Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
pa vjerovatno je u tajnosti potpisan i novi ugovor ,, sa Legeom a mozda i sa Umbrom,, mi smo poznati po duplim ugovorima,, jer bosanac nikad nije siguran u jedu zenu pa uvijek ima 2

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Legea
Na wiki kod legea pise:
Na wiki kod legea pise:
Izgleda da se to neko sa nama sali, otkad postoj 31.Februar??????????????? glupostLegea
Sport teams using the brand
National Teams
* Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina national football team (until February 31, 2014)
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
National Teams
Bosnia and Herzegovina national football team (until February 44, 2014)
Iran national football team
Montenegro national football team
Zimbabwe national football team
e svasta ljudi moji
Bosnia and Herzegovina national football team (until February 44, 2014)
Iran national football team
Montenegro national football team
Zimbabwe national football team
e svasta ljudi moji
A C A B !
Ma ja se jezim od ovih lavih dresova... vas su fuj... unsitili su nam i ono jedino sto je ostalo od rbih a to su bijeli dresovi....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
http://en.wikipedia.org/wiki/Legea#National_Teams
Izgleda da Legea ce nam ostati do kraja covjecanstva........
(until February 44, 4014, until apes take over the world)drina1992 je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Legea#National_Teams
haha, koja legenda to napisa
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Joj sta se sve pise u pm
Bosnia and Herzegovina national football team (2007 Nasi momci igraju u pijacarskim dresovima)
Bosnia and Herzegovina national football team (2007 Nasi momci igraju u pijacarskim dresovima)
A C A B !
hehehehe, hvala
nikad nas legea nece pustiti iz ugovara....
nikad nas legea nece pustiti iz ugovara....
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma Legea ko Savez.. nikad se rijestiti sranja
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Slazem se u potpunosti,ocaj zivi od dresova i boje. Isto ko pidjame. Jbte gledam pregled prijateljskih tekmi sve dobri dresovi,glanc novi,poznate marke,ma milina pogledati.adnan_hz je napisao/la:Ma ja se jezim od ovih lavih dresova... vas su fuj... unsitili su nam i ono jedino sto je ostalo od rbih a to su bijeli dresovi....
A nasi ko FK Pofalicki u ispranim dresovima,majke mi stid te nekad bude,sto ne mozemo mi ko sav normalan svijet.....
Dresovi uopste nisu ruzni. Koliko samo katastrofalnih dresova ima Adidas, Nike a o Umbru da ne pricam. U Pume su isto tako svi dresovi totalno isti, samo promjenu boje i deri. Vec nekima ovdje najvaznija marka. Da na nasim dresovima pise Nike ti isti sto sad kritikuju dresove bi se divili kako su fantasticni. Bijeli su dresovi vrlo lijepi, a ovi plavi sasvim ok.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Idi ti drug promijeni dioptrijuCartman je napisao/la:Dresovi uopste nisu ruzni. Koliko samo katastrofalnih dresova ima Adidas, Nike a o Umbru da ne pricam. U Pume su isto tako svi dresovi totalno isti, samo promjenu boje i deri. Vec nekima ovdje najvaznija marka. Da na nasim dresovima pise Nike ti isti sto sad kritikuju dresove bi se divili kako su fantasticni. Bijeli su dresovi vrlo lijepi, a ovi plavi sasvim ok.
Dragon Town
De ba da na njima samo pise nike svi bi ih u nebo hvalili....zmaj_Bosne je napisao/la:Idi ti drug promijeni dioptrijuCartman je napisao/la:Dresovi uopste nisu ruzni. Koliko samo katastrofalnih dresova ima Adidas, Nike a o Umbru da ne pricam. U Pume su isto tako svi dresovi totalno isti, samo promjenu boje i deri. Vec nekima ovdje najvaznija marka. Da na nasim dresovima pise Nike ti isti sto sad kritikuju dresove bi se divili kako su fantasticni. Bijeli su dresovi vrlo lijepi, a ovi plavi sasvim ok.
Da je nama otic na Ep pa makar u pidzamama.....i nisu uopste toliko ruzni al ettt
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ma nisu vala ni oni UMBRO dresovi nešto posebno. Neku noć sam ih baš snimio na utakmici Engleska-Egipat, da li je sad zbog onog krakatog Croucha
ili im kroj ne valja, ne znam, ali nisu me impresionirali! Činjenica je da su ovi LEGEA dresovi u kojima igramo bezveze, pa ako su već s njima potpisali ugovor, što ih bar ne natjeraju da im pošalju neke bolje, modernije..kada već ne mogu potpisati ugovor s nekom poznatijom markom.
ako smo produzili ugovor sa legeom, onda mi ne preostaje nista drugo nego kupiti takav dres..a bio se ponadao da ce nas oblaciti ''nova marka''
Volim te Bosno!!!

Imo sam malo više vremena pa sam se malo pozabavijo i ovo je ispalo. Ovaku platformu dresova ima Manchester City kao 3. izbor.
P.S. Znam da Džeko ne nosi broja 9 al pošto je on po meni prvi golgeter taj broj bi morao pripasti njemu i ne Muslimoviću.
I sa 11 on moze biti prvi golgeter.Kakve veze broj ima sa onim ko daje ili nedaje golove.
Uostalom prvi golgeter je jos Miske tako da i tu nema nigdje veze.
Hajde sto raja hoce Nike made in China,ili Umbro made in Somalija sad se i brojevima pocelo zaebavati.
Ja bih bio najsretniji da nose dresove Borac Travnika,da Dzeko ima broj OO,Misimovic 163 ali da jednom i mi vidimo to veliko prvenstvo.
Puca mi klinac za dresove i brojeve.
Uostalom prvi golgeter je jos Miske tako da i tu nema nigdje veze.
Hajde sto raja hoce Nike made in China,ili Umbro made in Somalija sad se i brojevima pocelo zaebavati.
Ja bih bio najsretniji da nose dresove Borac Travnika,da Dzeko ima broj OO,Misimovic 163 ali da jednom i mi vidimo to veliko prvenstvo.
Puca mi klinac za dresove i brojeve.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemoj mi samo zutog na dresu. Nase prave boje su plava i bijela.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ma nek ostanu plavi i bijeli, ali vazno je i koji je znak na njima. Ko je u svijetu cuo za legeu, samo 4 repke imaju njihove dresove. Ako hocemo da postanemo ozbiljna repka trebamo imati Adidas ili Nike dresove, ja bi licno volio Adidas.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 34 gosta.