Moderator/ica: GracanicaAA
nece me iznenadit ako dobiju jos jedan crveni kartonorbit je napisao/la:Travnik će istupiti iz lige nakon ovog kola, kradu ih gdje stignu.![]()
orbit je napisao/la:Travnik će istupiti iz lige nakon ovog kola, kradu ih gdje stignu.![]()
Ima ali nije nista do kluba, steka u papirologiju, projekat je davno napravljen, pare su tu ali opet steka ko i sve u ovom gradu, prvo ce se semafor radit pa onda ostalo.pitic je napisao/la:Ima li išta od one priče i obećanja (na kraju prošle sezone) od opštine i Selimovića oko obnove i pravljenja stadiona ili je i to bila šuplja kao što sam prije najavljivao na ovome pdf-u
Opet ispada.Evo mi ŽIVIMO I GLEDAMO deset sezona.skelar je napisao/la:Ehh da nije dugo trajalo . Namjesteno ili ne oba kluba su sranje i bice na donjem dijelu tabele . Travnik ispada ove sezone sigurno zivi bili pa vidjeli .
skelar je napisao/la:Ehh da nije dugo trajalo . Namjesteno ili ne oba kluba su sranje i bice na donjem dijelu tabele . Travnik ispada ove sezone sigurno zivi bili pa vidjeli .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.