Safet Sušić - Pape

Head
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Head » 15 avg 2014, 12:45

Pripreme za početak kvalifikacija za EP u Francuskoj, A reprezentacija BiH će početi prvog septembra okupljanjem u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.
Selektor Safet Sušić, asistent Elvir Baljić, te generalni sekretar Jasmin Baković i direktor Odjela za takmičenje Elmir Pilav su danas posjetili Trening centar u Zenici.

Nakon obilaska Trening centra selektor i delegacija Saveza su definitivno potvrdili da će se naš najbolji tim ovdje pripremati jer ima optimalne uslove za rad i boravak. Teren je odličan kao i ostali sadržaji u sklopu Trening centra.

Delegacija je posjetila i „Bilino polje“ gdje se trenutno izvode radovi na rekonstrukciji pojedinih dijelova stadiona, u skladu sa zahtjevima i standardima UEFA-e.

(nfsbih.ba)
:bow: :bih: :salut:
1946

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 avg 2014, 12:47

Head je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic- ... /140815036

Aferim Pape, pazi stajlinga, nek se cuvaju zenicanke danas, da ne bi Pape isprob'o veceras krevete u centru. :mrgreen:

Gledaj Gospodina !

Sad će ovi dole počet "Odijelo ne čini čovjeka"

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 15 avg 2014, 12:52

"U našem trening centru u Zenici imamo sve uslove za pripreme reprezentacije. Veoma sam zadovoljan onim što sam danas vidio ovdje, tako da mogu reći da će se reprezentacija u septembru pripremati u Zenici", rekao je Sušić

Treba mongloidu vremena da dodje iz guzice u glavu...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 15 avg 2014, 12:57

sad kad vise nije potreban mit u kuci pred SP Pape poceo da cisti na svim poljima!!!

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 15 avg 2014, 12:59

torbicom ih safete :mrgreen:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 avg 2014, 13:17

Normalno da ce u Zenicu sad kad Spahic vise nije tu ;) :bih: :bih:

Dzeki nije mrsko voziti 1h-1.5 h do Hrasnice :damn: :bih: :tralala:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 15 avg 2014, 13:23

Al' i mi možemo tisra pa to Miljacka ne može odnijeti .. :yawn:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2014, 13:26

Safet Susic Pape tiha voda brijege valja :clap:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 avg 2014, 13:29

bordobijeli je napisao/la:Safet Susic Pape tiha voda brijege valja :clap:
Sada ce se vidjeti njegov kvalitet kao selektora. Kada nema dvojice standardnih igraca i on mora nesto iz temelja da izgradi. Nadam se da ce izabrati prave igrace i taktiku za nesto takvo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 avg 2014, 13:30

Tako je Safa, hajde sada! :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 avg 2014, 13:30

Povaljo je nas Pape u najvažnijoj utakmici na SP :bih:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 15 avg 2014, 13:30

Opet mi je ovo sve sumnjivo sa trening centrom i papetom. U dnevnom avazu izaslo kako je rekao izmedju ostalog da ne zna hocemo li ici u zenicu trenirati jer je cuo da su mali kreveti pa se igraci nece moci neki koji su visoki ispruziti.
Znaci ne mogu vjerovati da je to izjavio. Valjda ako su svi ostali uslovi idealni, mogu se promijeniti 2-3 kreveta ne moraju biti pozlaceni jbt. Sumnjivo da Bog kaze.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 15 avg 2014, 13:36

Valjda se Husini lopovi (mislim na Huseina Smajlovića) neće motat u i oko centra u Zenici.

"Kada smo kod Emira Spahića, njega u ovom momentu niko ne može zamijeniti i zato trebamo tražiti adekvatnog igrača na toj poziciji. Tražit ćemo neko dugoročno rješenje za Evropsko i za Svjetsko prvenstvo. Na toj poziciji do tada možemo koristiti Ermina Bičakčića, Tonija Šunjića i Seada Kolašinca", rekao je bh. selektor.

Jedna od gluposti danas, nigdje ni Vranješa ni Zukanovića, sad je Kolašinac štoper iako je poslije utakmice sa Nigerijom isti lik rekao da on nije štoper već bek...
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 15 avg 2014, 13:39

"Za tu vijest sam saznao od novinara, a valjda je bio red da meni kao selektoru prvo saopći tu odluku.", rekao je Sušić za Klix.ba.

Eto koliko ovog zalutalog mongloida poštuju fudbalske gromade naše reprezentacije poput Misimovića...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 avg 2014, 13:47

GangstaX je napisao/la:Valjda se Husini lopovi (mislim na Huseina Smajlovića) neće motat u i oko centra u Zenici.

"Kada smo kod Emira Spahića, njega u ovom momentu niko ne može zamijeniti i zato trebamo tražiti adekvatnog igrača na toj poziciji. Tražit ćemo neko dugoročno rješenje za Evropsko i za Svjetsko prvenstvo. Na toj poziciji do tada možemo koristiti Ermina Bičakčića, Tonija Šunjića i Seada Kolašinca", rekao je bh. selektor.

Jedna od gluposti danas, nigdje ni Vranješa ni Zukanovića, sad je Kolašinac štoper iako je poslije utakmice sa Nigerijom isti lik rekao da on nije štoper već bek...
+ Arslanagić

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 avg 2014, 13:56

Pape opet dijeli pljuske, i ne zna za oprostaj Misketa. Toliko o njegovom odnosu sa igracima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2014, 13:58

Kobe Bryant je napisao/la:
GangstaX je napisao/la:Valjda se Husini lopovi (mislim na Huseina Smajlovića) neće motat u i oko centra u Zenici.

+ Arslanagić
pa vjerovatno on govori za ove sto je siguran da ce se odazvati a to su sunjic,kolasinac i bicakcic ovi ostali nisu sigurni arslanagic nema papire,s zukanovicem treba obaviti razgovor poslije onog sto se desilo pred SP .

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 15 avg 2014, 14:09

Goalgetter je napisao/la:Pape opet dijeli pljuske, i ne zna za oprostaj Misketa. Toliko o njegovom odnosu sa igracima.
:lol: :lol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 avg 2014, 14:10

MaksuzBaksuz je napisao/la:sad kad vise nije potreban mit u kuci pred SP Pape poceo da cisti na svim poljima!!!
Zalosno je sto se sada ide tamo a ne prije 3 mjeseca, ali ocito se protiv pojedinaca nije moglo radi 'mira' u kuci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2014, 14:12

Mnogo toga ne mogu zaboravit ovom pokušaju od trenera, no najteže mi pada ovo:

[youtube][/youtube]

I on se naziva selektorom, fuj gada, neka te sram idiotu glupi. Nikad ga nisam nazvao pogrdnim imenom, ali ovakav odnos prije par godina prema jednom Misketu pokazuje o kakvom se insanu radi.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.