NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

orbit
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la orbit » 09 avg 2014, 18:28

Travnik će istupiti iz lige nakon ovog kola, kradu ih gdje stignu. :rol: :tralala:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 avg 2014, 18:32

orbit je napisao/la:Travnik će istupiti iz lige nakon ovog kola, kradu ih gdje stignu. :rol: :tralala:
nece me iznenadit ako dobiju jos jedan crveni karton

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 09 avg 2014, 21:33

orbit je napisao/la:Travnik će istupiti iz lige nakon ovog kola, kradu ih gdje stignu. :rol: :tralala:
:nene: :tralala:

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 09 avg 2014, 22:46

Uspjeh smo bod iščupat. Ovo bi moglo bit veliko na kraju sezone. Protiv Borca dabogda uzimajući u obzir šta je bilo prošle godine al eto ipak ću doć gledat. NAPRED TRAVNIK

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 09 avg 2014, 22:49

Mogo je vala ko javit pa da i ja idem za Gradačac no dobro ima još utakmica drugi put. Uglavnom sljedeće sedmice do Travnika skoknut. Svako dobro

Travnicki
Kontakt:

Post Postao/la Travnicki » 09 avg 2014, 23:12

Kazem ja bit ce bod :) sljedeca tekma ce bit dobra i nece Borac otici sa 3 boda (jer kontate na stimacinu), pobjedit ce Travnik :evil:

Edin_FMB
Kontakt:

Post Postao/la Edin_FMB » 13 avg 2014, 02:00

ako ima kakav aktivan navijac travnika haj nek se javi imam nekoliko pitanja oko ekipe :D
www.FMBosnia.net
BiH site, posvecen igrici Football Manager

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 16 avg 2014, 10:33

Pitaj ovdje slobodno ako te nesto zanima.

Ajde malo se probudite,danas svi na tekmu i po prva 3 boda aBd.

Travnicki
Kontakt:

Post Postao/la Travnicki » 16 avg 2014, 14:35

Zanimaju ga igraci, ja sam obecao al ne mogu, nemam vremena..

Utakmica za 2h, jedva cekam, ipak su ovo prva 3 boda u dosadasnjoj sezoni. :njanjanja:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 avg 2014, 15:08

Ima li išta od one priče i obećanja (na kraju prošle sezone) od opštine i Selimovića oko obnove i pravljenja stadiona ili je i to bila šuplja kao što sam prije najavljivao na ovome pdf-u :?:
SRETAN BROJ - 1725

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 16 avg 2014, 19:00

E evo zasto ja mrzim moj klub Travnik i Sarajke ne Sarajke...ako danas nije s Borcem dogovoreno vracanje dugova i svasta nesto j.ebo me svak'. Ovo je zaista vise preofirno postalo i zato sam rekao dok je god ovako stanje nikad necu na stadion pirota vise otici ....FUJ !

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 16 avg 2014, 19:26

Joj ljudi da hoće taj NK Travnik više ispast, povraća mi se od ovakvih dogovorenih bodova.
Volim Travnik neopisivo kao grad, ali mrzim NK Travnik zaista, nakon Lištice su mi najmrži klub u ligi.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Travnicki
Kontakt:

Post Postao/la Travnicki » 17 avg 2014, 10:46

pitic je napisao/la:Ima li išta od one priče i obećanja (na kraju prošle sezone) od opštine i Selimovića oko obnove i pravljenja stadiona ili je i to bila šuplja kao što sam prije najavljivao na ovome pdf-u :?:
Ima ali nije nista do kluba, steka u papirologiju, projekat je davno napravljen, pare su tu ali opet steka ko i sve u ovom gradu, prvo ce se semafor radit pa onda ostalo.

@kladionicar

Nemoj brate ni dolazit, niko te ne tjera, ja ti mogu garantovat da utakmica nije nastimana i da ce za ovaj poraz iskihat svi, svi ste vi ubjedjeni u nesto sto nije tako, rado bi vam objasnio neke stvari ali nisu za foruma. Klub ako se ne trzne do polusezone tj. ne bude negdje oko sredine tabele desit ce se one promjene koje sam u nekom proslom postu govorio pa ces vidjeti da nista ne pisem bez razloga.
Travnik ko klub je bio zaduzen do Boga oca, od igraca, saveza, izvodjaca kojekakvih radova itd itd a sad klub nema feninga dugovanja, bilo koji igrac koji je bilo kad igrao u Travniku dobio je svoje pare, kao i svi ostali - mislim da je samo to dovoljno sto je se uradilo u veoma kratkom roku od kako je novi predsjednik tu, imamo bolje sponzore, nove dresove, nove uslove treniranja, igracima su obezbjedjeni kvalitetni obroci, suplementacija itd itd, pa polako ljudi, ne moze se preko noci ideala napravit, ima tu jos dosta posla. Smanjit cu pisanje jer ocigledno ovdje su svi pesimisti i ljudi koji hoce da sve ide ko po loju a nisu upuceni u napore i stanje u klubu.

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 17 avg 2014, 11:22

Druže travnički imaš moju punu podršku. Što ti reče ko neće da ide ne mora niko nikog ne tjera. To o prodanoj utakmici govore oni koji nisu jučer bili. Da se trebalo prodat go bi se ranije pustio bilo je puno zrelijih prilika od onog zadnjeg kornera. Po meni je trener usro stvar. Osim Ćurića koji je nešto napravio ona dvojica debila što su ušla su bili dva igrača manje. Šta je tu je. Idemo dalje. NAPRED TRAVNIK

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 17 avg 2014, 15:59

Netreba bit ljut zbog rezultata to je bilo za ocekivat, sto se tice uslova slazem se donekle suplemetacija i prehrana su bolje al tereni za treniranje su za **** prije je bolje bilo. Klub jednostavno mora da se pocne ospanjat na svoju djecu jer se vidi da ovi sa strane su prosjek i niko mi nemoze rec da domaci igraci ne bi bili bolji od ovih sto su sad i to je sramota jer svvugdje se domaca djeca cuvaju samo ovdje se sutaju na sve strane al valjda ce se i to promjenit. Evo jedan clanak o odnosim fravnika i borca i da se vidi da je se moralo izgubit jucer http://sportlive.ba/index.php/sl-novost ... da-travnik" onclick="window.open(this.href);return false;

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 18 avg 2014, 01:41

Ehh da nije dugo trajalo . Namjesteno ili ne oba kluba su sranje i bice na donjem dijelu tabele . Travnik ispada ove sezone sigurno zivi bili pa vidjeli .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 19 avg 2014, 18:47

skelar je napisao/la:Ehh da nije dugo trajalo . Namjesteno ili ne oba kluba su sranje i bice na donjem dijelu tabele . Travnik ispada ove sezone sigurno zivi bili pa vidjeli .
Opet ispada.Evo mi ŽIVIMO I GLEDAMO deset sezona. :D

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 avg 2014, 20:43

skelar je napisao/la:Ehh da nije dugo trajalo . Namjesteno ili ne oba kluba su sranje i bice na donjem dijelu tabele . Travnik ispada ove sezone sigurno zivi bili pa vidjeli .
:lol: :lol: :lol: Nemoj da budeš smiješan. Travnik ne može niti sjeverna alijansa izbaciti iz PLBiH. Kao i uvijek Travnik će opstanak ove sezone objezbjediti od 28 do 30 kola po staroj navici. Jedina solucija, ali i to je pod znakom pitanja?) je da Travnik napusti PLBiH je u slučaju skračenja lige na 10 klubova što se naravno neće nikada desiti. Bruku godina prošlo, a neki se još nisu navikli na Travnik i gostovanje na Piroti :lol: . Nakon svih događanja oko NK Travnika i u samom klubu NK Travnik ovaj klub mi je postao simpatičan ipak rutineri su to.
SRETAN BROJ - 1725

Veterani
Kontakt:

Post Postao/la Veterani » 25 avg 2014, 11:54

Tako se pričalo da Velež ne može napustiti ligu pa za Borac i na kraju Slobodu svi mogu ispasti.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 avg 2014, 09:54

slika

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.