Ti nemas pojma kako je on dobar igrac. Moze pretrcati vise nego i jedan drugi igrac, pa slobodno mogu reci na svijetu. Ima brzinu, stabilnost, precizan pas i odlican sut. Prosle sezone medju TOP 3 najbolja igraca Liverpoola.Nerminovic je napisao/la:Cuj Henderson.Otelo je napisao/la:Nemoj ba tako. Samo dva covjeka trenutacno u Engleskoj mogu izvuci 100% iz njega a oba su u Liverpoolu (gradu ne klubu)Goalgetter je napisao/la:Cuj na klupi. Martinez napolje!
Ima potencijal da bude bosanski Jordan Henderson![]()
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: AW: Muhamed Bešić
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: Muhamed Bešić
Mislim da skoro svako ko je pratio ovu temu zna o cemu se radi.viKK je napisao/la: i kakve veze sada swansea ima sa muhamedom?
- Goalgetter
- Kontakt:
Jbg druze, znas me dovoljno dugo da prepoznas da se malo zaebavamOtelo je napisao/la:Nemoj ba tako. Samo dva covjeka trenutacno u Engleskoj mogu izvuci 100% iz njega a oba su u Liverpoolu (gradu ne klubu)Goalgetter je napisao/la:Cuj na klupi. Martinez napolje!
Ima potencijal da bude bosanski Jordan Henderson
Napredovace Mume abd, danas da upise 15ak min bicu zadovoljan.
-
Nerminovic
- Kontakt:
@Otelo
Znam ti ja sve, dobar je on samo nisu isti.
Znam ti ja sve, dobar je on samo nisu isti.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nema ti u EPL-u biranje sta ces igrati.
I Hendersona su slali sa jedne pozicije na drugu i tako u krug.
I Hendersona su slali sa jedne pozicije na drugu i tako u krug.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma nema teorije da covjek nezna, ne vjerujem. Ali eto neka bude. Cak je i ona novinarka sto je pratila Mumeta u Madzarskoj svaku utakmicu prije par dana potvrdila da je odbijena ponuda Swansea koja je bila unosnija za igraca i Madzare. A znamo sta se je govorilo o kvalitetu Swansea i sugestije ... ..Nerminovic je napisao/la:Ima veze, a sto ima veze nema veze.viKK je napisao/la: i kakve veze sada swansea ima sa muhamedom?
viKK je napisao/la:i kakve veze sada swansea ima sa muhamedom?Ajax je napisao/la:@ Nerminovic
"Mali" Swansea vodi 1:2 protiv Uniteda na Old traffordu 75 min ... .. Za koji igraju anonimni igraci kao sto su Bony. Evo sada dugogodisnji prvi strijelac jednog Lyon Gomis ulazi u 75 minuti za Swansea![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ne vjerujem ja svemu što se pojavljuje u novinama kao većina vas.
-
imperator10
- Kontakt:
Sasvim razumljivo sto nece poceti danas.Dolazi iz madjarske lige,koja je u rangu naše i jednostavno ce mu trebati malo vremena da shvati koji sistem trener forsira,gdje se kretati treba i da znanje jezika poboljsa.
Treba odmah poslati Kolasinca malo u Liverpool da rjesi situaciju
sabura ljudi, sabura 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Nadam se 20 + min.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sad fino cekaj 60-70 min.Ajax je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Nadam se 20 + min.![]()
Dobar start Evertona.
http://livehd9.com/296
BackSpace United
BackSpace United
@ Nerminovic
Fale im Mirallas i Barkley u napadu nenormalno. Lukakuu je ovo tek prva utakmica. Tako da igraju bez znalaca u napadu i igraju klasicni engleski fudbal pun nabijanja i trke sa malo tehnike.
Fale im Mirallas i Barkley u napadu nenormalno. Lukakuu je ovo tek prva utakmica. Tako da igraju bez znalaca u napadu i igraju klasicni engleski fudbal pun nabijanja i trke sa malo tehnike.
Lukaku je prosle sezone bio na posudbi u Evertonu. Nije mu prva utakmnicaAjax je napisao/la:@ Nerminovic
Prva utakmice ove sezone covjece. Nije igrao na pripremama ni jednu utakmicu.Otelo je napisao/la: Lukaku je prosle sezone bio na posudbi u Evertonu. Nije mu prva utakmnica
McGeadyyyyyyyyyy
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jel' Mirallas na klupi?Ajax je napisao/la:@ Nerminovic
BackSpace United
BackSpace United
Jeste.Nerminovic je napisao/la:Jel' Mirallas na klupi?Ajax je napisao/la:@ Nerminovic
Visca el Barça! /// Volim te Željo!