20le je napisao/la:http://www.coolsport.se/mutv.html" onclick="window.open(this.href);return false;Cartman je napisao/la:Pres konferencija van Gaala od 16 sati. Ko nadje stream ima poljubac.
Eto, moze sad poljubac?

Evo ti jos jedan zbog nicka:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
20le je napisao/la:http://www.coolsport.se/mutv.html" onclick="window.open(this.href);return false;Cartman je napisao/la:Pres konferencija van Gaala od 16 sati. Ko nadje stream ima poljubac.
Eto, moze sad poljubac?
Naletio na dobru travu. Evo i tebi kolegaOnlyUnited je napisao/la:Cart druze, cemu tolika kolicina njeznosti...
'I'm very confident, you don't see it? 9 players injured and I'm not nervous'
Oploditelju svemira"You have asked this question in a different way, but I am smart"
Ja bih vise volio da Young bude lijevi,a Rafael desni,nije nista spominjao Rafaela izgleda ..rio_Ferdy88 je napisao/la:Blackett i James znači u prvih 11
Povrijeđen je i on, kao i Shaw, Evans, Welbeck, Valencia, Carrick i RVP.Narin je napisao/la:a Rafael desni,nije nista spominjao Rafaela izgleda ..
Sta li je s njim.
RVP nije povrijedjen. Samo nije dovoljno spreman, jer je se zadnji vratio sa SP-a.rio_Ferdy88 je napisao/la:Povrijeđen je i on, kao i Shaw, Evans, Welbeck, Valencia, Carrick i RVP.Narin je napisao/la:a Rafael desni,nije nista spominjao Rafaela izgleda ..
Sta li je s njim.
To sam i govorio,nije ga spominjao među povrijedjene koliko sam ja upratio,a i odavno se oporavlja,a nije neka sad povreda bila pravo teška..Cartman je napisao/la:Izgleda da je momcina Rafael ipak spreman: LVG MUTV interview: "Rafael is available. Yesterday he trained and was good so he can play when I want him to play."
![]()
Stavi ga, Louise. Ginut ce.
Kad ljudi provale kao ovaj Destro, tacno se upitam gledaju li ti ljudi uopste utakmice. Nevjerovatna izjava. Rafael ako ne bude imao povreda, imat ce fantasticnu sezonu, jer on je odlican u napadu. Uz to je veliki borac koji moze da trci 90 minuta i poginut ce za ovaj klub ako zatreba. Sjetimo se sezone 12/13 kada je po meni bio najbolji desni bek lige. Problem su te povrede...Narin je napisao/la:E cuj Rafael panj,pa frajer je idealan za ove formacije,ofanzivno je jedan od boljih bekova sigurno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.