Ti pricas o jednoj utakmici ja pricam o periodu od 5 i vise godina gdje ga je messi doslovno brukao zajedno sa ramom. Lik je utrpao 20 golova realu a ovdje se spominju nekakvi kompleksi kao da ga ovaj trpa u dzep kao varane u zadnjoj mourinhovoj sezoni.L_blancos je napisao/la:Opci je dojam da ti nisi pregledao dva klasikaAhonen je napisao/la:On zaustavio messija? Ok mozda u toj tekmi. Opci dojam je da messi njega i ramu bruka citavu karijeru.
Covjek je nabio kompleks svim culesima, sjeti se samo koliko je bezidejna Barca bila do crvenog Pepeta
Pricam o polufinalu LP
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bravo @Kawhi.
Ramos je najbolji stoper na svijetu.
Ramos je najbolji stoper na svijetu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kad smo vec kod barce ,vjerovatno nasa najbolja tekma protiv njih u novije vrijeme
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kakav je panj bio Higuain..suhi je napisao/la:Kad smo vec kod barce ,vjerovatno nasa najbolja tekma protiv njih u novije vrijeme![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
De neka mi neko napite datum kad je Raul napustio Real, guglam al ne mogu pronaći. Mislim da je 26.7 al opet. Dajte mi da znam 100% koji je datum.
Pozdrav

Pozdrav
- AlfredBorden
- Kontakt:
tacno klub progleda kako ode smrdljivi gonzalo 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
pa i Torres bi mu pozavidioClutch je napisao/la:Kakav je panj bio Higuain..suhi je napisao/la:Kad smo vec kod barce ,vjerovatno nasa najbolja tekma protiv njih u novije vrijeme![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tyler durden
- Kontakt:
vala basClutch je napisao/la:Kakav je panj bio Higuain..suhi je napisao/la:Kad smo vec kod barce ,vjerovatno nasa najbolja tekma protiv njih u novije vrijeme![]()
- AlfredBorden
- Kontakt:
dajte sklonit treba ovu tuznu anketu, realu pored benzeme ne treba niko, pogotovo sad kad ne mozemo vise imat bolji roster kad bi se na glavu nasadili, vec smo najsavrseniji ikad, pero
dajte onu standardnu kolko trofeja osvajamo ove sezone, da odma glasamo za maksimalni broj 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
25.7 je objavljeno da napusta Real. 3 dana kasnije je potpisao za Schalke.BelminM23 je napisao/la:De neka mi neko napite datum kad je Raul napustio Real, guglam al ne mogu pronaći. Mislim da je 26.7 al opet. Dajte mi da znam 100% koji je datum.
Pozdrav
suhi je napisao/la:Kad smo vec kod barce ,vjerovatno nasa najbolja tekma protiv njih u novije vrijeme![]()
[youtube][/youtube]
Kakav slalom Khedire na 2.01.
geoxx je napisao/la:25.7 je objavljeno da napusta Real. 3 dana kasnije je potpisao za Schalke.BelminM23 je napisao/la:De neka mi neko napite datum kad je Raul napustio Real, guglam al ne mogu pronaći. Mislim da je 26.7 al opet. Dajte mi da znam 100% koji je datum.
Pozdrav
Hvala
:plač:Real Madrid have made Sami Khedira available for just £8 million, report AS.The club don't want to lose the German for free
A.F.C. Bournemouth!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Pero u Parizu.

Nista to, ovo je najveci njegov uspjehMARCELO je napisao/la:Toni Kroos has won 4 trophies in his last 10 games..

suhi je napisao/la:Zasto zaustaviti midzu kad mozes komplet barcu i to jos bez prekrsaja![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Ovaj covjek ce postati najbolji strijelac Real Madrida svih vremena.
247 utakmica - 254 gola. Jos nismo svjesni kakav prosjek drzi Ronaldo i sta je sve uradio za klub zadnje 4 godine.
Sigurno uz Di Stefana, Raula i Ikera najbolji igrac kluba ikad.
Cuj Ikera

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.