FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne navijati 23 minute se neće ništa postići i mnogi neće skontati zašto se ne navija.Ne shvata to svako emotivno osim nas Tuzlaka. Ako se htjelo odati poštovanje, trebalo je to drugačije i upečatljivije odraditi tokom cijele utakmice a ne samo tih 23 minute (šutnjom).Da se tačno zna da je to to i svi će skontati i odati poštovanje . . .
Neko je iznad rekao, da onaj ko hoće da oda pravo poštovanje tokom cijele utakmice, neće ni ići u Mejdan jer nije primjereno žalostiti se i istovremeno radovati se (pobjedi)
Neko je iznad rekao, da onaj ko hoće da oda pravo poštovanje tokom cijele utakmice, neće ni ići u Mejdan jer nije primjereno žalostiti se i istovremeno radovati se (pobjedi)
Moja opaska nije bila upučena samo tebi već generalno.brazzo je napisao/la:Ne idem ni ja da budem iskren prvenstveno zbog skupih ulaznica a druga stvar je i ovaj razlog ne bi mogao navijati imajuci na umu da njega vise nema. I prvi dan sam napisao da to vise nikada nece biti isto.. (ne)navijanje se odnosi samo na Fukare s tim sto ce i BHF kao sastavni dio na sutrasnjoj tekmi ispostovati dogovor. Ponavljam upravo time, cinjenicom da vise od pola meca ne bude navijanja se odaje zrno priznanja za njegov znacaj za tribinu, navijace i carsiju. Da nije reprezentacija i tonakon toliko godina, najlogicnije bi bilo fizicko prisustvo ali be navijanja uopste.
Zaista mi nije jasno. Do 23.minute će svi biti kao tužni, neće se navijati, a onda do kraja ludilo, mejdan gori...wtf

Prvi ja ne idem na tekmu zbog ovog slučaja, a ne držati "taocima" hiljade drugih ljudi.
tuzlanska Sloboda
ma pusti ba djecije furke ,ko sve vodi fukare nije mi ni cudo da su dosli do ove fix idejezlajci je napisao/la:Moja opaska nije bila upučena samo tebi već generalno.brazzo je napisao/la:Ne idem ni ja da budem iskren prvenstveno zbog skupih ulaznica a druga stvar je i ovaj razlog ne bi mogao navijati imajuci na umu da njega vise nema. I prvi dan sam napisao da to vise nikada nece biti isto.. (ne)navijanje se odnosi samo na Fukare s tim sto ce i BHF kao sastavni dio na sutrasnjoj tekmi ispostovati dogovor. Ponavljam upravo time, cinjenicom da vise od pola meca ne bude navijanja se odaje zrno priznanja za njegov znacaj za tribinu, navijace i carsiju. Da nije reprezentacija i tonakon toliko godina, najlogicnije bi bilo fizicko prisustvo ali be navijanja uopste.
Zaista mi nije jasno. Do 23.minute će svi biti kao tužni, neće se navijati, a onda do kraja ludilo, mejdan gori...wtf

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Razumijem te u potpunosti samo nudim na uvid i razmisljanje 'druge' strane.. budimo iskreni pa se zapitajmo da li bi i sta od nas 'zatrazio' nas Okonja.. vjerovatno navijanje u transu od prve minute za njegovu dusu ali.. moje misljenje je da ce atmosfera svakako biti uzavrela a niko nece ostati uskracen bilo cega. Momci koji zele i osjecaju potrebu ce i ispostovati odgovor a ostali kako su naumili i kako osjecaju. Sustina svega da ne trebaju barem sad izlazit iz rupetiba kojekakvi dusebriznici sa pricom o narusavanju atmosfere i to mozes mislit na kosarkaskoj tekmi protiv Islanda !?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma u Tuzli se odavno ne smije reci ono sto se misli, meni je zao i zene. Ni kriva ni duzna ode, pa eto sutio bih 59 minuta jer i ona je necija mati i dijete, prijateljica i jos nesto..
Isto tamo jedno je Sloboda, drugo reprezentacija.
Isto tamo jedno je Sloboda, drugo reprezentacija.
nego, Faraon i Kovačević su bili u Istanbulu na bratimljenju opština, pa nešto kontam da nisu pričali i o kakvim ulaganjima za tribinu
mada sumnjam bez Azmira, al' et', nada se čovjek 

Dok sam tu on line jos da napisen samo par stvari.. najveca laz je ova da tu kao neki momci odlucuju o svemu potpuno otudjeni od ostalih a ovamo na forumu vazda desetine nesto predlazu, pametuju... izvolite ako vam je stalo bilo do kluba, navijaca, grada, zivotnih pitanja generalno okupite se i dogovorite konkretne stvari i poteze vjerujte da ce svi bit sretni..uvijek se bar kod nas u TZ svi pronadju kompetentni za mnoge stvari ali kad treba krenut u praksu nigdje nikog. Najcuvenija recenica 'ma bi ja al nece niko'
It was turned around so that right looked wrong
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odlucujte kako hocete, ja samo kazem da smo grad pakasa i licemjera. Ja odbijam da budem jos jedna cigla u tom zidu...
Definitivno jedan grad za izbjec postao, svi zale, a kroz par mjeseci niko ni da se sjeti jer takvi smo ljudi postali. Jednom je bila tortura kada bajram u gradu nismo mogli prislaviti, znati cete kad. Kada se muzika nije mogla pustit, ja sam za slobodu. Kao i sto ime voljenog kluba kaze neka radi ko sta hoce i zeli. Za utakmicu neka mo hoce bodri svoji zemlju ako misli da treba, a da mu ne prilazi niki i ne psuje ili da niko ne zeli da ga bije jer je vjerovatni cekao Teletovica i ostale jois od Izraela tamo nekad..
Definitivno jedan grad za izbjec postao, svi zale, a kroz par mjeseci niko ni da se sjeti jer takvi smo ljudi postali. Jednom je bila tortura kada bajram u gradu nismo mogli prislaviti, znati cete kad. Kada se muzika nije mogla pustit, ja sam za slobodu. Kao i sto ime voljenog kluba kaze neka radi ko sta hoce i zeli. Za utakmicu neka mo hoce bodri svoji zemlju ako misli da treba, a da mu ne prilazi niki i ne psuje ili da niko ne zeli da ga bije jer je vjerovatni cekao Teletovica i ostale jois od Izraela tamo nekad..
Momci jeste li primjetili da je grafit u Slavinovićima malo išaran doduše na kraju grafita ali svejedno treba nekome je*at sve?!

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
Brazzo najcuvenija recenica je sta ti pricas to ti pametan ti bi da vodis i td necemo o tribini nevena smo svi volili ali brate nije ova tekma za to ima drugih nacina odat pocast
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da neka dva znaka na kraju grafita..Gorki je napisao/la:Momci jeste li primjetili da je grafit u Slavinovićima malo išaran doduše na kraju grafita ali svejedno treba nekome je*at sve?!![]()
Kada ce se u ovom gradu odavati pocast pravim vrijednostima, ljudima koji su ucinili nesto za ovaj grad, za ovu drzavu......ovdje je sve naopako, odavati pocast na utakmici drzavne reprezerntacije nekome ko je ubio neciju majku....malo je reci idiotizam...vozac motora da je prezivio zavrsio bi u KPZ Zenica.....Sramota!!!!!!!!!
P.S. Sta ce mo sa momcima koji su dali zivot za ovu nasu zemlju.....hocemo li sutati na utakmicama drzavnih reprezentacija u njihovu cast......bojim se da nemamo dovoljno minuta za njih !!!!. Ovi koji zale svoje prijatelje neka ostanu kod kuce, a ne da namecu drugima svoju zal.
P.S. Sta ce mo sa momcima koji su dali zivot za ovu nasu zemlju.....hocemo li sutati na utakmicama drzavnih reprezentacija u njihovu cast......bojim se da nemamo dovoljno minuta za njih !!!!. Ovi koji zale svoje prijatelje neka ostanu kod kuce, a ne da namecu drugima svoju zal.
🔴⚫️
Mislim da je sve receno sto se tice glupe ideje. Nece to niko ni fermati navijat ce se sa njima ili bez njih.
samo Sloboda
Navijt će se da ne znam ti ko ode na ovaj ili onaj način,navijanje je postojalo prije nas ali mi želimo da odamo počast svojoj braći ovako ko hoće da navija nek navija, niko mu ne brani mi nećemo.Ja iskreno nisam sa momcima na trebini vise od godinu al sutra neću navijati do te **** 23-će minute.I onako nam savez da ove odpatke od reprezenaticaj tipa islanda i tako tih,što nam nisu dali ovaj turnir što je bio u Sarajevu sa Italijom i Crnom Gorom ili engleze ma pisam se na savez .Uglavnom mi koji smo nekad bili vatreni navijači i oni koji su to sad znaju o čemu pričam mi nećemo navijati a ostali bujrum.Nek je lahka crna zemlja za našu braću HASKA I NEVENA, i za gospođu ZINETU.merak je napisao/la:Mislim da je sve receno sto se tice glupe ideje. Nece to niko ni fermati navijat ce se sa njima ili bez njih.
- hordasDoboj
- Kontakt:
@hordasDoboj
odakle je taj mali?[/quote]
igrao za Slogu Dobojsku , a rodom je iz Doboj-Juga
odakle je taj mali?[/quote]
igrao za Slogu Dobojsku , a rodom je iz Doboj-Juga
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Beşiktaş Belediyesi’ne Bosna Hersek’ten Kardeş Belediye
Bosna Hersek’in Tuzla Belediye Başkanı Jasmin İmamoviç, sel felaketi nedeniyle kendisine yardım eli uzatan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı makamında ziyaret etti.
İki başkan, Beşiktaş ve Tuzla belediyelerinin kardeş belediye olacağı müjdesini verdi.
Bosna Hersek’teki sel felaketinin ardından bölgeye yardım elini uzatan Beşiktaş Belediyesi, Bosna Hersek’in Tuzla Belediyesi ile kardeş belediye oluyor.
Felakette en büyük yarayı alan Tuzla’ya gidenBeşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın uzattığı dostluk elinin ardından Bosna Hersek’inTuzla Belediye Başkanı Jasmin İmamoviç de Başkan Murat Hazinedar’ı makamında ziyaret etti. Ziyareti gerçekleştiren heyette Beşiktaş Spor Kulübü eski oyuncuları Mersed Kovaçeviç ve Affan Keçeci de yer aldı.
İki başkan, belediyeler arasında kurulacak olan ‘Sevgi Köprüsü’ projesinin detaylarını konuştuktan sonra iki belediyenin kardeş belediye olmak için yaptığı yasal işlemlerin tamamlandığını açıkladı.
Öte yandan, Ağustos ayında Beşiktaş’ta Bosnalı afetzedeler için hazırlık maçının yapılacağı da ifade edildi.
http://imgyurt.mynet.com/yurthaber3/201 ... galeri.jpg
Prevod teksta:
Opština Bešiktaš bratimila se sa Bosanskohercegovačkom opštinom
Načelnik bosanskohercegovačke opštine Tuzla Jasmin Imamović došao je u posjetu Opštini Bešiktaš i njenom Načelniku Muratu Hazinedaru, u cilju daljnjeg produženja saradnje dvije Opštine.
Prethodno je Načelnik Bašiktaša sa saradnicima bio u posjeti u Tuzli, vezano za vremenske nepogode koje su zadesile Bosnu i Tuzlu gdje je naišao na veliko gostoprimstvo.
Dva Načelnika su dogovorila saradnju Opština Bešiktaša i Tuzle pod nazivom "Most ljubavi" u okviru koje će se realizovati sadržaji i projekti proizašli iz bratimljenja Opština.
Susretu su prisustvovali bivši fudbaleri Bešiktaša Mersed Kovačević i Afan Kečedži.Dogovoreno je odigravonje fudbalske utakmice dva kluba(Bešiktaša i Slobode), prvobitno u avgustu a sada znamo 5.septembera, kao i saradnja na obostrano zadovoljstvo.
24.06.2014.Istanbul.................................................................................www.milliyet.com.tr
Bosna Hersek’in Tuzla Belediye Başkanı Jasmin İmamoviç, sel felaketi nedeniyle kendisine yardım eli uzatan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı makamında ziyaret etti.
İki başkan, Beşiktaş ve Tuzla belediyelerinin kardeş belediye olacağı müjdesini verdi.
Bosna Hersek’teki sel felaketinin ardından bölgeye yardım elini uzatan Beşiktaş Belediyesi, Bosna Hersek’in Tuzla Belediyesi ile kardeş belediye oluyor.
Felakette en büyük yarayı alan Tuzla’ya gidenBeşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın uzattığı dostluk elinin ardından Bosna Hersek’inTuzla Belediye Başkanı Jasmin İmamoviç de Başkan Murat Hazinedar’ı makamında ziyaret etti. Ziyareti gerçekleştiren heyette Beşiktaş Spor Kulübü eski oyuncuları Mersed Kovaçeviç ve Affan Keçeci de yer aldı.
İki başkan, belediyeler arasında kurulacak olan ‘Sevgi Köprüsü’ projesinin detaylarını konuştuktan sonra iki belediyenin kardeş belediye olmak için yaptığı yasal işlemlerin tamamlandığını açıkladı.
Öte yandan, Ağustos ayında Beşiktaş’ta Bosnalı afetzedeler için hazırlık maçının yapılacağı da ifade edildi.
Prevod teksta:
Načelnik bosanskohercegovačke opštine Tuzla Jasmin Imamović došao je u posjetu Opštini Bešiktaš i njenom Načelniku Muratu Hazinedaru, u cilju daljnjeg produženja saradnje dvije Opštine.
Prethodno je Načelnik Bašiktaša sa saradnicima bio u posjeti u Tuzli, vezano za vremenske nepogode koje su zadesile Bosnu i Tuzlu gdje je naišao na veliko gostoprimstvo.
Dva Načelnika su dogovorila saradnju Opština Bešiktaša i Tuzle pod nazivom "Most ljubavi" u okviru koje će se realizovati sadržaji i projekti proizašli iz bratimljenja Opština.
Susretu su prisustvovali bivši fudbaleri Bešiktaša Mersed Kovačević i Afan Kečedži.Dogovoreno je odigravonje fudbalske utakmice dva kluba(Bešiktaša i Slobode), prvobitno u avgustu a sada znamo 5.septembera, kao i saradnja na obostrano zadovoljstvo.
24.06.2014.Istanbul.................................................................................www.milliyet.com.tr
Ja volim FK Tuzla City
Ako nema ničeg konkretnog u vezi Slobode, onda j e b e š i ovo. Utakmica, k'o utakmica, biće i proće. Ako ima u planu i ako se napravi tribina, onda možemo respektovati i reći svaka čast.Sve ostalo je šuplje kao i ono bratimljenje sa Bolognom i kad su napravili onu bezveznu fontanu . . .sloboda72 je napisao/la:Beşiktaş Belediyesi’ne Bosna Hersek’ten Kardeş Belediye
Prevod teksta:
Ovi momaka mi je žao al ako ćemo šutjeti i 56 minuta za ovu ženu onda ću šutjeti i 23.Ima i drugi načina da se počast oda za ove momke i ako se ne varam već su odali paljenjem baklji neki dan u 23 sata.Samo ću reći velike sportiste smo ispratili minutom šutnje.
Ja imam 4 arene i ni na jednoj ne vidim da ce prenositi utakmicu. Jel treba neki posebni naruciti ili sta?
samo Sloboda
Arena sport BHmerak je napisao/la:Ja imam 4 arene i ni na jednoj ne vidim da ce prenositi utakmicu. Jel treba neki posebni naruciti ili sta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.