Primit ce im Mindzo manje od 30 ove sezone
Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Odbrana beton: Javier-Lovren-Sakho-Enrique
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da Bog da da odbrana bude bolja nego prošle sezone.
Inače, ovo ti je strašno, Aguero, Sanchez i Sterling golovi, Coutinho asistencije, pakleno
Inače, ovo ti je strašno, Aguero, Sanchez i Sterling golovi, Coutinho asistencije, pakleno
Ja te volim, volim Željo..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako cete igrati ultimate, onda dobro procitajte pravila. Ne mora znaciti da su vam bekovi najisplativiji. Usput, ove sezone se drugacije dodjeljuju bonus bodovi, tako da...gio10 je napisao/la:Jedan savjet novajlijama, stavljajte bekove samo u odbranu zato što oni donose najviše bodova, bez klasičnih štopera i Sterlinga morate imati u ekipi, zato što se računa kao vezni igrač a igra u napadu
Uzimajte golmane iz rivalskih klubova; (skoro) uvijek ce jedan igrati na domacem terenu. Ovo je moj savjet. I dobro pogledajte greske, recimo Sanchez je veznjak, a sigurno ce zabiti vise golova od Girouda.
Usput, moj napad sacinjavaju Rooney, Costa i Jovetic. Htio sam Ullou, ali...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ajde ko je jos zainteresovan da osim epl igra i fantasy Bundesligu. Imate i posebnu temu za to. Barem 10-tak da nas se skupi pa da igramo i to vjerovatno ima bundes zaljubljenika. 
i ja sam vam se pridružio :

Ovo za bekove i stopere nije tacno, nemojte to slusati.gio10 je napisao/la:Jedan savjet novajlijama, stavljajte bekove samo u odbranu zato što oni donose najviše bodova, bez klasičnih štopera i Sterlinga morate imati u ekipi, zato što se računa kao vezni igrač a igra u napadu
Za Sterlinga se slazem, imam ga i ja trenutno.
Evo i mog tima ,mogu li dobiti pass za ligu i h2h

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Idu l' ti kodovi za lige? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kako je nas nekoliko levatio Baines prošle godine, imali ga na početku u sastavima, malo bodova donosio, pa smo ga otprilike većina nas u isto vrijeme zamjenili da bi on proigrao 
gio10 je napisao/la:Jedan savjet novajlijama, stavljajte bekove samo u odbranu zato što oni donose najviše bodova, bez klasičnih štopera i Sterlinga morate imati u ekipi, zato što se računa kao vezni igrač a igra u napadu
Sta su radili Skrtel, Shawcross, Terry, Cahill, Jones, Lovren, Caulker i jos hrpa stopera prosle sezone iz kornera bekovi nikad nece
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Daj imal tih kodova il da udjem u neku drugu ligu 
-
Nerminovic
- Kontakt:
kako se zove liga, koji je kod
pomoc
pomoc
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ako može kod također i meni, igram posljednje dvije sezone 
Jel se skupljaju bodovi samo na igracima u prvih 11 ili svih 15 donosi bodove?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbt, ima l' ko problema prilikom placanja za Ultimate Fantasy? 
Računaju se bodovi iz prve postave. Ukoliko neko iz tvoje prve postave ne nastupi na utakmici, ulijeće ti prvi sa klupe i tako redom i onda dobijaš poene za tog igrača koji je ušao u tvoju postavu sa klupeexbabilon je napisao/la:Jel se skupljaju bodovi samo na igracima u prvih 11 ili svih 15 donosi bodove?
Hvalagio10 je napisao/la:Računaju se bodovi iz prve postave. Ukoliko neko iz tvoje prve postave ne nastupi na utakmici, ulijeće ti prvi sa klupe i tako redom i onda dobijaš poene za tog igrača koji je ušao u tvoju postavu sa klupeexbabilon je napisao/la:Jel se skupljaju bodovi samo na igracima u prvih 11 ili svih 15 donosi bodove?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Raja Dže da se uključim u ligu ? 
ime lige:Raja sa SportSport.ba code: 2262374-494449 evo jedna liga za raju s foruma znam da ima sportsport.ba ,ali eto neka nas ima vise hehe

Moze li mi neko u pp poslati sifru od lige, javio sam se Suarezu al proslo 24 sata jos nije procitao, a sutra pocinje liga.. Hvala unaprijed
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.