Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Miske, hvala ti za sve lijepe trenutke. Hvala za sve golove, asistencije, ''vozanje'' protivničkih igrača i na kraju, hvala ti što si bio ČOVJEK! Sve najbolje ti želim u nastavku karijere.
Eh eto ga, nadam se da je ovih nekoliko čobana sa foruma zadovoljno.
Miske, Kralju, HVALA NA SVEMU!!! Sve najbolje tebi i tvojim najdražim.

Miske, Kralju, HVALA NA SVEMU!!! Sve najbolje tebi i tvojim najdražim.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Miske, hvala za sve. Bio si i ostao jedan od najboljih. Sretno u zivotu.
Nadam se da cemo te jednog dana gledat i na nekoj funkciji u savezu
Nadam se da cemo te jednog dana gledat i na nekoj funkciji u savezu
-
bordobijeli
- Kontakt:
po cemu je raspad oprostila se 3 igraca koja su bila najstarija ,kako si zakljucio da je raspadorbit je napisao/la:Šta je ovo raspad sistema u Reprezentaciji?
Miske hvala ti!
- Goalgetter
- Kontakt:
aaa
nisam ovo nikako očekivao, mislim da bi nam još dosta toga mogao pružiti i pomoći reprezentaciji.
Ali šta je, tu je. Miske hvala na svemu što si učinio za ovu repku i puno sreće ti želim u budućnosti!

Ali šta je, tu je. Miske hvala na svemu što si učinio za ovu repku i puno sreće ti želim u budućnosti!
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
- donniedarko
- Kontakt:
Kakav raspad, povlace se igraci koji ne mogu vise pruzati partije koje ocekujemo na ovom nivou. Nista strasno, dolaze novi i mladji igraciorbit je napisao/la:Šta je ovo raspad sistema u Reprezentaciji?
Miske hvala ti!
Dobro ljudi, nisam mislio bukvalno. Zezam se. 
Hvala ti majstore! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Safet tjera Zvjezdana...mnogo je Miske pretrpio i od Cire i Safeta...al je dao mnogo reprezentaciji nas Misimovic!
Dobar je decko i pravi profesionalac...sve najbolje mu zelim
Dobar je decko i pravi profesionalac...sve najbolje mu zelim
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ne baš lijepa vijest za započeti dan

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
sad se treba Prcic i Susic kao zamjena forsirat do maksa na misketovom mjestu jer u prcicu i susicu ima potencijal da budu bolji od misketa.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Hvala ti legendoSheyi je napisao/la:Hoće li se ko kladiti? Miske se oprašta do kraja augusta
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kako smo volili i gotivili ovog covjeka, maestra, gospodina na terenu, velikog umjetnika. Milion detalja mi je u glavi na pomen Misketa ali dva ce vjecno zivjeti, valjanje Ikera na Mestali za 0-1 i slobodnjak u Norveskoj kada su nas vec svi bilo prezalili.
Jednostavno ovaj covjek je bio institucija, pojam fantazije u veznon redu.
Hvala Miske.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jednostavno ovaj covjek je bio institucija, pojam fantazije u veznon redu.
Hvala Miske.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Nema.Konzerva je napisao/la:sad se treba Prcic i Susic kao zamjena forsirat do maksa na misketovom mjestu jer u prcicu i susicu ima potencijal da budu bolji od misketa.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hvala ti za sve ove godine i radosne trenutke koje si nam priuštio. Prava raja nikad neće zaboraviti. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Goalgetter
- Kontakt:
Najtuzniji dan za BH Fudbal, definitivno. Stvarno steta da se ovakva ljudska, ali i igracka velicina oprasta od dresa reprezentacije. Uzivao sam uz njegove majstorije u dresu reprezentacije, bio je nas najvazniji igrac, bez kojeg ne bi bili gdje sada jesmo. Iako dosta puta popljuvan, vrijedjan, cak i ponizavan, pogotovo i u zadnje vrijeme sa strane javnosti i novinara, koji su vec ovo njegovo oprastanje isforsirali mnogobrojnim uvredama i kritikama, te onim laznim intervjuom nedavno da se oprasta. Nadam se da ste zadovoljni sada, mada znajuci Misketa, ne obazire se on puno na to sta drugi kazu, jednostavno, osjetio je da ne moze pruziti svoj maksimum, i da je ovo kraj.
Hvala ti za sve MAESTRO!!!

Hvala ti za sve MAESTRO!!!
- el-fighter
- Kontakt:
I ovo je moralo jednog dana doci. Miske je shvatio da vise nije u najboljim igrackim godinama i da nije u stanju da igra na visokom nivou, te se casno oprostio. On je i previse dao za ovu reprezentaciju, od onog gola na Mestalli protiv Spanije, slobodnjaka u Norveskoj, gola Bjelorusiji u Zenici, lomljenja kicme onom nesretniku u Belgiji za 4-1....
Miske legendo, hvala ti za sve!!
P.S. Mislim da Savez sada MORA organizovati oprostajnu utakmicu za Misketa i Spahica, kao i za sve ostale velike igrace koji to nisu dobili u reprezentaciji.
Miske legendo, hvala ti za sve!!
P.S. Mislim da Savez sada MORA organizovati oprostajnu utakmicu za Misketa i Spahica, kao i za sve ostale velike igrace koji to nisu dobili u reprezentaciji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
bordobijeli
- Kontakt:
miske je puno dao reprezentaciji i majstore
.al realno ovo je bilo i ocekivati da ce se oprostiti ,sve mu dodje kraj .mladji dolaze
.i mislim da bi savez trebao organizovati neku prijatelsku i da se oproste od repke miske,spaha i ibro i pored toga sto je bilo zatezanja al zasluzili su to,ipak kad se sve pogleda puno su toga uradili za BIH -reprezentaciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.