg 2014, 23:06

Po meni bi Varane trebao biti prvi pick zajedno sa Ramosom ali ako Pepe nastavi gdje je stao prosle sezone gdje je bio nas najbolji stoper, eto belaja za Varanea.
Meni je recimo Varane bolji i sigurniji stoper od Ramosa i u rangu proslosezonskog Pepea ali ocekivati da Ramos izvisi je nezahvalno.

Sto se Khedire tice - drag mi je igrac ali bi volio da ode za njegovo dobro. Tesko je ocekivati da ce imati znacajnu ulogu pored ovakve konkurencije a u nekom drugom top klubu tipa Arsenal moze biti standardni prvotimac.
Kloc nije kako se ovdje predstavlja, misljenja sam da mu spanski fudbal jednostavno ne lezi jer je u Njemackoj odlican.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 14 avg 2014, 23:18

geoxx je napisao/la:Po meni bi Varane trebao biti prvi pick zajedno sa Ramosom ali ako Pepe nastavi gdje je stao prosle sezone gdje je bio nas najbolji stoper, eto belaja za Varanea.
Meni je recimo Varane bolji i sigurniji stoper od Ramosa i u rangu proslosezonskog Pepea ali ocekivati da Ramos izvisi je nezahvalno.
Daj Boze da Pepe nastavi u tom ritmu,a sto se tice Varanea ne vidim kako bi to mogao biti belaj.
Momak je veoma mlad i ukoliko bude dobijao priliku kao u prosloj sezoni moze biti zadovoljan,na ruku mu ide i to sto portugalac ulazi u godine i on ce svoju priliku sigurno docekati,a dotada nek uci.
Zasigurno je ogroman talenat i vec sada odlican stoper,ali ima jos mnogo toga da savlada,sto se moglo vidjeti i na SP nakon onog duela sa Humelsom u mecu protiv Njemacke.
Vrijeme je pred njim.
Pepe je jos uvijek potreban.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 14 avg 2014, 23:42

Pepe je bolji od Ramosa.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 14 avg 2014, 23:46

Varane ove sezone mora odigrati trecinu utakmica,ujedno mu i dati bolji ugovor a ne da prosijaci u madridu zaradjuju vise od njega. On je svjestan kolika je klasa ,i da je bolji i od pepea i od rame . Pero i Carlo ako ne intervenisu ode on. Ove sezone ima dovoljno utakmica i ravnomjerno rotiranje nece nikom nastetiti.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 14 avg 2014, 23:53

Ma nema sanse da Varane ode,nisu glupi da to dopuste.
Kao sto sam vec rekao momak ima jos puno mjesta za napredak i toga su i u klubu svjesni.
Jednostavno zasad su potrebna sva trojica,jer sezona je duga a osim njih se i nemas na koga pouzdati.
Nacho je produzio na jos 6 godina vidjet cemo sta ce biti od njega,dosad je krpio na poziciji beka i stopera.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 15 avg 2014, 00:05

Pero je lud i nikad se ne zna. Varane je trazio vecu platu i vise da igra,sta ce biti od svega ostaje da vidimo.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 15 avg 2014, 00:41

suhi je napisao/la:Varane ove sezone mora odigrati trecinu utakmica,ujedno mu i dati bolji ugovor a ne da prosijaci u madridu zaradjuju vise od njega. On je svjestan kolika je klasa ,i da je bolji i od pepea i od rame . Pero i Carlo ako ne intervenisu ode on. Ove sezone ima dovoljno utakmica i ravnomjerno rotiranje nece nikom nastetiti.
Koliko ti pljuješ po ovoj dvojici čak bi ti onaj paćenik virtual pozavidio(pljuvanje Spahića)

Ljudi su donjeli klubu Decimu, da oni ne Bale, Ronaldo i ostali napadači nego oni.
Odigrali doktorski polufinale i finale, još Ramo dao ključne golove, i u finalu kupa su bili prejaki.

Da si pravi štovatelj kluba ne bi imao obraza ništa im spočitat, zbog ovog nabrojanog, sve da svaku se utakmicu obrukaju.

Raja ima često pogrešnu percepciju kod praćenja odbranbenih igrača. Npr kad napadač iskoristi dvije od 5 prilika reće zabio dva gola, bio najvažniji u pobjedi i tako to, a niko neće reć zašto je profulo ostale tri dobre prilike.

A kod odbrambeni od 10 protivničkih prilika ne zaustavi jednu i napadač ga recimo nadmudri, svi će govoriti ovaj je direktni krivac, zaboravljajući da je lik u 9 situacija izašo kao pobjednik.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 15 avg 2014, 00:50

Pepe i Ramos su najbolji stoperski duo na svijetu.

Varane ima 21 godinu.Ako je toliko lud da u tim godinama zahtjeva prvih 11 u jednom Real Madridu onda ga i treba otjerat iz kluba.Ja sam siguran da on nije toliko glup i da će mirno čekati svoju priliku.Sezona je duga,biće tekmi za njega i loših tekmi Pepea i Ramosa,a za 2-3 godine kad Pepe padne fizički Varane će igrati više od njega.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 15 avg 2014, 00:53

decimu je donio ronaldo odnosno najzasluzniji za istu, ostali nek' se redaju kako hoce. i da decima je svih 13 utakmica lige prvaka, ne samo 90 minuta protiv atletica.

Rasputin
Kontakt:

Post Postao/la Rasputin » 15 avg 2014, 01:04

Ahonen je napisao/la:decimu je donio ronaldo odnosno najzasluzniji za istu, ostali nek' se redaju kako hoce. i da decima je svih 13 utakmica lige prvaka, ne samo 90 minuta protiv atletica.
Decima je 5 utakmica, ostale utakmica su za Benzemu da nabija statistiku protiv manjih klubova. Znaci prave utakmice su bile protiv: Dorthmund-a, Baynern-a i Atletico-a, gdje je Ramos odradio posao za stopera i napadaca jer je Benzema flop i nije skoro nista uradio u 5 utakmica, da se Ronaldo nije povrijedio bila bi druga prica, ovako Ramo prvi najzasluzniji za decimu.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 15 avg 2014, 01:25

Decimu su donijeli svi igraci odnosno svi su imali veci ili manji doprinos. Po meni najveci je dao i najzasluzniji je Ronaldo koji je bio daleko najbolji igrac od Galate pa do finala i postavio rekord.
Kao sto rece ovaj gore Decima je svih 13 utakmica i titulu najzasluznijeg svakako zasluzuje onaj koji je bio najkonstatniji a to je bez sumnje Ronaldo. Ne moze se mu se to oduzeti samo zbog jedne utakmice a recimo sve ostale je prekuco.
Mislim ono skroz nebitno al ajd kad ste naceli temu.

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 15 avg 2014, 01:28

Rasputin je napisao/la:
Ahonen je napisao/la:decimu je donio ronaldo odnosno najzasluzniji za istu, ostali nek' se redaju kako hoce. i da decima je svih 13 utakmica lige prvaka, ne samo 90 minuta protiv atletica.
Decima je 5 utakmica, ostale utakmica su za Benzemu da nabija statistiku protiv manjih klubova. Znaci prave utakmice su bile protiv: Dorthmund-a, Baynern-a i Atletico-a, gdje je Ramos odradio posao za stopera i napadaca jer je Benzema flop i nije skoro nista uradio u 5 utakmica, da se Ronaldo nije povrijedio bila bi druga prica, ovako Ramo prvi najzasluzniji za decimu.
pa ronaldo je odradio bolje dortmund, puno bolje. ramos je imao kikseva u drugoj utakmici koji su ih mogli kostati decime. protiv bayerna su bili jednaki. raniji dio takmicenja daleko na strani ronalda.
u finalu je bio bolji ali ne moze se na osnovu jedne ili dvije tekme govoriti da je ovaj zasluzniji. onda je i gotze najzasluzniji za titulu prvaka svijeta prije mullera, neuera, kroosa koji su izdominirali svaku tekmu osim finala.

Rasputin
Kontakt:

Post Postao/la Rasputin » 15 avg 2014, 03:03

Koliko se sjecam Illiramendi i Pepe su skrivili golove u uzvratnoj protiv Dorthumnda, inace ne osporavam Ronalda ali protiv Shalke-a, Galatasaray-a i drugih klubova koji su mnogo slabiji sve osim laganog prolaska je sramota i kada su man bas trebali golovi Benzema je otisao u zimski san jer je prije toga nabio statistiku na galati, shalke-u i u grupnoj fazi nabio nesto statistike i spavao manje vise od cetvrtine kod medjed, ali srecom tu je bio Ramos.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 15 avg 2014, 10:09

stokton je napisao/la:
Koliko ti pljuješ po ovoj dvojici čak bi ti onaj paćenik virtual pozavidio(pljuvanje Spahića)

Ljudi su donjeli klubu Decimu, da oni ne Bale, Ronaldo i ostali napadači nego oni.
Odigrali doktorski polufinale i finale, još Ramo dao ključne golove, i u finalu kupa su bili prejaki.

Da si pravi štovatelj kluba ne bi imao obraza ništa im spočitat, zbog ovog nabrojanog, sve da svaku se utakmicu obrukaju.

Raja ima često pogrešnu percepciju kod praćenja odbranbenih igrača. Npr kad napadač iskoristi dvije od 5 prilika reće zabio dva gola, bio najvažniji u pobjedi i tako to, a niko neće reć zašto je profulo ostale tri dobre prilike.

A kod odbrambeni od 10 protivničkih prilika ne zaustavi jednu i napadač ga recimo nadmudri, svi će govoriti ovaj je direktni krivac, zaboravljajući da je lik u 9 situacija izašo kao pobjednik.

Nema tu pljuvanja . Pepe je taj koji pljuje sam po sebi sa svojim ispadima i ponasanjem. Pepe je taj koji kvari ugled kluba . Oba su skloni kiksevima i to su nebrojno puta pokazali. Totalno nepouzdani stoperi od kojih svaku utakmicu mozes ocekivati neki ispad na terenu. Vec na svjetskom su pokazali pravo lice kiksevima i ispadima,pepe je nastavio i u prijateljskim pljuvanjem keite,bruka i sramota,nista vise.

Sto se tice decime,tacno je da su odigrali par odlicnih utakmica,pogotovo ramo koji je prakticno i donio decimu sa svojim golovima. Ali to ne znaci da su se oni regenerirali u neke mega stopere u 3-4 dobre utakmice. Taj isti pepe je izbacio real iz 2 predhodna polufinala gdje je direktni krivac za ispadanje. Protiv istih protivnika kojih su fejlali sad su se iskupili. Al nisu tu bili dobri samo njih 2,perfektne utakmice su odigral i Dani i Coentrao,Iker takodjer spasio dosta toga,pogotovo protiv BvBa. Isto tako i ostali su odigrali perfektno defanzivu.

Sto se tice Varanea,pa momak je s 20 godina bio ubjedljivo najbori stoper ,pojam za ovu dvojicu,predavanja im moze drzati,do povrede kad je pepe usao kao zamjena. Nevjerovatno je kako igra sa samo 20 god ,na terenu se ponasa da ima 10 god iskustva.Pravi daleko najmanje prekrsaja od svih stopera,daleko najmanje kartona,igra bez incidenata.Ne radi se tu samo o potencijalu za koji znas da ce biti dobar igrac,tu se vec radi od dokazanom WC stoperu koji je pojeo sve napadace koje je cuvao,imao je i on poneki kiks i to je normalno ,al svjetlosnim godinama daleko manje od rame i pepea. Ramo ce vise zutih kartona imati u karijeri nego varane kikseva.

Naravno da ne mozes ocekivati od carla da ili pepea ili ramu zakuca na klupu ,pogotovo ramu koji je navijace kupio golovima za sva vremena,al ravnomjernu minutazu moraju imati,pepe se mora vraiti gdje mu je mjesto .varane zna da ce svugdje igrati u prvih 11,mou bi dosao pjesice po njega ako bude imao priliku. Momak je zasluzio da igra ,a ne da ceka glupe kupove ,i da mu trune potencijal,najveci na stoperskoj poziciji u zadnjih 20 god.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 15 avg 2014, 10:25

Kawhi je napisao/la:Pepe i Ramos su najbolji stoperski duo na svijetu.

Varane ima 21 godinu.Ako je toliko lud da u tim godinama zahtjeva prvih 11 u jednom Real Madridu onda ga i treba otjerat iz kluba.Ja sam siguran da on nije toliko glup i da će mirno čekati svoju priliku.Sezona je duga,biće tekmi za njega i loših tekmi Pepea i Ramosa,a za 2-3 godine kad Pepe padne fizički Varane će igrati više od njega.
+1

jos samo da dodam kako je benzema najbolji napadac za real madrid, boljeg na svijetu nema i to ne primjete samo osobe koje apsolutno blage veze o fudbalu nemaju, to je jasno cim govore da je on igrac za male utakmice, nema potrebe dalje da se provaljujete :kafa:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 avg 2014, 11:21

Kawhi je napisao/la:Pepe i Ramos su najbolji stoperski duo na svijetu.

Veliki plus

Pogledati:
Pepe prije sedam godina protiv Barce sa Ronaldinhom u prajmu
[youtube][/youtube]
Pepe protiv Barce sa Messijem u prajmu
[youtube][/youtube]

Ne treba zaboraviti da je to jedini igrac koji je bio sposoban zaustaviti Messija, kada je ovaj bio u zivotnoj formi

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 15 avg 2014, 11:32

On zaustavio messija? Ok mozda u toj tekmi. Opci dojam je da messi njega i ramu bruka citavu karijeru.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 avg 2014, 11:36

Ahonen je napisao/la:On zaustavio messija? Ok mozda u toj tekmi. Opci dojam je da messi njega i ramu bruka citavu karijeru.
Opci je dojam da ti nisi pregledao dva klasika
Covjek je nabio kompleks svim culesima, sjeti se samo koliko je bezidejna Barca bila do crvenog Pepeta
Pricam o polufinalu LP

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 15 avg 2014, 11:37

Zasto zaustaviti midzu kad mozes komplet barcu i to jos bez prekrsaja :zviz: :salut:

[youtube][/youtube]

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 15 avg 2014, 11:39

L_blancos je napisao/la:
Ahonen je napisao/la:On zaustavio messija? Ok mozda u toj tekmi. Opci dojam je da messi njega i ramu bruka citavu karijeru.
Opci je dojam da ti nisi pregledao dva klasika
Covjek je nabio kompleks svim culesima, sjeti se samo koliko je bezidejna Barca bila do crvenog Pepeta
Pricam o polufinalu LP

Upravo je to i njegov problem,on je tad extra odigrao i onda se posrao na sve,i poslao nas kuci.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []