FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da se Penisu i Džafiću sjetim najmilijih 
Gdje ima prenos?
Pa ljudi nije tragedija izgubit, ne moze sve da ide kako se zamisli, svakom se desi loš dan..
Pa ljudi nije tragedija izgubit, ne moze sve da ide kako se zamisli, svakom se desi loš dan..
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Koliko mogu vidjeti kao neutralan navijac, cini mi se da ste bili daleko jaci prosle sezone kada ste se sa Cirom na celu borili za ulazak u Premier ligu, nego sada. Iskren da budem slabo je ovo.Brezovac je napisao/la:Gdje ima prenos?
A momcima s vase tribine koji su tragicno izgubili zivot Rahmet neka je vjecni Rahmet, da im se dragi Allah smiluje.
Pajdo i ja sam neutralan navijač, mada sam ja mišljenja da je to ekipa tu negdje kao i prosle godine, pa već kad su se okrenuli rješavanju dugova i stabilizaciji kluba bolje istu ekipu zadrzat izborit opstanak i svi sretni i zadovoljni.Pirke_TM87 je napisao/la:Koliko mogu vidjeti kao neutralan navijac, cini mi se da ste bili daleko jaci prosle sezone kada ste se sa Cirom na celu borili za ulazak u Premier ligu, nego sada. Iskren da budem slabo je ovo.Brezovac je napisao/la:Gdje ima prenos?
A momcima s vase tribine koji su tragicno izgubili zivot Rahmet neka je vjecni Rahmet, da im se dragi Allah smiluje.
Loši jedni, loši drugi , komentator u skladu s igrom. 80% utakmica PL su ovakve, ne znam zašto se čudite. Jednostavno nema kvaliteta pogotovo je uočljivo kad malo prije ove pogledaš neku utakmicu EPL ili sl.
U ovoj katastrofi od utakmice , Olimpic je manje loš i vodi 1:0 sretnim golom.
Bilo bi lijepo kad bi uzeli bod ali teško. Ljudi su igrački iznad nas mada ne djeluju nešto pretjerano bolje ..
Džafić i Kuduz ne bi trebali igrati u prvoj definitivno!
U ovoj katastrofi od utakmice , Olimpic je manje loš i vodi 1:0 sretnim golom.
Bilo bi lijepo kad bi uzeli bod ali teško. Ljudi su igrački iznad nas mada ne djeluju nešto pretjerano bolje ..
Džafić i Kuduz ne bi trebali igrati u prvoj definitivno!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma nisu ni sada losi. Po meni je ovo neka sredina tabele, ali takvih ekipa ima puno u ligi pa nebi volio da se opet nadju u situaciji da se bore za opstanak, jer se kod nas zna ili si u top 5 i to su ekipe koje se bore za titulu, ili si u donjem dijelu i svaki kis ti znaci grcevita borba za opstank. Sretno kako godBrezovac je napisao/la:Pajdo i ja sam neutralan navijač, mada sam ja mišljenja da je to ekipa tu negdje kao i prosle godine, pa već kad su se okrenuli rješavanju dugova i stabilizaciji kluba bolje istu ekipu zadrzat izborit opstanak i svi sretni i zadovoljni.Pirke_TM87 je napisao/la:Koliko mogu vidjeti kao neutralan navijac, cini mi se da ste bili daleko jaci prosle sezone kada ste se sa Cirom na celu borili za ulazak u Premier ligu, nego sada. Iskren da budem slabo je ovo.Brezovac je napisao/la:Gdje ima prenos?
Jbt led, nakon prvog poraza u tri utakmice vi počeli kukat
De se skontajte malo.
De se skontajte malo.
ovaj Dzafic je bez konkurencije definitivno, govedo od igraca
covjek ni loptu ne zna ustopati 
Sloboda Tuzla
Čuj kiks poraz u gostima...Ne sikirajte se vi, svoj vi pos'o, opstanak Slobode neće doći u pitanje.Pirke_TM87 je napisao/la: Ma nisu ni sada losi. Po meni je ovo neka sredina tabele, ali takvih ekipa ima puno u ligi pa nebi volio da se opet nadju u situaciji da se bore za opstanak, jer se kod nas zna ili si u top 5 i to su ekipe koje se bore za titulu, ili si u donjem dijelu i svaki kis ti znaci grcevita borba za opstank. Sretno kako god
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Po meni vam je danas Dzafic najbolji igrac. Jedini koji pokusava nesto.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Jarane ako budete ovako igrali neka vam je Bog na pomoci! Ja ne kazem da je ovo kiks, jer Olimpic nije naivna ekipa, ako nisu kvalitetom bolji od vas onda su sigurno u rangu vas. Ja sam se ukljucio samo da prokomentarisem to da ste po nekom mom misljenju prosle god bili puno bolja ekipa nego sada.wobly92 je napisao/la:Čuj kiks poraz u gostima...Ne sikirajte se vi, svoj vi pos'o, opstanak Slobode neće doći u pitanje.Pirke_TM87 je napisao/la: Ma nisu ni sada losi. Po meni je ovo neka sredina tabele, ali takvih ekipa ima puno u ligi pa nebi volio da se opet nadju u situaciji da se bore za opstanak, jer se kod nas zna ili si u top 5 i to su ekipe koje se bore za titulu, ili si u donjem dijelu i svaki kis ti znaci grcevita borba za opstank. Sretno kako god
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
Skver je napisao/la:Kada ce se u ovom gradu odavati pocast pravim vrijednostima, ljudima koji su ucinili nesto za ovaj grad, za ovu drzavu......ovdje je sve naopako, odavati pocast na utakmici drzavne reprezerntacije nekome ko je ubio neciju majku....malo je reci idiotizam...vozac motora da je prezivio zavrsio bi u KPZ Zenica.....Sramota!!!!!!!!!
P.S. Sta ce mo sa momcima koji su dali zivot za ovu nasu zemlju.....hocemo li sutati na utakmicama drzavnih reprezentacija u njihovu cast......bojim se da nemamo dovoljno minuta za njih !!!!. Ovi koji zale svoje prijatelje neka ostanu kod kuce, a ne da namecu drugima svoju zal.
uvijek sam znao da si neka seljacina i da nemas ni 1 % ove carsije u sebi....... sada si to potvrdio smradu jedan !
-
jasko_juve
- Kontakt:
Jedini koji imaju "muda" danas su Dzafic i Mehidic. Momka pljujete a jedini nesto hoce i ne sakriva se od lopte. Gdje je Mujic citavu utakmicu?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Re: $: FK Sloboda Tuzla
masteRofPoker je napisao/la:Po meni vam je danas Dzafic najbolji igrac. Jedini koji pokusava nesto.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Mujić je bolji od svih njih, al' ne može momak kad nema lopti, nije on Ibrahimović da sam uzme loptu i napravi velemajstoriju jebtjasko_juve je napisao/la:Gdje je Mujic citavu utakmicu?
-
jasko_juve
- Kontakt:
I kad dobije izgubi je.Chinaglia je napisao/la:Mujić je bolji od svih njih, al' ne može momak kad nema lopti, nije on Ibrahimović da sam uzme loptu i napravi velemajstoriju jebtjasko_juve je napisao/la:Gdje je Mujic citavu utakmicu?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
možda ne bi izgubio da ima s kim odigrat' pas, akciju, al' kad nema ..jasko_juve je napisao/la:I kad dobije izgubi je.Chinaglia je napisao/la:Mujić je bolji od svih njih, al' ne može momak kad nema lopti, nije on Ibrahimović da sam uzme loptu i napravi velemajstoriju jebtjasko_juve je napisao/la:Gdje je Mujic citavu utakmicu?
- masteRofPoker
- Kontakt:
+1jasko_juve je napisao/la:Jedini koji imaju "muda" danas su Dzafic i Mehidic. Momka pljujete a jedini nesto hoce i ne sakriva se od lopte. Gdje je Mujic citavu utakmicu?
Po onome sto ja gledam sasvim sigurno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
ne znam za koga vi navijate, al' eto vam Džafić odmah, pa neka kod vas se trudi, ne skriva od lopte, ima muda .. Džafić je **** od igrača!
Ima li neko link za tekmu, ove arene koje ja nadjoh su srpske i ne prenose tekmu, pa me zanima ima li arena bh igdje na netu ?
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.