FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Covjek 13 postova napisa na ovoj temi samo u danasnjem danu.
Nevjerovatno.
Nevjerovatno.
Re: Odg: FK Željezničar
Možes li meni poslati link od te emisije ako ti nije problem ?? ja ne znam o cemu je rijecCamoranesi je napisao/la:Vidim trebalo ti je vremena da proguglaš i da pronađeš ko je napisao Pravopis bosanskog jezika. Al' dobro, bar radiš nešto pametno i učiš polako. Ja ne dolazim sa glupostima, dođem kad vidim neistine, laži koje neko od vas iznese, ali sebi sam obećao da i to neću raditi, jer niko ne zaslužuje više moje pažnje od mog voljenog kluba, to i ti isto treba da naučiš, da dođeš 'tobe' što bi se reklo. Ne omalovažavam FK Sarajevo, ali takođe nemam razlog da ga poštujem i zašto bi na kraju krajeva. Odgojen sam da poštujem starije, a mlađima da objasnim neke stvari. 25 godina stariji klub, i klub od kojeg ste nastali, zna se i kako, vi morate da poštujete.. Java je objasnio neke stvari, pronađi na Youtube emisiju sa Senadom, gdje je gostovao i vaš bivši vođa Đine.Aragon je napisao/la:Za tebe sam vjeruj mi Senahid Halilovic, samo ako pazim i provjeravam. I slazem se, svako na svoju. Nadam se da vise neces dolaziti sa glupostima svakodnevno na nasu temu niti da cete ovdje radi kompleksa pokusavati omalovazavati FK Sarajevo. Postuj taj klub bar iz razloga sto je godinama jedina ekipa koja dostojno brani cast cijele BiH!Camoranesi je napisao/la:@aragon
Tvoj potpis i tvoj pravopis govori koliko si plitak, i koliko ne znaš, nažalost. A sad se lijepo vrati među svoju raju..
Naravno, osim par neslavnih izuzetaka.
- Camoranesi
- Kontakt:
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
Ovaj forum je postao samo jedno veliko smaranje. Nema vise nista konktetno samo stranice i stranice prepiranja sa onima gore. Dajte gdje su administratori itd. Malo uvedite reda.
jeli nadjen konacno sponzor, ako ne generalni makar ovi manji neki?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- Camoranesi
- Kontakt:
Ja koliko znam i koliko sam upućen, nema još. Uvijek su tu, nazovimo ih 'neki' sponzori, vrte se, ali niko da zavrti pare za klub. Nadam se ubrzo nekom jačem sponzoru, al' bolje i to pričekati, nego da mi na svetom dresu piše Škafa, ne do Bog.vest je napisao/la:jeli nadjen konacno sponzor, ako ne generalni makar ovi manji neki?
1921
1921
@nukleusmember kad vec pricas o nekom intelektu,vidim nisi jos uvijek shvatio kako iskljucii tj promijeniti da kad kucas ne izbacuje tii "englesku vrziju" nasih slova.
Nemoj mi ti sudit o intelektu,niti nam davati savijete da radimo.
Vi ste svojim radom postigli ovo,ili su pare dosle iz vana,pa sad ko tatini sinovi se kurcite.
Mojne mi toga bogati.
Cinjenica je da vi dobro stojite kao klub I ako je to bolje od mog kluba,onda sigurno da se mogu muda jesti,jer neko je u prednosti nad tobom.
A tvoja prica sta mi imamo.od titula.
Pa ja cu ti reci imamo titule,za njih se I igra,za nesto vise od toga,nije bilo dovoljno.
Mozda neznanje,mozda okolnosti,mozda pogreaan put.
Sad se ide drugim putem,pa cemo vidjeti gdje ce koga koje dovesti.
Samo nemoj letit visoko,treba te I vi radit,trebate igrat.
Ja mislim da ste najkvalitetniji trenutno,ali bolan budite to u kontinuitetu pa mi dodji srat.
Budi objektivan.ne sporim ja da se muda mogu jesti ako je rival bolji od tebe,ali bolan mene bi sramota bilo nakon 5 minuta slave,doci I pricat ovdije o mudima,a muda si jeo godinama.
Razumijecu I navijacku euforiju,pa sad ti doso na svoje,ali nemoj ond pricat objektivno I davat savijete,vec budi slijepo navijacki vodjen.
A tada ti ni poraz od 5-0 ne kazuje nista.
Ja sam se navijacke gluposti naslusao u zivotu,a pitarske pogotovo.
Ali sam dovoljno svega toga prosao,da koliko god vas ne volio,da vas postujem ko rivala.
Kad ste bolji ptiznacu,ali cu uvijek vjerovati a uostalom I znati da smo veci od vas,I da cemo biti bolji.
Pozz za tebe,sretno protiv borusije,uzivajte ne vodjamo cesto te ekipe.znam sta ti pricam.
Nemoj se brinuti o nama kad si se dugogodisnjih muda kutarisao,uzivaj sad,znam da ne uziva onaj ko ima vec onaj ko je naucio.
Vi ste svojim radom postigli ovo,ili su pare dosle iz vana,pa sad ko tatini sinovi se kurcite.
Mojne mi toga bogati.
Cinjenica je da vi dobro stojite kao klub I ako je to bolje od mog kluba,onda sigurno da se mogu muda jesti,jer neko je u prednosti nad tobom.
Pa ja cu ti reci imamo titule,za njih se I igra,za nesto vise od toga,nije bilo dovoljno.
Ja mislim da ste najkvalitetniji trenutno,ali bolan budite to u kontinuitetu pa mi dodji srat.
Budi objektivan.ne sporim ja da se muda mogu jesti ako je rival bolji od tebe,ali bolan mene bi sramota bilo nakon 5 minuta slave,doci I pricat ovdije o mudima,a muda si jeo godinama.
Razumijecu I navijacku euforiju,pa sad ti doso na svoje,ali nemoj ond pricat objektivno I davat savijete,vec budi slijepo navijacki vodjen.
Ali sam dovoljno svega toga prosao,da koliko god vas ne volio,da vas postujem ko rivala.
Kad ste bolji ptiznacu,ali cu uvijek vjerovati a uostalom I znati da smo veci od vas,I da cemo biti bolji.
Pozz za tebe,sretno protiv borusije,uzivajte ne vodjamo cesto te ekipe.znam sta ti pricam.
Nemoj se brinuti o nama kad si se dugogodisnjih muda kutarisao,uzivaj sad,znam da ne uziva onaj ko ima vec onaj ko je naucio.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Ma drug sto se mene tice moze stajati i škafica samo nek oni izbroje keššCamoranesi je napisao/la:Ja koliko znam i koliko sam upućen, nema još. Uvijek su tu, nazovimo ih 'neki' sponzori, vrte se, ali niko da zavrti pare za klub. Nadam se ubrzo nekom jačem sponzoru, al' bolje i to pričekati, nego da mi na svetom dresu piše Škafa, ne do Bog.vest je napisao/la:jeli nadjen konacno sponzor, ako ne generalni makar ovi manji neki?
-
neroazzuro
- Kontakt:
Vidim da haman ima i ljubomornih na trenutne rezultatske uspjege Sarajeva. Ja nisam ni najmanje ljubomoran, naprotiv. Vrlo mi je drago sto ih je malo krenulo. To je pokazatelj svima da se mora raditi kvalitetnije. Konkurencija je dobra, samo jaka konkurencija te moze uciniti jacim. Kad dominiras (kao sto smo mi,na kraju krajeva) bez posebne konkurencije to donekle prestaje biti zanimljivo i ni ti sam nemas plaho razloga da napredujes jer su ti mjerila nikakva. Ne mozes ulagat i radit godinu dana samo za tih par evropskih utakmica.
Sretno Sarajevu,a na kraju sezone i iducih sezona cemo vidit ciji je put ispravniji.
Sretno Sarajevu,a na kraju sezone i iducih sezona cemo vidit ciji je put ispravniji.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Ovo je baš postalo cirkus ovdje.
Ima jedno 5-6 pitara i svaki ima po nekoliko nick-ova. Jedan je u Banovićima, sa drugog se smara. Onda se prvi varaća iz Banovića, odlazi drugi itd.
Danas ovdje oni ničim izazvani potegoše priču oko posjeta i čak jedan konkretno postavlja pitanje.
Nas nekoliko k'o levati pokušavamo da mu odgovorimo. Onda kad vidi da se zaj.eb.o i da je bolje da nije ništa pitao naveče dođe drugi lik ili onaj isti sa drugog ili trećeg nicka i kaže pričate o posjetama, jedete muda, kakav kup UEFA to više ne postoji itd.
Nekad pomislim da sjede negdje skupa po cijeli dan i zaje.baju. Da nisu neki domci, mental city - Vladimir Nazor ili ko zna koji profil. Normalni nisu sigurno. Neka je žešća trauma ili zaj.eb u pitanju, možda i gudra. Ima li iko normalan tamo, dajte nam jednog da pričamo viceve, nećemo o fudbalu.
Ima jedno 5-6 pitara i svaki ima po nekoliko nick-ova. Jedan je u Banovićima, sa drugog se smara. Onda se prvi varaća iz Banovića, odlazi drugi itd.
Danas ovdje oni ničim izazvani potegoše priču oko posjeta i čak jedan konkretno postavlja pitanje.
Nas nekoliko k'o levati pokušavamo da mu odgovorimo. Onda kad vidi da se zaj.eb.o i da je bolje da nije ništa pitao naveče dođe drugi lik ili onaj isti sa drugog ili trećeg nicka i kaže pričate o posjetama, jedete muda, kakav kup UEFA to više ne postoji itd.
Nekad pomislim da sjede negdje skupa po cijeli dan i zaje.baju. Da nisu neki domci, mental city - Vladimir Nazor ili ko zna koji profil. Normalni nisu sigurno. Neka je žešća trauma ili zaj.eb u pitanju, možda i gudra. Ima li iko normalan tamo, dajte nam jednog da pričamo viceve, nećemo o fudbalu.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma ne brinem se vjeruj mi,ne razmishljam o vama ni najmanje,niste mi ni u peti,pogotovo sada,samo mi je smijeshno i suludo kakve argumente potezhete,vjerovatno si se i naslush" o pitarskih gluposti ali ove vashe su slozit chesh se su nadmashile sve,u mom klubu kada su vladali muche,baljci i blekichi nije mi padalo na kraj pameti da razmishljam o vama a kamo li da vas spominjem,a to da ste vechi od nasbarbarez je napisao/la:@nukleusmember kad vec pricas o nekom intelektu,vidim nisi jos uvijek shvatio kako iskljucii tj promijeniti da kad kucas ne izbacuje tii "englesku vrziju" nasih slova.
Mojne mi toga bogati.
VVVBK
hvala na informaciji. ne znam sto se mene tice moze pisati "sex i selo" kao da nekoga to zanima bitne su pare.Camoranesi je napisao/la:Ja koliko znam i koliko sam upućen, nema još. Uvijek su tu, nazovimo ih 'neki' sponzori, vrte se, ali niko da zavrti pare za klub. Nadam se ubrzo nekom jačem sponzoru, al' bolje i to pričekati, nego da mi na svetom dresu piše Škafa, ne do Bog.vest je napisao/la:jeli nadjen konacno sponzor, ako ne generalni makar ovi manji neki?
ima mnogo klubova koji su cak imena stadiona dali sponzorima kao naprimjer schalke ili dortmund.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Dajte ljudi molim vas,pred nama je jedna od bitnijih utakmica jer njen rezultat moze puno utjecati, kako pozitivno tako i negativno na nastavak prvenstva. Zato nam samo ova utakmica treba biti tema, a ne raspravljanje s pojedinim budalama.. Ocekujem jedan gol nekog od novalija, nadam se da me osjecaj nece iznevjeriti 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Zar nije zabranjeno vrijedzanje na ovom forumu..voltron30 je napisao/la:Ma pusti budalu, htjedoh mu replicirati, poslije kontam, ma koji ću K, bubljičar ionako ne zna razumjeti napisano.Željooooo je napisao/la:jarane jesi li ti glup ili se samo praviš glup ?Aragon je napisao/la:Hajmo o kompleksima i o tome ko kome zavidi.
Radi cega bas pred svabe pominjanje utakmice sa Newcastlom sa vase strane?
juce je bila godišnjica naše utakmice protiv Newcastla i zbog toga smo je spominjali..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Onda lijepo odes i kazes onu stupidnu : biti srcem vezan u tom lezi snaga, al' ne vjeruje srce pameti!nukleusmember je napisao/la:ma ne brinem se vjeruj mi,ne razmishljam o vama ni najmanje,niste mi ni u peti,pogotovo sada,samo mi je smijeshno i suludo kakve argumente potezhete,vjerovatno si se i naslush" o pitarskih gluposti ali ove vashe su slozit chesh se su nadmashile sve,u mom klubu kada su vladali muche,baljci i blekichi nije mi padalo na kraj pameti da razmishljam o vama a kamo li da vas spominjem,a to da ste vechi od nasbarbarez je napisao/la:@nukleusmember kad vec pricas o nekom intelektu,vidim nisi jos uvijek shvatio kako iskljucii tj promijeniti da kad kucas ne izbacuje tii "englesku vrziju" nasih slova.
Mojne mi toga bogati.
Nemoj se brinuti o nama kad si se dugogodisnjih muda kutarisao,uzivaj sad,znam da ne uziva onaj ko ima vec onaj ko je naucio.,izvinuchesh,i hvala ti na kurtoaznim chestitkama,i ja sam vama tako chestit"o protiv newcastle-a,a to za nashu ligu,i ti i ja dobro znamo ko che dominirati narednih godina
,kao shto rekoh nisi intelektualni ptich
VVVBK
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Camoranesi
- Kontakt:
Adžemu pukao mišić, kaže šef bolje i meni nego nekome od mojih igrača 
1921
1921
ChWilla je napisao/la:meni dobar prijatelj od tamo kaže da je čak i kasnih osamadesetih u širokom brijegu jedno 20-25% ljudi još uvijek bilo za velež. što stvarno zvuči nadrealnoal' čovjek je vrlo ozbiljan, a nije navijač i nema razloga da bude neobjektivan.
Oni su ti u zap Hercegovini ložili se na Dinamo radi grba sa šahovnicom tek početkom devedesetih hajduk je postao in Velež je u tom dijelu hercegovine imao najviše navijača u Bobanovoj Dragoj, a dosta ljudi po zapadnoj Hercegovini koje nije zanimala politika simpatisali su Velež. Velež ti je najpopularniji bio u Konjicu, Stocu, Čapljini, Jablanici.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Nemoj nam Konjic dirati
Šalim se, i mi smo u Konjicu uvijek odlično stajali.
Odlično majstore ima nas puno iz Konjica,mislim da nas ima više što idemo na tekme nego rođenih,ma uvjeren sam.rodom s Mejtaša je napisao/la:Nemoj nam Konjic dirati![]()
Neču da ulazim u to ko ima više navijača u Konjicu trenutno, ti Veležovaca i pored očajnih reultata i dalje imaš i na Ilidži, Prozoru, Brčkom, Prijedoru, Travniku itd da nepricamo o inostranstvu
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 18 gostiju.