NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 15 avg 2014, 08:09

Tradicija je na strani Čelika.Ja se sjećam kada sam bio na Bilinom polju prve sezone igranja u Pl.i jedino tada smo izvukli remi.Sjećam se koliko je sudija bio naklonjen domaćinu,pa čak im je poklonio i penal koji nisu iskoristili.Nema nasa ekipa taj pobjednički mentalitet,iako je mozda u ovom trenutku i bolja od Čelika.Nemamo mi čvrste ruke,autoritativnog trenera koji svoje umijeće,bezobraluk po potrebi moze prenijeti na ekipu.Primjer igrači Travnika,tačno se ponasaju onako kako se i ponasa njihov trener.Mozda je to iritirajuće,nesportski,nekorektno,ali dokle god i koliko god im je potrebno i koliko im sudija dopusta oni su takvi.Na kraju se gleda rezultat samo.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 15 avg 2014, 11:40

vatreni je napisao/la:Tradicija je na strani Čelika.Ja se sjećam kada sam bio na Bilinom polju prve sezone igranja u Pl.i jedino tada smo izvukli remi.Sjećam se koliko je sudija bio naklonjen domaćinu,pa čak im je poklonio i penal koji nisu iskoristili.Nema nasa ekipa taj pobjednički mentalitet,iako je mozda u ovom trenutku i bolja od Čelika.Nemamo mi čvrste ruke,autoritativnog trenera koji svoje umijeće,bezobraluk po potrebi moze prenijeti na ekipu.Primjer igrači Travnika,tačno se ponasaju onako kako se i ponasa njihov trener.Mozda je to iritirajuće,nesportski,nekorektno,ali dokle god i koliko god im je potrebno i koliko im sudija dopusta oni su takvi.Na kraju se gleda rezultat samo.
ma da budem iskren jeste da se gleda rezultat ali da naši igraju kao Travnik povraćao bi,to stoji da ih mora malo više motivirati možda na neki način i zaprijetiti...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 15 avg 2014, 15:07

Ma i remi sutra bio bih ravan pobjedi

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 15 avg 2014, 15:57

vatreni je napisao/la:Tradicija je na strani Čelika.Ja se sjećam kada sam bio na Bilinom polju prve sezone igranja u Pl.i jedino tada smo izvukli remi.Sjećam se koliko je sudija bio naklonjen domaćinu,pa čak im je poklonio i penal koji nisu iskoristili.Nema nasa ekipa taj pobjednički mentalitet,iako je mozda u ovom trenutku i bolja od Čelika.Nemamo mi čvrste ruke,autoritativnog trenera koji svoje umijeće,bezobraluk po potrebi moze prenijeti na ekipu.Primjer igrači Travnika,tačno se ponasaju onako kako se i ponasa njihov trener.Mozda je to iritirajuće,nesportski,nekorektno,ali dokle god i koliko god im je potrebno i koliko im sudija dopusta oni su takvi.Na kraju se gleda rezultat samo.
sjecam se te utakmice vatreni kad su svi na terenu ginuli jedan za drugog,a svi ste me pljuvali kad sam govorio da doro i njegov pomocnik od 23 godine nemaju autoritet,kad su igrali lose prijateljske(drina,sloboda itd) govorili ste ima vremena do prvenstva uigrat ce se,dodje travnik,mi ekipa kao bez glave,a kad cemo obezbijediti opstanak ako necemo sad protiv travnika i slicnih,ova polusezona nam je presudna,sledecu nam dolaze sarajevo,siroki,zrinjski,sloboda, zeljo,nemozemo se na njima vadit ni trazit opstanak :hmmmmm: :hmmmmm:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 15 avg 2014, 22:00

Prema svemu sudeći od dobrih rezultata nema nista sto bi dijelom vratilo svijet na utakmice.Opće je poznato,da masa stvori naboj koji igračima budu vjetar u leđa.Generalno,treba naći modul i pomoći Zvijezdi po pitanju masovnosti.Ja i 300-400 najvjernijih ćemo bodriti voljeni klub ma sta da se desi,ali kako vratiti 3-4x viću cifru ljudi na stadion.U klubu mahom nema onih zbog kojih svijet i ne dolazi vise.Ostala je pustos i lažne ambicije koje su pale u vodu,tipa reflektori,sportski kompleks,europska Zvijezda i sl.Lijepo bi bilo iznijeti prijedloge,ideje....čitaju ovdje mnogi.Vidjeli smo da protiv Travnika medijska kampanja i nije bas pomogla.Ja bih veliku tribinu,koja je ljeti osunčana i prazna po 3KM.pustio,malu tribinu koja je većim dijelom ispunjena po 5KM.....kada dođu kisni dani,obrnuo bi situaciju.Pravio bih neke akcije,tombolu i sl.Ne znam,tesko je biti pametan,ali treba se mozda ugledati na zapadne ili istočne susjede koji imaju sl.problem i koji ga na neki nači rjesavaju.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 15 avg 2014, 22:37

veceras u gradu svi igraci zvijezde,i amer ordagic je takodje u gradu,znaci da nije ozlijedzen,da moze igratti,ako sutra izgube,treba im malo bukvicu ocitat,izgleda da doro dopusta izlazak noc prije tekme :thumbdown:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 15 avg 2014, 22:41

hoće li biti autobus sutra za zenicu i kolika je karta? znal ko

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 15 avg 2014, 22:56

crvenobijeli je napisao/la:veceras u gradu svi igraci zvijezde,i amer ordagic je takodje u gradu,znaci da nije ozlijedzen,da moze igratti,ako sutra izgube,treba im malo bukvicu ocitat,izgleda da doro dopusta izlazak noc prije tekme :thumbdown:
ma doro puno toga dopusta,a obit ce mu se o glavu ubrzo...vidjeli su ljudi kakav cirkus na treningu pravi,a i ti izlasci su dokaz njegovih sposobnosti kao trenera,i njegovog autoriteta... :crazy: isto kao pred utakmicu umjesto treninga ajmo svi na kafu u kafic,**** trening :clap: :clap: :clap: :clap:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 15 avg 2014, 23:30

voliosamzvijezdu je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:veceras u gradu svi igraci zvijezde,i amer ordagic je takodje u gradu,znaci da nije ozlijedzen,da moze igratti,ako sutra izgube,treba im malo bukvicu ocitat,izgleda da doro dopusta izlazak noc prije tekme :thumbdown:
ma doro puno toga dopusta,a obit ce mu se o glavu ubrzo...vidjeli su ljudi kakav cirkus na treningu pravi,a i ti izlasci su dokaz njegovih sposobnosti kao trenera,i njegovog autoriteta... :crazy: isto kao pred utakmicu umjesto treninga ajmo svi na kafu u kafic,**** trening :clap: :clap: :clap: :clap:
Pa ja sam ih danas u podne vidio,metraju aleju...mozda je to Dorin novi način treninga,metranje ulice :lol: :lol: :lol:

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 15 avg 2014, 23:34

ma mora da je imao obaveza u novom klubu u kojem igra pa imali slobodan dan :thumbup: :thumbup: ionako sutra nije toliko bitna utakmica :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 15 avg 2014, 23:38

Sutra će u prvim minutama pasti gol.Ako oni ne zabiju odmah,zabit ćemo mi,a onda brzi preokret i golijada...nesto mi to poznato........

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 16 avg 2014, 00:16

lijepo bi bilo ostvariti bilans 6 utakmica 9 bodova ,nekom nemoguce nekom moguce,zelja ... pauza ...konkrektno pouzdan izvor,rezervni plan trener novi iskustvo ok po meni ...vodio ekipu zeljeznicara sarajeva ,jedinstvo bihac,radio u saba bateri, al itihad.....veznjaci sadasnji na ledu ,tri nova jedan igrao za celik i sarajevo.....drugi za spartak ,borac ,olimpic ,zvijezdu....treci za iskru,hradec ceski ,olimpic.......nadam se da danasnji tim ima snage ostvarit bilans i opravdat povjerenje jer dosta je defilleja igraca i uvjezbavanja iako je fino imati i rezervnu opciju

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 16 avg 2014, 09:06

vatreni je napisao/la:Sutra će u prvim minutama pasti gol.Ako oni ne zabiju odmah,zabit ćemo mi,a onda brzi preokret i golijada...nesto mi to poznato........
Danas je test za trenera i igrace ja ne ocekujem bodove protiv Čelika jer ce oni sve poduzet da nas dobiju pa i uz pomoc sudija al nasi igraci moraju pokazat borbenost i zelju za pobjedom ma iako izgubimo a borimo se nije mi zao.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 avg 2014, 09:34

Po meni sa Sarajevom i da smo igrali,izgubili bi najmanje toliko.Protiv Travnika,ako mislimo ostati u ligi,pobjeda nije smjela doći u pitanje.Protiv Čelika,bod bi trebao biti realan,al daj Bože.U sustini,za opstanak su potrebne sve domaće pobjede,sem Zelje,Sirokog,Sarajeva,Zrinjskog s kojim bi bod na domaćem terenu bio dovoljan.Al mi,nismo u stanju pobijediti onakvog Travnika sa deset igrača,pa i Čelik nije nista ove god,ne izvući bod kod njih bilo bi steta.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 16 avg 2014, 09:43

desetkamarakane je napisao/la:lijepo bi bilo ostvariti bilans 6 utakmica 9 bodova ,nekom nemoguce nekom moguce,zelja ... pauza ...konkrektno pouzdan izvor,rezervni plan trener novi iskustvo ok po meni ...vodio ekipu zeljeznicara sarajeva ,jedinstvo bihac,radio u saba bateri, al itihad.....veznjaci sadasnji na ledu ,tri nova jedan igrao za celik i sarajevo.....drugi za spartak ,borac ,olimpic ,zvijezdu....treci za iskru,hradec ceski ,olimpic.......nadam se da danasnji tim ima snage ostvarit bilans i opravdat povjerenje jer dosta je defilleja igraca i uvjezbavanja iako je fino imati i rezervnu opciju
Koliko je ovo realno što pišeš što se tiče igrača i ako se mogu znati imena. Treći je Asim Zec, drugi da nije Dario Purić a treći? Jel realno da ti igrači dođu bez obzira na trenera???

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 avg 2014, 11:40

combe je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:lijepo bi bilo ostvariti bilans 6 utakmica 9 bodova ,nekom nemoguce nekom moguce,zelja ... pauza ...konkrektno pouzdan izvor,rezervni plan trener novi iskustvo ok po meni ...vodio ekipu zeljeznicara sarajeva ,jedinstvo bihac,radio u saba bateri, al itihad.....veznjaci sadasnji na ledu ,tri nova jedan igrao za celik i sarajevo.....drugi za spartak ,borac ,olimpic ,zvijezdu....treci za iskru,hradec ceski ,olimpic.......nadam se da danasnji tim ima snage ostvarit bilans i opravdat povjerenje jer dosta je defilleja igraca i uvjezbavanja iako je fino imati i rezervnu opciju
Koliko je ovo realno što pišeš što se tiče igrača i ako se mogu znati imena. Treći je Asim Zec, drugi da nije Dario Purić a treći? Jel realno da ti igrači dođu bez obzira na trenera???
Trener je Kemal Alispahic....Dario Puric je clan Sarajeva i on ne moze biti registrovan za Zvijezdu ove polusezone a sumnjam da bi on i raskinuo ugovor sa Sarajevom, nije budala, a lik je propao, ni sjena onog igraca od prije nekoliko godina a nije on uopste taj igrac, nego je vjerovatno Dusko Stajic....a treci je Ognjen Đelmic, samo tu nema veznjaka klasicnog...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 16 avg 2014, 12:21

kad ce vise pocet sa radom klupska web stranica? oduzi se to pravo neko je pisao da je trebala poceti sa radom pred pocetak sezone ali nista

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 avg 2014, 13:38

email22 je napisao/la:kad ce vise pocet sa radom klupska web stranica? oduzi se to pravo neko je pisao da je trebala poceti sa radom pred pocetak sezone ali nista
Internet u kvaru danima,čekaju popravku :lol: :lol: :lol:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 16 avg 2014, 16:13

voliosamzvijezdu je napisao/la:ma mora da je imao obaveza u novom klubu u kojem igra pa imali slobodan dan :thumbup: :thumbup: ionako sutra nije toliko bitna utakmica :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
mora covjek plac odplatit,uzeo u svircu 20 000 km,mora sad igrat i trener bit da bi isplivao iz dugova,nemoze se od trenerske plate zivit :D :opaopa:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 16 avg 2014, 17:10

Zvijezda: Brkić, Adam, Islamagić, Gadžo, Ordagić, El. Čolić, Alibašić, Stojanov, Jovanović, Diatta, Čović.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.