FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 03 mar 2010, 01:03

necu te citirati, jer ti vracam istom mjerom :mrgreen: znaci, ipak si malo ljut oskaru (jel to on na avatatu). vidis kako ja tebe natjeram da pises malo duze postove (i kada nisi raspolozen). vjerovao ili ne, to mi je bio cilj. ;)
nesto mi se plaho oduzi cekajuci na tvoje postove (iskreno, sa nekim se ne slazem, ali uvijek uzivam citajuci :lol: )
hajd obecaj da u buduce neces cekati gerinu provokaciju da bi se tako raspistoljio. :D

hajd da ti probam odgovoriti....idemo redom nema preskakanja :lol:
nemam sky, osim kad odem u kladionicu. premiere sam godinama imao, ali ukidose ga :? velis ti vidis ono sto vecina nas ne vidi, jesi li izbrojao bayine sanse protiv hamburga? ja jesam gledao utakmicu sa jednim moronom (inace navija za mutave klubove kao sto su mud :D i inter), ali grlo i zivci mi otisli helac ubjedjujuci ga da je bayo napravio vise sansi na utakmici od hsv-a.
gaal bio zadovoljan, i ja bih da sam zasjeo na tron nakon 699696 dana. pitao bih te ja da li bi bio zadovoljan da je vicekuzen igrao istovremeno ili dan poslije. igrom ne moze biti zadovoljan nikako, to on samo laze! inace, to mu je losa osobina, osim sto voli da kritikuje. :D
potrudicu se da te natjeram da pises duze postove nego sto je ovaj moj :? idemo dalje...
ne znam sto si zapeo za contenta (neutralu ne odgovara :mrgreen: ), meni klempavi zabar nije los. hoce li se uspjeti u narednoj sezoni izboriti u pocetni elf je sehr upitno. ja sam rekao zavisno od pojacanja, ako dovedu lijevog beka...ne gine mu pozicija u bayern 2 kod gerlanda (posto je scholi weg).
inace se ne volim kladiti, ne znam kako sam ovoj ponudi odolio. :lol: smisli nesto bolje i ja sam uvijek spreman, a ti vec naruci dres (nemoj ovaj zvezdin :twisted: ). ja, ja, herr lattek, haben sie noch einen wunsch? 8-)

jos jednom da se osvrnem na proteklu utakmicu...becker, markwort i ja nismo bili zadovoljni :mrgreen:

hajmo sutra o necemu sto slijedi, jarcevi i viole. hamburg treba zaboraviti isto kao sto ga amerosm zaboravio :lol: ...vidis od kako sam mu "nabacio" novi avatar, nema ga ni na vidiku. :mrgreen:
...pa se ti opet kladi sa gerom :D
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 mar 2010, 06:40

Haha :mrgreen:

Ja samo smatram da je Diego Armando Contento premlad za prvu ekipu Bayern, ali eto radi nekih okolnosti je dobio šansu i mislim da je poprlično iskoristio, iako je onda pogriješio. Momak je brz, to je dobro , ali ima tu još dosta kapaciteta za razoj. Posudba bi bilo najbolje riješenje.

@ dr.adnan

Frend mi ima takav dres, samo što piše 10 i Mattheus , tako je ako se ne varam :mrgreen:

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 03 mar 2010, 10:10

bolje contento na boku nego pranjic il badstuber, pranjic je na boku prelos, a badstuber je pravo los u ofanzivi, ustvari od njega nikake fajde i nema prema naprijed, tako da uvjek dvojica mogu zatvarat ribiya, o brzini da ne pricam :D
contento bi mogo bit vec treci momcic koji je ove sezone izronio, nadam se da ce nastavit razijat ko muller i badstuber :)
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 mar 2010, 10:51

nije oskar.
forum ne dozvoljava postavljanje vecih slika pa sam morao smanjiti, tako da se ne vidi najbolje.
na slici je jedan bosnjo 8-) faca prava, a sliku sam preuzeo od jednog coje sa drugog foruma na kojem odem da pogledam slike tuzle.

inace, nisam se naljutio niti bih se ljutio na tebe jer si mi jaran(barem onlajn jaran) jos od pocetka.
zelja mi je bila da te naceram u suru iliti red :lol:

yebayi ga, hoces da ti bayern vazda igra kao protiv wolfsa, bremena, juveta..
e nemre, jarane.
samo se sjeti kad smo zadnji put pobijedili hamburgere i to ce ti biti odgovor n pitanje "kakva je utakmica bila".
jah, spominjes gaala a zaboravljas kajzera ;) kajzo je takodje bio zadovoljan.

hajde, utakmica je bila osrednja... ak ce ti biti godra :lol:

sto se tice kontenta, pa ne zapinjem ja, ne stavljam ga ja u tim kola :lol:
vidio si, odgovorio sam harisu, volio bih da dodje neki lola ala maikon ili bosingva...al nemre :evil: nece uli da plati, a ja nemam dovoljno :D

nego, posto volis yebavat po mojim zivcima, a j sam svunoc radio, evo ti je´na pjesmica 8-)

geronimo, sa foruma daso,
yebo li te nas drugar traso.

kudis bayu, stvarno nuzda nije,
kontras haro sad se nama smije.

za bayu naseg kontento sad igra,
nek´ zivci tvoji sad vrte k´o cigra.

istina je, ovorebo ce da nas vadi,
hajde za njim pa mu celavicu gladi.

kahn ne brani, tebi mnogo vo-kri,
butko osta, od muke u gacice mokri.

ko god bude im´o zelju o seceru srat,
natovarit cu njemu sahbaza na vrat :lol:

pa ce da ga handri kao bezimenog druga,
na forum kad dodje, bice samo tuga.

imam ja i druga, ime mu je haro,
dabogda ti vazda po zivcima karo :D
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 03 mar 2010, 14:23

hahaha dobra pjesmica :D Da nisi ti onaj sa malog slagera? :mrgreen:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 mar 2010, 17:10

Joj danas sam se kladio s jaranom jednim (Arsenalovac).
Ako Bayern ne osvoji LP iduce sezone, ja se moram napit' (a inace sam antialkoholicar) :D :D :D :D :D :D :D
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 03 mar 2010, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 03 mar 2010, 21:15

Evo čitam, Juve daje Buffona i kusura eurića za Riberyja... Hoćemo li na to pristati?
Sent from my Philips Smart TV.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 mar 2010, 21:18

dr.adnan je napisao/la:Evo čitam, Juve daje Buffona i kusura eurića za Riberyja... Hoćemo li na to pristati?
:shock: :o Eeee o ovome bi se dalo diskutovati Buffon ima 32 godine ,golman je to znaci jos 4 5 godina moze braniti ,a Ribery ako mislimo graditi tim ,mora ostati . Ali sve je na upravi BAyerna

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 03 mar 2010, 21:21

dr.adnan je napisao/la:Evo čitam, Juve daje Buffona i kusura eurića za Riberyja... Hoćemo li na to pristati?
ma jok ba, buffon star, svako malo se povrijedi, nea plaho fajde od njega
Bayern & Željo & Hajduk

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 mar 2010, 23:07

Ja samo pristajem na Buffona i Diega. Usput od nas ce dobiti dodatnog novca. :D ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 mar 2010, 23:09

@ Gero

nisam bio u Sarajevu, pa nisam ni bio na formu. Sto se tice opklade i drugi put, nije nikakav problem. Nego vidim u Vas prica "iz suplje u prazno". Jedni zadovoljni igrom, jedni nisu, bas se vidi da ste pravi navijaci Bayerna, moraju svaki dan biti neke sapunice.
U Ponedeljak sam pregledao utakmicu i mogu se sloziti s misljenjem Ribery-a kada je rekao Bayern pobjedu treba da zahvali lucidnom potezu Bilala (i slazem se s Gerom da je bio RvN mozda bi utakmica otisla u neki drugi smjer), i licno mislim da su se obje utakmice ove sezone trebali zavrsiti rezultatom 0-0, no u Hamburgu je ZeRo donio prevagu, ovdje je to bio slucaj s Riberyom.
No Vas zadatak nakon sto ste preuzeli vrh Bundeslige, nakon 57 kola, je taj da izbacite one zabare iz LP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 04 mar 2010, 11:30

U 54. minuti prijateljskog dvoboja nogometaša Njemačke i Argentine na Allianz Areni ozbiljno je stradao stoper gostujuće ekipe i minhenskog Bayerna, Martin Demichelis (29).

Bivšeg je saigrača nenamjerno, pri jednom skoku, koljenom u lice pogodio veznjak Chelseaja Michael Ballack. Nesretni Argentinac uz strašne bolove se srušio na tlo, iznesen je na nosilima te otpravljen u bolnicu na hitnu operaciju.

"Zadobio je prijelom malarne kosti te je hitno podvrgnut operativnom zahvatu", izjavio je ljekar argentinske reprezentacije Donato Villani.

Dobra je vijest u cijeloj priči da Argentincu neće biti ugrožen nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Neko vrijeme neće ga biti u sastavu minhenskog Bayerna, nakon čega ga čeka nastupanje sa zaštitnom maskom.

Ovo je sad razlog za brigu, DvB je povrijedjen vec, ostajemo na holdgeru samo :(
Bayern & Željo & Hajduk

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 mar 2010, 12:28

Možel Bayern dobit Kolna il će se Podolski umješat ?! Vidim Demichelis ne igra, igral' van Buyten ?! Ribery, Robben ?! Imal' još kakvih povreda il slično ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 12:37

Nema Martina, nema Daniela, mudar potez pustiti na posudbu Brena. Kako će nam sada izgledati odbrana, lijevo Contento, desno Lahn, stoper Holger i ????

Mislim da će Daniel, jer mu ozljeda i nije toliko strašna, a Martin se ako Bog da vraća oko polovine Marta.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 mar 2010, 15:24

Van Buyten je spreman za utakmicu protiv Koelna, oporavio se još prošle sedmice, ali nisu htjeli da rizikuju, no nije još 100% sigurno da će igrati od prve minute...

Demichelis je aus 3 sedmice...

Gobbi je dobio zabranu neigranja 3 utakmice zbog crvenog kartona koji je dobio kada je oborio Robbena...
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 15:25

Pa lijepo, Daniel je naš najbolji stoper i trenutno broj u Bundesligi što se tiče pobijeda u duelima. S njim smo dosta jači.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 mar 2010, 20:47

Neznam zaista sta je uporava mislila kada su Brena pustali na posudbu ,nevezano za ovo da VBuyten igra . Zamislite siutaciju sada da se povrijede Buyten i nekim slucajem i Holger ,sta onda . Shvatam da je Breno mlad i da mu treba iskustva ,ali ostati na 3 stopera je pre riskanntno. Trebali su onda dovesti nekog starijeg igraca(stopera) iz slabijeg kluba kome bi cast bila i sjediti na klupi BAyerna :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 mar 2010, 20:58

Buyten je trenutno nas najbolji stoper i jedan od najboljih u ligi. Sto se njegove povrede tice sve je uredu i on ce zaigrati protiv Kolna. Demichelis je ionako mnogo grijesio, ali je najveci problem ko ce sjediti na klupi od stopera. Badstuber ce zadrzati mjesto stopera, a Contentu se iznenada ukazala dodatna prilika. Tu je Lell koji moze igrati stopera po potrebi, ali daleko od toga. Nedo dragi Bog da on dobije sansu. A ako slucajno toliko zafali taj stoper, vratiti Brena sa posudbe. Mislim da on moze doci sa posudbe. Isti je slucaj bio sa Begovicem, sad ne znam jesu li pravila u Engleskoj i Njemackoj ista?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 mar 2010, 21:54

Zeznuta situacija pravo. Mi smo zadnjih dana toliko pominjali Contenta, a on ce izgleda biti nasa sudbina. :mrgreen: Prelomni dio sezone igrati sa tako dva mlada igraca u odbrani. Badstuber i Contento, lijeva odbrambena strana Bayerna, je li se ko tome nadao pred pocetak sezone?
Martinu je pukla jagodicna kost, pored jos nekih preloma na predjelu glave. Ipak po prognozi Bayernovog doktora Muller-Wohlfahrta, ako sve bude teklo optimalno Mishin povratak se ocekuje 24.3 u Kup utakmici protiv Schalkea.

Daniel se vraca, a u slucaju neke nuzde ja ne vidim razlog zasto tu poziciju ne bi mogao odigrati T44. 8-)
Samo ne Lelcina. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 23:35

Kroos se ne želi vratiti u Bayern, cool :roll:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.