Fudbal & ljubav

Mislite da možete bolje? Izvrstan ste poznavalac situacije u bh. sportu, ali niko, pa čak ni SportSport.ba ne želi da objavi vaš stav? Ovo je vaša rubrika.
Avatar
Kawhi
Postovi: 24030
Pridružen/a: 04 nov 2013, 17:36
Kontakt:

Re: Fudbal & ljubav

Post Postao/la Kawhi » 16 avg 2014, 12:43

Monolog je napisao/la:Da, prebacit ce Sagnu lijevo, a tamo su mu Clichy i Kolarov. Bas ima logike. :roll: Sagna je doveden da bi rasteretio Zabaletu; jer je evidentno da se na toj strani ne racuna na Richardsa (sto zbog povreda, sto zbog svega ostalog). Nema teorije da u idealnim uslovima (citaj, zdravi i potpuno spremni defanzivci Cityja) Sagna bude clan udarne jedanaestorke.

Zasto mislis da je Rodgers bolji trener od Pellea? Zbog prosle sezone? Ili...? Ili, bolje receno, da je toliko bolji da je u stanju sa onakvim Liverpoolom zavrsiti ispred Cityja? Zivo me zanima. Martinez je bolji od obojice, pa ne vidjeh da si Everton stavio kao moguceg kandidata za LP (da ne govorim o tituli).

Walcotta nema do oktobra, Ox je vec posljednju godinu i po vise u sredini negoli na krilu, a Oezila Wenger koristi na krilnoj poziciji. I Santija. Kako ce Arsenal sa dizelasima imati najbolja krila?

Aguero, Dzeko, Jovetic, Negredo jede Arsenalov (da ne kazem i sve ostale) napad. Bukvalno jede. U to cemo se uvjeriti ove sezone. Ili ti ocekujes da Giroud, Sanogo i Podolski mogu parirati Cityjevom napadu? :wtf:

Ligu osvaja najkvalitetnija ekipa. Liga se igra 38 kola, nikako jedno kolo. Eto, klizava trava, nikakav Chelsea, a nikako da se uzme u obzir da je City na pocetku sezone u gostima igrao "reda radi". Dok Pelle nije poslozio neke stvari. Gledas jednolicno. Ne ide.

Sto se tice prognoze: City, Chelsea i Arsenal su sigurno na prva tri mjesta. Mozda Chelseaju dajem 1% vise sansi od ostalih samo zbog toga sto su se pojacali igracima koji su im bas trebali (prvenstveno Cesc i Costa). Mourinho ima dovoljno sirok kadar da rotira sve zivo, a da se to ne osjeti na jacini sastava.

Cetvrto mjesto bih volio da zauzme Tottenham ili Everton, ali objektivno gledajuci tu vidim najljuce rivale (United ili Liverpool). Mada mi ni United ne ulijeva povjerenje; nebitno sto je tu LvG. No, tipujem da mu plasman u LP ipak nece izmaci. Liverpool je uzasno poslovao ili bolje receno - mogli su mnogo bolje izvuci ovaj prijelazni rok. Dubinu su dobili (na papiru), al' su za mene slabiji negoli prethodne sezone. Nemaju igraca koji ce ih povuci kada tim "zakaze".
Dobar,dobar.

Liverpoolovo poslovanje je tragikomedija.

LvG svi vide kao čudotvorca,a daleko je od toga.Četvrto mjesto je njihov maksimum ove sezone.United ima ekipu u rangu s Liverpoolom uz par jakih individualaca koje Liverpool nema i ne igraju ništa van Engleske što ih stavlja u bolju poziciju za četvrto mjesto.

Jedino se ne slažem za Mourinha.Uvjeren sam da Chelsea neće izdržati 38 kola borbe sa Cityem prvenstveno zbog Mourinha iako sada ima najjaču ekipu zasigurno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Avatar
gio10
Postovi: 5678
Pridružen/a: 13 dec 2012, 19:39
Lokacija: 71000
Kontakt:

Re: Fudbal & ljubav

Post Postao/la gio10 » 16 avg 2014, 13:22

I prošle godine je Liverpool bio autsajder, a vidim i ove je, još ovaj kaže nemaju nekog velikog igrača :facepalm: Prošle godine je tu bio "nezdovoljni" Suarez, sada Liverpool nema "WC" igrača, neka, neka, meni odgovara :)

Ja tvrdim da će City ispasti iz top4 i niko me u suprotno ne može uvjeriti. Uživajmo u sezonni :kafa:
Ja te volim, volim Željo..

Odgovori

Natrag na “Kolumne čitalaca”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.