Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
A ja tebi kažem da uključiš paljku i pročitaš koji post u kojem su neki već ta tvoja pitanja odgovorili...
Vidim da se puno vrijedjate izmedju na forumu pa propustim ono sto valja.
Do mene, pozdrav.
Do mene, pozdrav.
Ko zna, možda je ovo novi potencijalni http://sportsport.ba/ino_fudbal/dino-fa ... ham/138047" onclick="window.open(this.href);return false;?
Vidim i da će mu Magat biti trener a svi znamo šta je pravio od naših igrača.
http://www.bbc.com/sport/0/football/28812097" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim i da će mu Magat biti trener a svi znamo šta je pravio od naših igrača.
http://www.bbc.com/sport/0/football/28812097" onclick="window.open(this.href);return false;
Elvir Baljic izdao novi single u saradnji sa Hayat production 

Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Koliko ste falili arslanagica, sad gledam utakmicu, ljudi primise go sa tri metra nigdje dine a njegov čovjek...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
potrazi moj zadnji post o Dini Arslanagicu. Momak je totalno van forme na pocetku ove sezone, dosta lose igra
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Arslanagic je mlad igrac i normalno je da ponekad ima oscilacije. Pogledajte jos par utakmica pa onda donosite prosudbe. Po meni super igrac i strasan potencijal. Sto prije ga moramo uzeti. Sjetite se kakav je status Lovren imao u Lionu prije godinu dana a gdje je sada. Nimalo nije veci potencijal od Dina bio, dapace.
-
- Kontakt:
I ja sam ga gledao dvije utakmice i nije me oduševio nimalo. Zato sam i rekao da ćemo dobro požaliti za Spahićem.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa ne kazem da nije dobar igrac, samo sam napisao da je totalno van forme
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
evo Hrgota zabi gol za Borusiju u kupu, vode trenutno 2:1
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
''Član omladinske kategorije Atletico Madrida 18. godišnji Dennis Salanović našao se na spisku igrača A nacionalnog tima Lihtenštajna za kvalifikacionu utakmicu protiv Rusije.'' repka.ba
Zarathustra
- donniedarko
- Kontakt:
Jel to znaci da cemo ga izgubiti ako se odazove ?Moggi je napisao/la:''Član omladinske kategorije Atletico Madrida 18. godišnji Dennis Salanović našao se na spisku igrača A nacionalnog tima Lihtenštajna za kvalifikacionu utakmicu protiv Rusije.'' repka.ba
dadonniedarko je napisao/la:Jel to znaci da cemo ga izgubiti ako se odazove ?Moggi je napisao/la:''Član omladinske kategorije Atletico Madrida 18. godišnji Dennis Salanović našao se na spisku igrača A nacionalnog tima Lihtenštajna za kvalifikacionu utakmicu protiv Rusije.'' repka.ba

- Nerminovic
- Kontakt:
dino

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jok to znaci da ce se on izgubiti.donniedarko je napisao/la:Jel to znaci da cemo ga izgubiti ako se odazove ?Moggi je napisao/la:''Član omladinske kategorije Atletico Madrida 18. godišnji Dennis Salanović našao se na spisku igrača A nacionalnog tima Lihtenštajna za kvalifikacionu utakmicu protiv Rusije.'' repka.ba
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa daj nije valjda budala da igra sa kuharima i konobarima
Zarathustra
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Halo ba ljudi. Kakav Lihtenštajn. A taj portal 80% svojih informacija sa ovog foruma dobiva.arelinho je napisao/la:dadonniedarko je napisao/la:Jel to znaci da cemo ga izgubiti ako se odazove ?Moggi je napisao/la:''Član omladinske kategorije Atletico Madrida 18. godišnji Dennis Salanović našao se na spisku igrača A nacionalnog tima Lihtenštajna za kvalifikacionu utakmicu protiv Rusije.'' repka.ba
Pa o tome sam i ja sinoc piso. Ako se odazove i zaigra onda je stvarno budala i nek mu je sa srecom haha. Neznam, nikad ga nisam gledao ali sigurno da je dosta talentovan inace nebi bio doveden u Atletico. Ali ako se odazove A-repci onda ce sam sebe zayebat.Moggi je napisao/la:Pa daj nije valjda budala da igra sa kuharima i konobarima

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Nerminovic
- Kontakt:
Hrgota dva gola u DFB kup.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- donniedarko
- Kontakt:
Ne ocekujem ni ja da ce odazvati ali me interesovalo sa tehnicke strane ako bi se vec odazvao da li bi izgubio pravo da igra za nas kasnijeDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Halo ba ljudi. Kakav Lihtenštajn. A taj portal 80% svojih informacija sa ovog foruma dobiva.