Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ne znam šta vi mislite na ovo sve, ali ja bih Papeta objesio. 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Da nije Saferu produzen ugovor, Miske i Spaha bi jos bili u svetom dresu.
Avdukica mogu zamjeniti Sehic i Buric svakako su bolji igraci od njega. Igrac iz Sarajeva je pod broj jedan Cimirot. Nesto se je cak i Dupovac spominjao neznam koliko je to realno.bavarian_bk je napisao/la: Dejan je bio na širem spisku za SP ; Sušić je najavio par novih igrača , rekao je da postoji mogućnost da zovne nekog iz Sarajeva ,Avdukić otpada sa spiska , saberi 1+1 i dobiješ Bandovića na spisku![]()
@dzemo, očigledno da savez vidi više koristi od ostanka Papeta nego te dvojice. Čist račun, duga ljubav. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Sport pise da ce Avdukic i dalje biti 3. golman reprezentacije.
TSS mi se cini kao nasljednik Misimovica
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nidje veze. Pa Spaha u oprostajnom intervjuu brani Susica, kaze nije mu lako pored svih pametnjakovica koji "sve znaju".DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Da nije Saferu produzen ugovor, Miske i Spaha bi jos bili u svetom dresu.
Jadna nam je majka u tom slucaju.Interista je napisao/la:TSS mi se cini kao nasljednik Misimovica
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
To sto se nisu popljuvali u izlaznim izjavama, ne znaci da tu nije bilo tenzija. To samo govori o njima kao ljudima, pogotovo igracima. Tenzija je bilo, a i izaslo je u javnost protiv Egipta. Pa sta ti mislis kako je tim starijim igracima, kad nakon debakla protiv Nigerija, njih selektor gurne pred voz i izjavi da su izgubili radi pojedinaca koji su podbacili.calcio je napisao/la:Nidje veze. Pa Spaha u oprostajnom intervjuu brani Susica, kaze nije mu lako pored svih pametnjakovica koji "sve znaju".DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Da nije Saferu produzen ugovor, Miske i Spaha bi jos bili u svetom dresu.
Sjeti se da je odmah nakon SP-a Miske demantovao da se oprasta od repke.
Interista je napisao/la:TSS mi se cini kao nasljednik Misimovica
Spusti se Safet.
Eno ga moli FA da Avdija dobije radnu dozvolu
sta fali neka ga u Hajduku.. tu igra.
a funta... 
Eno ga moli FA da Avdija dobije radnu dozvolu
- Principatus
- Kontakt:
Boze sacuvaj. Ne treba djeci dozvoliti da takve bljuvotine procitaju...Ajax je napisao/la:Interista je napisao/la:TSS mi se cini kao nasljednik Misimovica![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nisam mislio doslovno nasljednika nego nasljednika na poziciji iza napadacaPrincipatus je napisao/la:Boze sacuvaj. Ne treba djeci dozvoliti da takve bljuvotine procitaju...Ajax je napisao/la:Interista je napisao/la:TSS mi se cini kao nasljednik Misimovica![]()
![]()
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
KarastrofaGoalgetter je napisao/la:Sport pise da ce Avdukic i dalje biti 3. golman reprezentacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Apsolutno! treci golman mi je bitan koliko i maser reprezentacije..bhsport je napisao/la:KarastrofaGoalgetter je napisao/la:Sport pise da ce Avdukic i dalje biti 3. golman reprezentacije.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- plavalokomotiva
- Kontakt:
To je to otprilike, treba uvijek imati sa strane i neki prosireni spisak u slucaju neke povrede (nedo' Bog). Mislim da ce ova postava odgovoriti zadatku u kvalifikacijamaAjax je napisao/la:23 igraca:
golmani:
Begovic
Fejzic
Sehic/Buric
desni bek:
Mujdza
Ogi
stoper:
Arslanagic
Bicakcic
Sunjic
Zukanovic
lijevi bek:
Kolasinac
Salihovic
zadnji vezni:
Besic
Vrancic
Cimirot
centralni i ofanzivni vezni:
Pjanic
Medunjanin
Prcic
Susic
desno krilo:
Hajrovic
lijevo krilo:
Lulic
Visca
napadac:
Dzeko
Ibisevic
24-30 igrac:
Stanic
Vrsajevic
Dupovac
Zahirovic/Hadzic/Zolotic
Stilic
Hodzic/Zakaric
Djuric
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
da ako gledaš takmičarski. Ja gledam da neki talenat može od Begovića naučiti dosta trenirajući zajedno. Al neko ne vidi dalje od svog nosa...Papastathopoulos je napisao/la:Apsolutno! treci golman mi je bitan koliko i maser reprezentacije..bhsport je napisao/la:KarastrofaGoalgetter je napisao/la:Sport pise da ce Avdukic i dalje biti 3. golman reprezentacije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
plavalokomotiva je napisao/la:To je to otprilike, treba uvijek imati sa strane i neki prosireni spisak u slucaju neke povrede (nedo' Bog). Mislim da ce ova postava odgovoriti zadatku u kvalifikacijamaAjax je napisao/la:23 igraca:
golmani:
Begovic
Fejzic
Sehic/Buric
desni bek:
Mujdza
Ogi
stoper:
Arslanagic
Bicakcic
Sunjic
Zukanovic
lijevi bek:
Kolasinac
Salihovic
zadnji vezni:
Besic
Vrancic
Cimirot
centralni i ofanzivni vezni:
Pjanic
Medunjanin
Prcic
Susic
desno krilo:
Hajrovic
lijevo krilo:
Lulic
Visca
napadac:
Dzeko
Ibisevic
24-30 igrac:
Stanic
Vrsajevic
Dupovac
Zahirovic/Hadzic/Zolotic
Stilic
Hodzic/Zakaric
Djuric
Selektor bh. tima nagovijestio je da će u predstojećim akcijama računati i na igrače iz domaćeg prvenstva. ”Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić
Pročitaj više na: http://tuzla.danas.info/2014/08/18/safe ... razilcima/" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da je Cimirot in, mozda i Dupovac.
Pročitaj više na: http://tuzla.danas.info/2014/08/18/safe ... razilcima/" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da je Cimirot in, mozda i Dupovac.
1946
Čuj "biće im dosadno". Pa došli su na okupljanje reprezentacije, nije izlet u pitanju. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.