Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Zasto ti je Debuchy kapiten?
Šuti bolan, da ga odmah uzmem u prvom koluorada je napisao/la:Zasto ti je Debuchy kapiten?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Joj sto se zajebah da valja, ne stigoh zamjeniti sad... fuj!
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Dobro,ako ne primi Arsenal gol bice barem 12 poena.
Mada, Runjo sad u 13:45h ima laku utakmicu
Mada, Runjo sad u 13:45h ima laku utakmicu
Ma kad se Barkley povrijedi ebo pleme? Udjem tamo da ga zamjenim i ne moze...prvo kolo pa naopako odmah 
Jucer, zato sam ja njega skroz izbacio jer se vraca za 6 sedmica i potpuno prosarao prvotnu ekipu 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tako mi i treba kad na sportsport pratim novosti, oni tek prije sat objavili povreduOtelo je napisao/la:Jucer, zato sam ja njega skroz izbacio jer se vraca za 6 sedmica i potpuno prosarao prvotnu ekipu
Ja ukljucim Sky News i saznam sve u par minuta 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vozdra Marley i raja! Mene zanima kako je moguće promijeniti formaciju tako da imam samo trojicu u defenzivi, kao na slici iznad? Možda griješim, ali ne vidim smisao u tome da se ima više od minimuma u defenzivi, jer su ovi naprijed ti koji donose bodove. Klubovi u kojima igraju odbrambeni igrači treba samo da prime što manje golova (da se izbjegnu minusi) kao i da ti pojedinci izbjegnu kartone (isto zbog minusa). Ono što oni donose u plusu su sam njihov nastup (rijetko zabiti ili asistirati) i to je to, zar ne? Ako sam nešto fulao, volio bih da mi neko objasni. Novajlija sam u ovome, tako da se ne razumijem najbolje. Unaprijed hvala!Marley je napisao/la:
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
napravis izmjenu,veznog ili napadaca umjesto defanzivnog xDMakanaky je napisao/la:Vozdra Marley i raja! Mene zanima kako je moguće promijeniti formaciju tako da imam samo trojicu u defenzivi, kao na slici iznad? Možda griješim, ali ne vidim smisao u tome da se ima više od minimuma u defenzivi, jer su ovi naprijed ti koji donose bodove. Klubovi u kojima igraju odbrambeni igrači treba samo da prime što manje golova (da se izbjegnu minusi) kao i da ti pojedinci izbjegnu kartone (isto zbog minusa). Ono što oni donose u plusu su sam njihov nastup (rijetko zabiti ili asistirati) i to je to, zar ne? Ako sam nešto fulao, volio bih da mi neko objasni. Novajlija sam u ovome, tako da se ne razumijem najbolje. Unaprijed hvala!Marley je napisao/la:
Forster jarane, igramo u prvom kolu Head to Head League 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izbacio Ozila iz ekipe jer je ozljeđen i vidim sad da igra mi tj. još uvijek se nalazi u prvih jedanaest. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sta se ovo sad ne mogu gledat ekipe drugih ,nego samo svoju mozes vidjeti
Kakav je samo potez bio izbacivanje Mate iz tima jutros 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ultimate je genijalan. Ne mozes (barem ja ne vidim kako) vidjeti ko ima koga u ekipi u tvojoj ligi. Nema kradje, osim ukoliko se neko ne izlane. Usput, ispostovao me gospodin Berahino.
Nakon prva dva kola ce biti malo jasnije ko igra u kakvom sastavu i koje igrace iz "levatskih" klubova treba koristiti. Inace, na ultimateu imate pravo posuditi jednog igraca van prijelaznog roka, dok u prva tri kola mozete praviti po 5 transfera (izmedju svakog kola, razumljivo). Prvi prijelazni rok se zavrsava sredinom septembra, drugi traje izmedju decembra i januara (tri kola, nisam upratio koja).
Drugacije se boduje, a moram priznati da je mnogo zanimljivije. Naravno, to ne znaci da se ne igra i ovaj obicni fantasy, ali ovaj ultimate je bas pravi izazov.
Nakon prva dva kola ce biti malo jasnije ko igra u kakvom sastavu i koje igrace iz "levatskih" klubova treba koristiti. Inace, na ultimateu imate pravo posuditi jednog igraca van prijelaznog roka, dok u prva tri kola mozete praviti po 5 transfera (izmedju svakog kola, razumljivo). Prvi prijelazni rok se zavrsava sredinom septembra, drugi traje izmedju decembra i januara (tri kola, nisam upratio koja).
Drugacije se boduje, a moram priznati da je mnogo zanimljivije. Naravno, to ne znaci da se ne igra i ovaj obicni fantasy, ali ovaj ultimate je bas pravi izazov.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja nisam mogao uplatiti Ultimate nikako i ne igram ga. A bas sam imao volju...
4 igraca 6 bodova kuknjava kuknjava
Pocetak iz pakla
Pocetak iz pakla
- donCorleone1892
- Kontakt:
Suti i ja sam loš odmahOtelo je napisao/la:4 igraca 6 bodova kuknjava kuknjava
Pocetak iz pakla
Nego kako se zoveš vamo?
Otelo Ove sezone smo prvaci
Sad ce mene Wilshire i Sanchez izvuci
Otelo je napisao/la:Otelo Ove sezone smo prvaci![]()
Mene jedino moze izvuci Sanogo da utrpa jedno 3 komada.Samo mi je za njega bila dobra procjena,starter je umjesto Giroud-a.Mada,dace ga za Arsenal Ramsey kojeg nikad ne biram u tim.
Promasio sam igrace iz Swansea,znao sam da ce dati bar gol.Bony nista,a razmisljao izmedju Shelvey-a i Sigurdsona i stavim ovog prvog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.