BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Polo
Kontakt:

Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Post Postao/la Polo » 27 apr 2014, 21:59

nusko je napisao/la:Jasmin Popara pobijedio sinoc nokautom u drugoj rundi, momak je veliki potencijal
????

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 apr 2014, 11:21

Polo je napisao/la:Pobjeda Elmira Mehica na FFCu u Ljubljani i fantastican KO serija prava, dok je Dzenan opet porazen i to prebrzo.
mehic odlican, slovenci sinoc nisu imali srece skoro svi njihovi borci su porazeni.
sto se dzenana tice on se bori u ffc-u samo zbog prezimena ja mislim. covjek pokusava da ozivi karijeru al nece ici na ovaj nacin... mislim da imamo bar 5 boraca ako ne i vise koji su u ovom trenutku bolji od njega i zasluzuju mjesto u ffc-u
sto se eventa tice jos jednom cestitke orsatu zovki. sada vec i prenos izgleda dosta dobro jako je finu organizaciju napravio za kratko vrijeme.
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 02 maj 2014, 19:04

fera je napisao/la:
Polo je napisao/la:Pobjeda Elmira Mehica na FFCu u Ljubljani i fantastican KO serija prava, dok je Dzenan opet porazen i to prebrzo.
mehic odlican, slovenci sinoc nisu imali srece skoro svi njihovi borci su porazeni.
sto se dzenana tice on se bori u ffc-u samo zbog prezimena ja mislim. covjek pokusava da ozivi karijeru al nece ici na ovaj nacin... mislim da imamo bar 5 boraca ako ne i vise koji su u ovom trenutku bolji od njega i zasluzuju mjesto u ffc-u
sto se eventa tice jos jednom cestitke orsatu zovki. sada vec i prenos izgleda dosta dobro jako je finu organizaciju napravio za kratko vrijeme.
I ja cjenim rad Orsatu Zovke ono sto radi sa FFC-om jedina ozbiljna organizacija u regionu da kazemo, Dzenan jos se vidi da je fizicki nespreman a naravno da mu Dzevad otvara vrata u ove jace oraganizacija kako FFC tako i Superkombat i tamo je bio 2x koliko se sjecam isto oba izgubio. Samo sta nevolim kod nasih kada organizuju nesto dovedu nekog anonimusa iz Srbije ili Madjarske ili sta ja znam vec i nabubaju ga i odma ga svi dignemo u vrh moze odma u Glory sto je lose i za same njih. NO LIMIT je Dzevad osmislio i evo 3 po redu dolazi u Gorazdu i nadam se da ce istrajati gledao sam ga skoro i na tv-u i kaze moguci su eventi u Bihacu i Zenici poslje ramazana na jesen a mozda i Mostar sada kad bi jedan bio od ova 3 ja bi bio zadovoljan. Mehic ima da kazemo protivnika na No Limitu iz Francuske koji nije los borac i ima dosta borbi iza sebe Lentie nije sami vrh K1 ali ipak i nije neki papak na sta smo navikli kada se nasi borci bore. Samo mi jos nije jasno zasto nijedan borac iz Gladijatora (Redzovic) nema na No Limitu. Kad smo kod k1 mislim da i Dadovic nije los teskas u ovom trenutku ja mislim bolji od Dzenana.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 05 jun 2014, 23:01

Ko je gledao ovaj zadnji NO LIMIT u Gorazdu pa stvarno presmjesno i ovo nam je nasa najbolja promotorska kuca k-1. Dzevad bi trebao malo bolje da organizuje i da ne pravi ovakve da kazem vasare ono je smjesno ona borba Dadovica pa i Dzenanova ono je totalna namjestaljka i to klasicna sto se vidi.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 jun 2014, 10:39

bosanska posla

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 08 jun 2014, 17:25

fera je napisao/la:bosanska posla
Bas tako i dokaz da nismo sposobni napraviti neki k1-turnir bez stimanja pobjeda i sudcima davanja para sto je sramno do bola.
Ovo kvari Dzevada ipak je za nase prilike najbolji borac u BiH.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 18 jun 2014, 02:06

[youtube][/youtube]

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jun 2014, 14:40

riega bas nema srece krajem rundi :D ovu izgubio u pred kraj runde proslu borbu je predao između rundi... e sad sto se tome tice gleda sam ovo al neki klip sa mobitela. fina pobjeda, bio je strpljiv dosta sto je dobra stvar protiv ovakvog borca koji voli dosta da baca udarce a ne drzi ruke bas kako treba, mozda je trebao ubaciti jos par kontri na njegove napade. e sad ima jedna bitna stvar, tomo je ostvario posljednje dvije pobjede sjajnom knock outima i sada treba da nastavi raditi ali ovaj put na kombinacijama jer ne mozes se osloniti samo na snagu, a sada ce protivnici polako postajati oprezniji i onda moras izgraditi priliku za taj snazni udarac kombinacijom laksih udaraca. bilo bi dobro da polako u svoj repertoar uvrsti i promjene razina a posto je dobar hrvac bilo bi lijepo da tu i tamo u ovakvim borbama baci koji laznjak takedowna i ako ne zeli da prenese borbu na parter nego iz razloga da poremeti ritam protivnika. sada kad vec radi na raznim stvarima i napreduje to sve treba iskombinovati u borbi i biti svestran a ne raditi te stvari jednu po jednu u toku borbe, sto veci arsenal pokazes protivnik ce te teze citati i vece su sanse da ga iznenadis. ovo nije kritika nego nesto sto ja mislim da bi bilo lijepo da on uradi.
svaka cast jos jednom tomi i samo nek nastavi raditi na sebi.

btw i denis je najavio novu borbu protiv rodrigueza opet u sarajevu, nekad u augustu cini mi se.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 jun 2014, 21:42

Dobra borba Tome ali i ja se slazem da mora raditi vise mislim praviti kombinacije a koliko sam upoznat u zadnje vrijeme dosta je trenirao i parter pa i na tome raditi a ne samo na stojki jer u MMA moras danas biti kompletan da nesto postignes.
Za Denisa sam nesto citao ali ne znam kada ce on to uraditi jer je covjek najviljivao cesce neke meceve pa ne bude nista.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jul 2014, 13:20

dzevad bi se trebao vratiti iz penzije 15. augusta u zenici protiv francuza nekog. u svjoj organizaciji no limit je najavio povratak, sigurno par meceva nakon toga cemo ga i u ffcu gledati

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 13 jul 2014, 02:12

Citam sad da je Adi Alic free agent, jel neko upucen da li je blizu potpisa ugovora s UFCom?
UH VAI MORRER

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 jul 2014, 16:17

slika

novi tezak izazov za elvisa. ovaj mladenov je strasan hrvac a mutapcicu je upravo to mozda i najslabija tacka, losa borba za elvisa ako pobjedi nece mu puno skociti rating jer mladenov i nije bas poznat borac ali je jako nezgodan, ako izgubi doci ce mu buducnost u wsof-u u pitanje.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 16 jul 2014, 22:40

Elvis je dobar borac i zelim mu svu srec, a ovo za Dzevada ne znam zasto je onda najavljivao svoj oprostaj i oprostio se da bi ubrzo opet u ring i to u svojoj organizaciji :? Onoliko je pricao da ima zdravstveni problema i da je to jedan od razloga zasto se povlaci i sada odjednom eto ga na No limitu u Zenicu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jul 2014, 02:21

Polo je napisao/la:Elvis je dobar borac i zelim mu svu srec, a ovo za Dzevada ne znam zasto je onda najavljivao svoj oprostaj i oprostio se da bi ubrzo opet u ring i to u svojoj organizaciji :? Onoliko je pricao da ima zdravstveni problema i da je to jedan od razloga zasto se povlaci i sada odjednom eto ga na No limitu u Zenicu.
A da se proda sto vise karti ,eto sto.-- :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jul 2014, 11:50

dobio je i elvis novog protivnika. kevin tiller poznatiji kao mamin sin :D
nije bas iskusan kao elvis al za sad ima omjer 6-0 al mislim da je bolje sa njim da se bori nego sa mladenovom koji je jako nezgodan borac.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 28 jul 2014, 18:34

Ne mogu vjerovat no Limitu gledajuci ono izdanje u Gorazdu sve je bilo nastimano i izrezirano ali eto kao bitno je da imamo jednu promociju u drzavi jer vise nema ni noci gladijatora ni Sarajevo fighta pa eto NO LIMIT :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jul 2014, 20:09

" I'm going all the way. I'm going to be champion somewhere. I'll be the champion – I promise you that. I work hard and dedicate my life to the sport and it'll pay off. Take my word for it, if I have to go beat WSOF Middleweight Champ David Branch up for the belt, that's what I'll do." -Kelvin Tiller

interesantna izjava narednog protivnika naseg mutapcica
http://www.wsof.com/news_stories/kelvin ... u-14568486" onclick="window.open(this.href);return false; evo i ostatak intervjua koga interesuje

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 avg 2014, 20:53

Polo je napisao/la:Ne mogu vjerovat no Limitu gledajuci ono izdanje u Gorazdu sve je bilo nastimano i izrezirano ali eto kao bitno je da imamo jednu promociju u drzavi jer vise nema ni noci gladijatora ni Sarajevo fighta pa eto NO LIMIT :D
al najjaca mi je sad ova titula svjetskog prvaka :D

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 avg 2014, 22:49

[youtube][/youtube]

BOOM!
A.F.C. Bournemouth!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 avg 2014, 22:52

Ovo sam želio pogledat ali nisam, zaboravio :lol:

Bravo BH Machine. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.