FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TUFEK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la TUFEK » 16 avg 2014, 12:44

Camoranesi je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
Camoranesi je napisao/la:@aragon

Tvoj potpis i tvoj pravopis govori koliko si plitak, i koliko ne znaš, nažalost. A sad se lijepo vrati među svoju raju..
Za tebe sam vjeruj mi Senahid Halilovic, samo ako pazim i provjeravam. I slazem se, svako na svoju. Nadam se da vise neces dolaziti sa glupostima svakodnevno na nasu temu niti da cete ovdje radi kompleksa pokusavati omalovazavati FK Sarajevo. Postuj taj klub bar iz razloga sto je godinama jedina ekipa koja dostojno brani cast cijele BiH!
Naravno, osim par neslavnih izuzetaka.
Vidim trebalo ti je vremena da proguglaš i da pronađeš ko je napisao Pravopis bosanskog jezika. Al' dobro, bar radiš nešto pametno i učiš polako. Ja ne dolazim sa glupostima, dođem kad vidim neistine, laži koje neko od vas iznese, ali sebi sam obećao da i to neću raditi, jer niko ne zaslužuje više moje pažnje od mog voljenog kluba, to i ti isto treba da naučiš, da dođeš 'tobe' što bi se reklo. Ne omalovažavam FK Sarajevo, ali takođe nemam razlog da ga poštujem i zašto bi na kraju krajeva. Odgojen sam da poštujem starije, a mlađima da objasnim neke stvari. 25 godina stariji klub, i klub od kojeg ste nastali, zna se i kako, vi morate da poštujete.. Java je objasnio neke stvari, pronađi na Youtube emisiju sa Senadom, gdje je gostovao i vaš bivši vođa Đine.
E sad se vidi koliko si realan.Inaće bio bi ti i sad i ujedao ali su te rezultati Sarajeva otjerali :shhh:

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 avg 2014, 12:50

vest je napisao/la:jeli nadjen konacno sponzor, ako ne generalni makar ovi manji neki?
Ja koliko znam i koliko sam upućen, nema još. Uvijek su tu, nazovimo ih 'neki' sponzori, vrte se, ali niko da zavrti pare za klub. Nadam se ubrzo nekom jačem sponzoru, al' bolje i to pričekati, nego da mi na svetom dresu piše Škafa, ne do Bog. :)
Ovo je recimo plitko razmisljanje i ako se ovi nasi vode slicnom politikom, mi nikada necemo ni pronaci adekvatnog sponzora.

Da se razumijemo, moze pisati bilo sta, ali dok kod su ti isti spremni dati odgovarajuci cifru za to. A mi dok mislimo, nas je sveti dres, pa prema toma nama nece pisati onaj ili onaj ih hiljadu nekih razloga, mi istog necemo pronaci zadugo...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 avg 2014, 12:53

ma normalno je da niko koga se pita ne misli tako. škafina lova je ista k'o i svačija druga, ali ta priča kad je bila bila je za siću i zbog toga nije prihvaćeno.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 16 avg 2014, 13:20

Čestitamo rođendan Draganu Škrbi

http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... rbi/11109/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ludilo13
Kontakt:

Post Postao/la Ludilo13 » 16 avg 2014, 13:41

Prica se da je Mersin kontaktirao Zelju u vezi duga ... traze da se dogovorimo sa njima da dug ide na 3-4 rate...ukupan dug cca. 940.000 KM

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 16 avg 2014, 14:14

@DzoleZeljo - Zašto ne pričekati dok se ne nađe neki ozbiljan jači sponzor, ako će taj sponzor pogurati Želju kako treba, a ne samo tražiti svoj interes kako su mnogi do sada radili.

@Ludilo13 - Ma hajde nek' i na rate daju, samo nek' isplate, vala su i 'otegli' pravo.

Sretan rođendan Draganu Škrbi Maci :thumbup:
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 avg 2014, 15:03

vest je napisao/la:jeli nadjen konacno sponzor, ako ne generalni makar ovi manji neki?
Nađi ti glavnog sponzora koji je spreman dati godišnje 400 000 km da zadovolji Amaw-ov uslov, pa će ga onda biti.
SRETAN BROJ - 1725

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 16 avg 2014, 15:08

pitic je napisao/la:
Nađi ti glavnog sponzora koji je spreman dati godišnje 400 000 km da zadovolji Amaw-ov uslov, pa će ga onda biti.
Nastavljaš biti glup!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 avg 2014, 15:09

Nastavlja ono sto najbolje zna.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 16 avg 2014, 15:09

MU'MIN T.M. je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Nastavljaš biti glup!
Konstantin Prpoucanidis pitic ,bordo prijatelj vec poznat policiji. Ni za sprdnje!

slika
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 16 avg 2014, 15:20

Kone po starom, klub im večeras igra, a oni svu svoju pažnju poklanjaju nama. :beba:

1921

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 16 avg 2014, 15:40

pitic je napisao/la:

Stvarno ovo stalno provociranje i vrijeđanje Amara Osima i to na našoj stranici ne ide. Ja sad da mu u istom stilu odgovorim mogao bi možda dobiti koju sedmicu banovića ali neču. Razumijem pisanje po našoj stranici ali ako može bez vrijeđanja.

EdinDzekomo
Kontakt:

Post Postao/la EdinDzekomo » 16 avg 2014, 15:44

Sretan rođendan Draganu Škrbi Maci :thumbup:
:thumbup: :thumbup:

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 16 avg 2014, 15:57

Znaci nista od bht sutra?

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 16 avg 2014, 16:01

Camoranesi je napisao/la:Kone po starom, klub im večeras igra, a oni svu svoju pažnju poklanjaju nama. :beba:
Kakve crne kone :urnebes:
Ovo su neiživljeni cyber likovi koji žive u virtualnom svijetu 24/7 i gradski stadion Koševo ili od milja Hadison vide samo na slikama ili na nekim derbi utakmicama. U obzir treba i uzeti da ih je 75% u adolescentskim godinama pa usput vode i neke svoje unutarnje borbe. Čast onih 5% koji su fakat simpatizeri/navijači i koji nisu ograničeni samo na forum.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 16 avg 2014, 17:02

Volio bih saznati od gospodina Gredica slijedece:
1. Koliko zeljo trazi za glavnog sponzora?
2. Da li je napravio neki paket ponuda da proda za sponzore? Tipa:
Zlatni-Generalni (sponzor koji se nosi na dresovima, i ima potpuna prava)
Srebreni- (recimo definisati da ih moze biti do 5) "lupam ciframa jel se za ovo vrsi procjena marketa", sponzori preko 100 hiljada KM, sa jasno definisanim obavezama
Bronzani- preko 20 hiljada KM, to je ono daj sta das al ih mozes nafatati 50, samo ako se radi.
Trazenje i trosenje vremena na nemoze i nece, nikad ni za sta nece biti rjesenje. Borba i strucnost su odgovor. Nije sramota kopirati, posebno ne ako sistem radi. Niko ovdje nije izmislio toplu vodu....
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 16 avg 2014, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 16 avg 2014, 17:04

@IlProfessore - Sve pet što si rekao, ma još im ni akne nisu prošle, a "aparatići" im sijaju ko bling-bling..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

1921

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 16 avg 2014, 17:33

ima li danas trening, posto nema nikoga na pomocnom?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 16 avg 2014, 17:51

Kadeti Željezničara danas su na pomoćnom terenu Grbavice odigrali utakmicu sa Slavijom u okviru trećeg kola Premijer lige BiH za kadete. Željo je slavio rezultatom 6:0.

U veoma zanimljivoj utakmici kadeti Željezničara su uvjerljivo slavili. Mlade nade Željezničara u vodstvo su došle u 13. minuti preko Behramija, koji postiže fenomenalan pogodak sa 20-ak metara.

Fudbaleri Željezničara konstanto su napadali, te su postigli još jedan pogodak u 25. minuti preko kapitena ekipe, Žerića. Žerić je primio loptu na 30 metara od gola, prošao dva igrača, te postigao prelijep gol. Do kraja poluvremena bilježimo još dvije prilike za Željezničar, ali bez veće opasnosti po gol Slavije.

U nastavku utakmice Željezničar je nastavio sa pritiskom ka golu Slavije i prije nego što su postigli pogodak napravili su nekoliko izglednih prilika koje nisu uspjeli iskoristiti. Nakon kornera kojeg je izveo kapiten ekipe Žerić, Behram se najbolje snalazi i postiže gol za vodstvo od 3:0.

U 63. minuti novi pogodak za Željezničar. Nakon lijepog prodora, loptu dobija Šehić koji šutira iskosa i postiže novi gol za povećanje rezultata na 4:0. Deset minuta kasnije Željezničar ponovo dolazi u vodstvo golom rezerviste Šube koji odličnim udarcem sa 10-ak metara pogađa mrežu Slavije.

Konačan rezultat postavio je Žerić nakon asistencije Behrama (6:0).

pile87
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 16 avg 2014, 18:48

tm8782 je napisao/la:ima li danas trening, posto nema nikoga na pomocnom?
Bio trening na glavnom uglavnom lagano i opusteno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.