Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Muhamed Bešić
Završiti ćeš ti k'o Mancini yeb'o ti on mater!!!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Reklo bi se ocekivano 
Neki su pocinjali i na tribinama svoje karijere u novim klubovima
Neki su pocinjali i na tribinama svoje karijere u novim klubovima
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ocekivano nazalost. Ceka se kiks McC ili Barrya i odlicne partije Besica u drugim utakmicama ( kupovi , europa league ) pa da izbaci jednog od njih dvojice. Bice to jako tezak posao posebno jer je Barry potpisao novi ugovor na tri godine a ne jednu. A McC vrijedi cak 15 miliona. Isto tako ne treba zaboraviti ni Gibsona. Nadam se da ce Besic zaigrati danas bar 20 - tak minuta. To bi bilo odlicno za pocetakNerminovic je napisao/la:Besic na klupi.
@Ajac
Atsu igra kao sto sam rekao.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 avg 2014, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cek ba, sad pise Atsu na klupi.Ajax je napisao/la:Ocekivano nazalost. Ceka se kiks McC ili Barrya i odlicne partije Besica u drugim utakmicama pa da izbaci jednog od njih dvojice. Bice to jako tezak posao posebno jer je Barry potpisao novi ugovor na tri godine a ne jednu. Isto tako ne treba zaboraviti Gibsona. Nadam se da ce Besic zaigrati danas bar 20 - tak minuta. To bi bilo odlicnoNerminovic je napisao/la:Besic na klupi.
@Ajac
Atsu igra kao sto sam rekao.![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma kakav Gibson, propalitet obični. Mume je prva zamjena na DM-u već sad.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Atsu je na klupi, imate sve na twitter stranici Evertona 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Everton XI to face Leicester: Howard, Baines, Jagielka, McGeady, Lukaku, Naismith, Distin, McCarthy, Barry, Pienaar, Stones.
Everton subs: Robles, Mirallas, Besic, Atsu, Osman, Coleman, Alcaraz.
Everton subs: Robles, Mirallas, Besic, Atsu, Osman, Coleman, Alcaraz.
Bešić će biti starter u COC-u , EL-u vjerovatno i možda u FA cupu, u ligi za početak će ulazit sa klupe.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
@ Nerminovic
"Mali" Swansea vodi 1:2 protiv Uniteda na Old traffordu 75 min ... .. Za koji igraju anonimni igraci kao sto su Bony. Evo sada dugogodisnji prvi strijelac jednog Lyon Gomis ulazi u 75 minuti za Swansea

"Mali" Swansea vodi 1:2 protiv Uniteda na Old traffordu 75 min ... .. Za koji igraju anonimni igraci kao sto su Bony. Evo sada dugogodisnji prvi strijelac jednog Lyon Gomis ulazi u 75 minuti za Swansea
-
Nerminovic
- Kontakt:
Aha, evo i ja sad pratim utakmicu. Samo nije ovaj mali Swansea tako los, imaju nekoliko dobri igraci, mislim na Taylor, Williams, Shelvey, Bony, Gomis, Routledge. Besic bi tu bio zvijezda.Ajax je napisao/la:@ Nerminovic
"Mali" Swansea vodi 1:2 protiv Uniteda na Old traffordu 75 min ... .. Za koji igraju anonimni igraci kao sto su Bony. I dugogodisnji prvi topnik jednog Lyon Gomis ulazi u 75 minuti![]()
BackSpace United
BackSpace United
i kakve veze sada swansea ima sa muhamedom?Ajax je napisao/la:@ Nerminovic
"Mali" Swansea vodi 1:2 protiv Uniteda na Old traffordu 75 min ... .. Za koji igraju anonimni igraci kao sto su Bony. Evo sada dugogodisnji prvi strijelac jednog Lyon Gomis ulazi u 75 minuti za Swansea![]()
Ulazak u prvih 11 se mora zaraditi, on je novi kolačić.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ima veze, a sto ima veze nema veze.viKK je napisao/la:i kakve veze sada swansea ima sa muhamedom?Ajax je napisao/la:@ Nerminovic
"Mali" Swansea vodi 1:2 protiv Uniteda na Old traffordu 75 min ... .. Za koji igraju anonimni igraci kao sto su Bony. Evo sada dugogodisnji prvi strijelac jednog Lyon Gomis ulazi u 75 minuti za Swansea![]()
BackSpace United
BackSpace United
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Ne igra..Nerminovic je napisao/la:Besic na klupi.
@Ajac
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Bas... Mume na klupi EvertonaviKK je napisao/la:i kakve veze sada swansea ima sa muhamedom?Ajax je napisao/la:@ Nerminovic
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
Nerminovic
- Kontakt:
MetanorisBack je napisao/la:Ne igra..Nerminovic je napisao/la:Besic na klupi.
@Ajac
^^Nerminovic je napisao/la:Cek ba, sad pise Atsu na klupi.Ajax je napisao/la:Ocekivano nazalost. Ceka se kiks McC ili Barrya i odlicne partije Besica u drugim utakmicama pa da izbaci jednog od njih dvojice. Bice to jako tezak posao posebno jer je Barry potpisao novi ugovor na tri godine a ne jednu. Isto tako ne treba zaboraviti Gibsona. Nadam se da ce Besic zaigrati danas bar 20 - tak minuta. To bi bilo odlicnoNerminovic je napisao/la:Besic na klupi.
@Ajac
Atsu igra kao sto sam rekao.![]()
![]()
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
Cuj na klupi. Martinez napolje! 
Nemoj ba tako. Samo dva covjeka trenutacno u Engleskoj mogu izvuci 100% iz njega a oba su u Liverpoolu (gradu ne klubu)Goalgetter je napisao/la:Cuj na klupi. Martinez napolje!
Ima potencijal da bude bosanski Jordan Henderson
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cuj Henderson.Otelo je napisao/la:Nemoj ba tako. Samo dva covjeka trenutacno u Engleskoj mogu izvuci 100% iz njega a oba su u Liverpoolu (gradu ne klubu)Goalgetter je napisao/la:Cuj na klupi. Martinez napolje!
Ima potencijal da bude bosanski Jordan Henderson
BackSpace United
BackSpace United
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Martinezu mrš.
Da ne bude da je on nešto pošteđen, da je u boljoj poziciji nego drugi treneri našim igračima.
Da ne bude da je on nešto pošteđen, da je u boljoj poziciji nego drugi treneri našim igračima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!