BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rambo16
Kontakt:

Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Post Postao/la rambo16 » 15 avg 2014, 22:54

Mrlja na meč je kad se na kraju pojavio Radončić kome je publika zviždala sve dok se nije sklonio sa bine!

Picka profiterska!
A.F.C. Bournemouth!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 15 avg 2014, 22:56

Pratio sam od samog pocetka ona prva borba kad je onaj ono raskrvario je bilo super, i ostalim momcima cestitam na pobjedi, a za sami kraj nemam rijeci kaze lezi kravo :lol: :clap: :clap:

Bravo Bh- Maschine :bow:
04.10.2009 !!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 16 avg 2014, 00:39

rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]

BOOM!
Koji je ovo seljak sto se smije i govori "Kakav je ovo bio projektil" :puke:

Cestitke Dzevadu :clap:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 avg 2014, 00:52

autogol je napisao/la:

Marjan, vrsni komentator boksa :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 16 avg 2014, 01:00

Consigliere je napisao/la:
autogol je napisao/la:

Pa jbt zivot dokle vise...Ja televizije i govana,nije ni cudo sto prate koride po BiH,nisu ni zasto drugo :oops:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 avg 2014, 12:39

autogol je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
autogol je napisao/la:

Pa jbt zivot dokle vise...Ja televizije i govana,nije ni cudo sto prate koride po BiH,nisu ni zasto drugo :oops:
marjan samo jos da pocne vremensku prognozu voditi... ja sam ocekivao da ce senad napraviti puno vise od te televizije al nije to tema. al eto da nema njih ko bi prenosio koride i slicne stvari...
cestitke poturku i ostalim momcima na pobjedama. ali pustite se ove medijske price prvak svijeta... u ovoj wako organizaciji ima sto nekakvih raznih kick box pravila ja stvarno mislim da se ova kao neka titula prvaka svijeta malo previse uzdize u medijima jer daleko je ovo od regionalnog vrha a ne svjetskog. valjda im je avaz sponzor pa eno jutros na naslovnici pise da je dzevad prvak svijeta...
a nasi momci mutapcic i bektic ostvaruju pobjede u najvecim svjetskim organizacijama u mma-u i nasi mediji to bukvalno ignorisu... cudno u najmanju ruku ignorantski.

eno tomo razbio cro copu nos na treningu :D
You are someone else I am still right here

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 avg 2014, 12:41

Koliko smo samo mi bogati talentima za borilacke sportove.

Aleksandra Samardzic srebrena u Nanđingu do 78 kilograma, a Nemanja Majdov, koji je iz I.Sarajeva, ali nastupa za Crvenu zvezdu i Srbiju peti, uz pobjedu protiv aktuelnog svjetskog prvaka. Svaka im cast.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 avg 2014, 14:12

evo i mirko pobijedi u japanu. nije bio nesto bas dobar nastup niti dobar mec al eto pogodio je japanca sa 2 lakta rasjekao ga i onda cekao da doktori prekinu borbu jer u japanu nije kao ufcu da pustaju da borac krvari...

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 26 avg 2014, 20:00

fera je napisao/la:evo i mirko pobijedi u japanu. nije bio nesto bas dobar nastup niti dobar mec al eto pogodio je japanca sa 2 lakta rasjekao ga i onda cekao da doktori prekinu borbu jer u japanu nije kao ufcu da pustaju da borac krvari...
Nije nam na temi ali vidljivo je da Mirko moze da radi samo protiv boraca van UFC-a recimo sadasnji svi teskasi u UFC-u bi ga pobjedili a ovi novi isto namucili pravo i ako on trenira kako sam kaze dosta parter vidljivo je da se u njemu slabo snalazi, i nozne tehnike mu se sada vide iz aviona.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 01 okt 2014, 19:40

FFC 14 U Ljubljani nam donosi u petak 2 borbe nasih boraca k-1 Dzenan Poturak i Tomislav Spahovic MMA. Nadajmo se pobjedama nasih boraca.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 okt 2014, 15:04

gledao sam ovog sandora protiv batinica imao je par solidnih poteza al ga je matej izdominirao i uzeo na odluku, ja smatram da je tomo bolji borac od batinica i ocekujem pobjedu prekidom.
i ivan skoko je nas, iz ljubuskog trenira kod arturkovica u timu. za njega je ovo moze se reci prva prava borba dok je moldavac doroftei dosta iskusniji borac i trenira u london shootfightersima vjerovato je preko zelg galesica stigao u ffc. mislim da skoki ovo moze biti itekako dobro iskustvo a ako se desi da napravi iznenađenje i pobjedi onda bi mu to mogao biti najbolji moguci pocetak karijere s obzirom da mu je ovo prvi nesto veci event u karijeri.
nedavno je na ffc futuresu dosta dobre nastupe ubiljezilo nekoliko nasih boraca.

sto se dzene tice vidim da provocira chorchypa za ovu muzicku karijeru a i on bi ako ovako nastavi trebao potraziti novo zanimanje, i da mu nije dzevad brat sumnjam da bi bio ovako eksponiran u ffc-u

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 okt 2014, 18:10

Jel cemu ovaj FF vecears u Ljubljani? Drug mi se bori prvi put na tako velikom turniru... :cool:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 okt 2014, 21:30

Lillard je napisao/la:Jel cemu ovaj FF vecears u Ljubljani? Drug mi se bori prvi put na tako velikom turniru... :cool:
ako ti je drug dzenan bolje ti je ne gledaj :D
dzenan bi se trebao poceti baviti nekom vrstom komedije jer je jako smijesan...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 okt 2014, 22:29

Ma nije Dzenan. Nego ovaj mladic sto mu je Pavel polugu napravio. Jbga, steta, ali prvi put je pa nema veze, a i sigurno da je Pavel bio velik favorit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 okt 2014, 23:07

Lillard je napisao/la:Ma nije Dzenan. Nego ovaj mladic sto mu je Pavel polugu napravio. Jbga, steta, ali prvi put je pa nema veze, a i sigurno da je Pavel bio velik favorit.
ja sam pisao da je njemu ovo prva prava borba i svaka mu cast na hrabrosti jer je uskocio nedavno u ovu borbu jer se prootivnik ovom moldavcu povrijedio. nadao sam se da ce mozda na podu uspjeti nesto napraviti al ipak bas je tu izgubio mec. nista samo nastaviti trenirati sigurno ce biti jos sansi.

tomo malo podbacio ja sam ocekivao da ce zavrsiti mađara al svaka mu cast na novoj pobjedi. na trenutke je izgledao odlicno kao kevin randleman u prideu :D protivnik stvarno izdrzljiv jer ona koljena tomina su bila strasna.
mada i ne cudi da je otisla borba na odluku kad se sandor borio u stilu kad neko u fudbalu autobus pred gol parkira covjek skoro da udarca nije bacio citavu borbu.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 05 okt 2014, 19:42

Znaci Dzenan opet izgubio? Ja sam vidjeo Tominu borbu i MMA dio kao i 2 k1 borbe koje su prikazali ostale nisam. Tomo mi je djelovao u 1 rundi jako dobro pa i dio 2 dok u 3 je vise isao nekako znajuci da je stekao prednost na to da na bodovima dobije inace je borac koji uvijek ide na ko.

Evo i snimke kratke Redzovica koji je u imao mec u Svajcarskoj ali nazalost je izgubio i ovo mu je neka opomena da vise treba trenirati na tehnici brizini.

[youtube][/youtube]

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 okt 2014, 09:52

Polo je napisao/la:Znaci Dzenan opet izgubio? Ja sam vidjeo Tominu borbu i MMA dio kao i 2 k1 borbe koje su prikazali ostale nisam. Tomo mi je djelovao u 1 rundi jako dobro pa i dio 2 dok u 3 je vise isao nekako znajuci da je stekao prednost na to da na bodovima dobije inace je borac koji uvijek ide na ko.
tomo je izgleda ozbiljno ozlijedio koljeno cini mi se u prvoj vec rundi ili u drugoj nisam siguran. s obzirom na povredu dobar je ovo nastup.
pokazao je neku raznolikos vec u odnosu na onu proslu borbu protiv spanca u svicarskoj kada je samo odradio stand up nije ni prijetio rusenjima sada je vec bilo svega. napreduje dosta od kad trenira u hrvatskoj.
zao mi je sto i balijagic nije imao priliku boriti se na ffc-u al u vezi njega je tesko naci provjerene informacije jer pricalo se da se treba boriti a sada nisam gledao na obnu al bio je gost neko mi rece da ce se prosvetiti grapplingu...

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 07 okt 2014, 18:00

fera je napisao/la:
Polo je napisao/la:Znaci Dzenan opet izgubio? Ja sam vidjeo Tominu borbu i MMA dio kao i 2 k1 borbe koje su prikazali ostale nisam. Tomo mi je djelovao u 1 rundi jako dobro pa i dio 2 dok u 3 je vise isao nekako znajuci da je stekao prednost na to da na bodovima dobije inace je borac koji uvijek ide na ko.
tomo je izgleda ozbiljno ozlijedio koljeno cini mi se u prvoj vec rundi ili u drugoj nisam siguran. s obzirom na povredu dobar je ovo nastup.
pokazao je neku raznolikos vec u odnosu na onu proslu borbu protiv spanca u svicarskoj kada je samo odradio stand up nije ni prijetio rusenjima sada je vec bilo svega. napreduje dosta od kad trenira u hrvatskoj.
zao mi je sto i balijagic nije imao priliku boriti se na ffc-u al u vezi njega je tesko naci provjerene informacije jer pricalo se da se treba boriti a sada nisam gledao na obnu al bio je gost neko mi rece da ce se prosvetiti grapplingu...
Berin ce se baviti kako je sam najavio ove godine samo grapplingom ali osniva svoj MMA klub tako je najavio i moguce je za godinu ili 2 da se opet vrati MMA borbama. Steta sto nema puno borbi ali eto nemamo nijednog nesto vrijednog teskasa sada u mma i Denis se dugo nije borio tako da ni sa njim se nezna na kakvom je nivou.

Jel Dzenan izgubio? Pa on gubi sve van BiH gdje ima potenicjalno malo jaci boraca i koji nisu dogovoreni odma se vidi malo je providno sta neki rade na nasoj k-1 sceni. Samo znam da je najalvjivao za protivnika da se pocne bavit pjevanjem mu je bolje bla bla ali znaci opet poraz :?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 okt 2014, 10:10

ne samo da je izgubio nego se poprilicno i osramotio, jos kad pogledas sta je pricao prije meca... ja se nadam da ga ffc vise nece zvati jer ako vec hoce neki interes kod nas bosanaca da ostvare nek pozovu nekog naseg kvalitetnog borca a ne nekog ko ce padati nakon svakog ozbiljnijeg udarca...

uskoro novi event u ljubuskom

ARTI FIGHTING CHAMPIONSHIP 3
Fight card
1. -65 kg Ajdin Ahmić (Klub boraca „Živinice“) vs Marinko Zarubica (MMA-„Zabjelo“Podgorica )
2. -67 kg Robert Pulić (MMA „Bandog“ Zadar) vs Anto Palavra (KBV „Patriot“ Zenica“)
3. -70 kg Ivan Zadro (KSB „Arti“ Ljubuški ) vs Petar Jeramaz ( Metković)
4. -70 kg Inel Alibašić (MMA „Only One“ Travnik) vs Ivan Bais (MMA„Bandog“ Zadar)
5. -77 kg Blaž Jakšić (MMA„Bandog“ Metković)“ vs Ivan Garčević („Bushido“ Podgorica)
6. -77 kg Amar Orić (MMA „Pretorian“ Sarajevo) vs Savo Lazić (Tivat)
7. -80 kg Ante Alilović (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Roberto Soldić (Nova bila)
8. -90 kg Adnan Aščić (MMA „Only One“ Travnik“) vs Radovan Vuković (MMA „Zabjelo“ Podgorica)
9. -70 kg Dževad Muftić (MMA „Pretorian“ Sarajevo) vs Ivan Vladimir (MMA“Bandog“ Zadar)
10. -75 kg Karlo Caput (MMA „Gladiator“ Dubrovnik) vs Luka Vuksan(MMA „Bandog“ Zadar)
11. -84 kg Senad Bašić (Klub boraca „Živinice“) vs Aleksandar Brajković (Podgorica)
12. -98 kg Domagoj Pejčinović (KSB „Arti“ Ljubuški) vs Nemanja Kalpačina (JK Tivat)
13. -70 kg Velimir Rašić (Hrvatska) vs Vaso Bakočević (Crna Gora)

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 09 okt 2014, 18:26

Volio bi ako ko objavi borbu gdje od dzenana na zadnjem FFC-u postavi je fera ako ti pronadjes. FFC-u izgleda BiH nije toliko interesantna sada da prave neki pravi event u BiH a cudi me sto Emkica nema vise na FFC-u?

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Galion i 1 gost.