Mozda nema na kablovskoj, na Mojoj TV imaNYKnicks Fan je napisao/la:Ima li to na kablovskoj, ja gledam nema nigdje kanalatuzlak1987 je napisao/la:Znas da imaju Arene BIH i HR, biti ce na Areni BIHmerak je napisao/la:Ja imam 4 arene i ni na jednoj ne vidim da ce prenositi utakmicu. Jel treba neki posebni naruciti ili sta?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kod moje stare koja ima kablovsku, nema prenosa. A kod mene na MojaTV imaNYKnicks Fan je napisao/la:Ima li to na kablovskoj, ja gledam nema nigdje kanalatuzlak1987 je napisao/la:Znas da imaju Arene BIH i HR, biti ce na Areni BIHmerak je napisao/la:Ja imam 4 arene i ni na jednoj ne vidim da ce prenositi utakmicu. Jel treba neki posebni naruciti ili sta?
Ne pise to on to zbog bratimljenja, nego sto se navodi ime Merseda Kovacevica.......Evo za njega informacija i njemu bliske, Azmir Husic pravi kamp u Simin Hanu sa bazenima, terenima i ostalim smokvinim listovima...cirka oko 6 milona km, buduci trening centar, a usput ce renovirati Proleterov stadion.....Sloga Slobodina filjala, a Proleter SloginaTuzlak04 je napisao/la:Ako nema ničeg konkretnog u vezi Slobode, onda j e b e š i ovo. Utakmica, k'o utakmica, biće i proće. Ako ima u planu i ako se napravi tribina, onda možemo respektovati i reći svaka čast.Sve ostalo je šuplje kao i ono bratimljenje sa Bolognom i kad su napravili onu bezveznu fontanu . . .
Nek dođe i u Dubrave koje bez ikakvih ulaganja u stadion, u igrače, sa nikakvim trenerom se drže u drugoj kantonalnoj. U "stručnom"štabu Dubrava dva nekadašnja igrača Slobode, Mersed Malkić, igrač koji je na premijerligaškoj utakmici slomio nogu i oprostio se od fudbala i Midhat Kadrić.Skver je napisao/la:Ne pise to on to zbog bratimljenja, nego sto se navodi ime Merseda Kovacevica.......Evo za njega informacija i njemu bliske, Azmir Husic pravi kamp u Simin Hanu sa bazenima, terenima i ostalim smokvinim listovima...cirka oko 6 milona km, buduci trening centar, a usput ce renovirati Proleterov stadion.....Sloga Slobodina filjala, a Proleter SloginaTuzlak04 je napisao/la:Ako nema ničeg konkretnog u vezi Slobode, onda j e b e š i ovo. Utakmica, k'o utakmica, biće i proće. Ako ima u planu i ako se napravi tribina, onda možemo respektovati i reći svaka čast.Sve ostalo je šuplje kao i ono bratimljenje sa Bolognom i kad su napravili onu bezveznu fontanu . . .
http://www.tvarenasport.com/channel/bih" onclick="window.open(this.href);return false;
TXTV - Analogna

Ko ima digitalnu, ima i analognu tako da nema potrebe da i to postavljam.
MOJA TV

TXTV - Analogna

Ko ima digitalnu, ima i analognu tako da nema potrebe da i to postavljam.
MOJA TV

Jedan grad, jedna ljubav!
Dajte kakav link, neće nas valjda pola opet pratiti tekstualni prijenos. 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Skver je napisao/la:Kada ce se u ovom gradu odavati pocast pravim vrijednostima, ljudima koji su ucinili nesto za ovaj grad, za ovu drzavu......ovdje je sve naopako, odavati pocast na utakmici drzavne reprezerntacije nekome ko je ubio neciju majku....malo je reci idiotizam...vozac motora da je prezivio zavrsio bi u KPZ Zenica.....Sramota!!!!!!!!!
P.S. Sta ce mo sa momcima koji su dali zivot za ovu nasu zemlju.....hocemo li sutati na utakmicama drzavnih reprezentacija u njihovu cast......bojim se da nemamo dovoljno minuta za njih !!!!. Ovi koji zale svoje prijatelje neka ostanu kod kuce, a ne da namecu drugima svoju zal.
Nikad se nismo sjetili rahmetli Muhe a lik nam je bio jedan od vodja lik koji je otimao od Grobara Alkatraz trans kad im niko drugi nije mogao to uraditi I sad mi nikad mu nismo odali pocast a dao je zivot za nas grad nasu drzavu...dok drugi svoje heroje pamte kao TM Dzildu I mnogi drugi.
Moj prijedlog je da za sve nase Fukare koji vise nisu sa nama napravimo neku spomen ploci I sjetimo se svih njih cesce a ne samo par mjeseci I sve ih zaboravimo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Olimpic: Oštraković, Merajić, Regoje, Brković, Muharemović, Smajić, Bogičević, Subašić, Šivšić, Gligorov, Gojak,
Sloboda: Fejzić, Salihović, Omić, Efendić, Mujić, Džafić, Sarić, Janković, Bajraktarević, Kuduzović, Mehidić.
Jaci su od nas realno dosta, sto mene nervira kada nam igra Dzafic
Sloboda: Fejzić, Salihović, Omić, Efendić, Mujić, Džafić, Sarić, Janković, Bajraktarević, Kuduzović, Mehidić.
Jaci su od nas realno dosta, sto mene nervira kada nam igra Dzafic
Tu je i Kuduz u prvih XI
Kad bi kako uzeli bod bilo bi extra
Kad bi kako uzeli bod bilo bi extra
- SaltCityAttack
- Kontakt:
**** objektivno barem 3 bolja igraca na klupi imamo ali et
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
loše, loše, Kuduz i Džafić nemaju šta tražit' u prvih 11
ajde možda je Džafić tu jer je Radovanović povrijeđen, al' Migi treba igrat' umjesto Kuduza
a vidjet' ćemo kakav je ovaj Janković, vidim da igra umjesto Mitrovića
-
crvenobijeli
- Kontakt:
nema prenoosa na arenituzlak1987 je napisao/la:Znas da imaju Arene BIH i HR, biti ce na Areni BIHmerak je napisao/la:Ja imam 4 arene i ni na jednoj ne vidim da ce prenositi utakmicu. Jel treba neki posebni naruciti ili sta?
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
ne lupajte, biti će prenos na Arenasport 1 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ima prenos Arenasport 1 
Steta sto Redzepi ne igra
Steta sto Redzepi ne igra
Kome sad da vjerujem, tebi ili vlastitim ocima? Velika dilemacrvenobijeli je napisao/la:nema prenoosa na arenituzlak1987 je napisao/la:Znas da imaju Arene BIH i HR, biti ce na Areni BIHmerak je napisao/la:Ja imam 4 arene i ni na jednoj ne vidim da ce prenositi utakmicu. Jel treba neki posebni naruciti ili sta?
Jedan grad, jedna ljubav!
Zar nikad niste gledali BHT PL na Arenama...Na Areni 1 običnoj bude uvijek.
Kuduz opet tu, ubit će nas ljudi po lijevoj strani, nadam se da griješim...
Kuduz opet tu, ubit će nas ljudi po lijevoj strani, nadam se da griješim...
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 16 avg 2014, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zasto je Mitrovic na klupi ?? Od ovog Kuduzovica nas samo neka povreda moze spasit, ruzno je za reci ali je tako..daj bize da ga Mehanovic zamijeni makar jednu tekmu i da ga zacementira na klupu gdje mu je i mjesto.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ima na Areni BH,samo neko ko moze da gleda taj program nek postavi link,volio bih i ja pogledati ovu utakmicu PL
evo najave ovdje http://www.tvarenasport.com/channel/bih" onclick="window.open(this.href);return false;
evo najave ovdje http://www.tvarenasport.com/channel/bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Loše odbrana na čelu sa njim djelovala prva dva kola, ni jedan gol ne primiše. Loš učinak + neiskusan igrač u odnosu na ostale u odbranibrazzo je napisao/la:Zasto je Mitrovic na klupi ??
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys