Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Borac očekivano. Travnik dabogda isp'o!
Tacno sam bio ubijedjen da ce se ovako nesto desiti, iz 1 u 2, mada istina to se sve u drugom poluvremenu desavalo al na kraju je i ispalo kako sam ocekivao, njihove utakmice su vec odavno procitane
Pyro is not a crime !
Haj s obzirom da je i Sloboda dole uzela bodove, vjerovat ćemo da je Travnik ove sezone baš slab
Žurim

Žurim

Ja sam misljenja da ce Travnik do zadnjeg kola biti u borbi za opstanak ako vec ranije ne ovjeri kartu za nizi rang. Borac ce se vec nekako izvuci. Drina je danas pokazala da zna i moze. Nakon dvije teske utakmice dosli su do sigurne pobjede i prvih bodova. Vjerujem da oni ostaju u ligi. Celika bi nekad mogli kostat ovi remiji.
pa i hoće ispast', ne znam ni kako su uzeli bod u Gradačcuorbit je napisao/la:Borac očekivano. Travnik dabogda isp'o!

-
- Kontakt:
Ja se nadam i molim da Travnik napokon ispadne. Pa ovakve muljaze ja ne znam samo slijep ne vidi...druga je stvar sto saveza generalno racku boli za ligom njima je repka i hodanje bitno , pa niko ne sankcionise...ali ovakav tumor kao sto je nk travnik dugo u travniku nije postojao . zbog sarajcica i drugih likova i njihovih lopovluka stimanja i ostalog trpe drugi sportovi gdje su mahom djeca iz travnika....nadam se da letimo u cvajtu konacno!!!!
Ja sam isti, dugo godina sam želio da ispadnu Leotar i Travnik jer ta dva kluba su možda i najviše muljali, želja u vezi Leotara mi se ispunila prošle sezone, nadam se da će Veziri u 1. ligu F BiH.kladionicar30 je napisao/la:Ja se nadam i molim da Travnik napokon ispadne. Pa ovakve muljaze ja ne znam samo slijep ne vidi...druga je stvar sto saveza generalno racku boli za ligom njima je repka i hodanje bitno , pa niko ne sankcionise...ali ovakav tumor kao sto je nk travnik dugo u travniku nije postojao . zbog sarajcica i drugih likova i njihovih lopovluka stimanja i ostalog trpe drugi sportovi gdje su mahom djeca iz travnika....nadam se da letimo u cvajtu konacno!!!!
Al fakat su bez veze ovakvi klubovi u najvišem rangu takmičenja, svake sezone ovi se bore za opstanak, redovno muljažama ostanu u ligi...
Skraćivanje lige pod hitno, Hrvatska je smanjila na 10 klubova, pa sad imaju četiri kluba koja konkurišu za ulazak u grupnu fazu Uefa Euro lige, vrlo vjerovatno bi barem dva mogla i ući,ako ne i svi. Maribor redovno šamara po Evropi - 10 klubova u Sloveniji. Ubijeđen sam da bi i klubovi iz Srbije bili bolji da im liga broji 10 klubova, ovako samo Partizan, i ponekad Zvezda i Vojvodina nešto urade.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Travnik je godinama vec, i to bas vidno i ocigledno, u tim prodajama-kupovinama-zamjenama-stimaljkama.
Travnik k'o grad mi nije mrzak ni sekunde. Cak sta vise. Ali zelim NKTravnik da ispadne, i to svim srcem.
Napolje, mrs...dosta je i vas vise!!!!
Travnik k'o grad mi nije mrzak ni sekunde. Cak sta vise. Ali zelim NKTravnik da ispadne, i to svim srcem.
Napolje, mrs...dosta je i vas vise!!!!
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Oni su uvijek bili slabi, samo sada ih je izgleda neko stisno. Neka direktiva sa vrha da ispadnu, mozda i bolje za njih jer ovi iz Evrope svake godine istrazuju utakmice u kojima igra Travnikhilmo je napisao/la:Haj s obzirom da je i Sloboda dole uzela bodove, vjerovat ćemo da je Travnik ove sezone baš slab![]()
![]()
![]()
![]()
Žurim![]()
![]()
E cuj "Piroti"

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne bi lose bilo da sacekamo izvjestaj?
Zasto bi borac izgubio od travnika?
Recimo ako se po igracima gleda tu su rep. golman avdukic, bivsi rep. grujic, vjerovatno jedan od najboljih napadaca pl stokic itd. itd.
travnik ima mladu ekipu..
Ne kazem da nije bilo muljanja prije ali ovo to danas nemora biti slucaj.
Recimo ako se po igracima gleda tu su rep. golman avdukic, bivsi rep. grujic, vjerovatno jedan od najboljih napadaca pl stokic itd. itd.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije izgubio Borac jer je nakon niza godina konacno doslo vrijeme da se igraju regularne utakmice u TravnikuEXIT je napisao/la:Ne bi lose bilo da sacekamo izvjestaj?

znači nakon "fantastično" odrađene utakmice na grbavici između želje i širokog, valjić je nagrađen derbijem i 3. kola fantastične PL BiH...
o kakvom mi napretku pričamo?

o kakvom mi napretku pričamo?

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Osteti Veleza samo tako,prvo nije zuti maletic zasluzio a prigovor je opravdan jer svaki normalan coek zna da je Valjic nenormalan!Kevin je napisao/la:znači nakon "fantastično" odrađene utakmice na grbavici između želje i širokog, valjić je nagrađen derbijem i 3. kola fantastične PL BiH...![]()
o kakvom mi napretku pričamo?![]()

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Zatr to nije suprotno pravilima ?Kevin je napisao/la:znači nakon "fantastično" odrađene utakmice na grbavici između želje i širokog, valjić je nagrađen derbijem i 3. kola fantastične PL BiH...![]()
o kakvom mi napretku pričamo?![]()
Zar jedan sudija može u jednom ciklusu utakmica da bude dva puta glavni ?

Valjić još jednom dokazuje ono što ja već dugo vremena govorim, a to je da je on jedan kriminalan sudija.
DRUG NEBI TI PUNCA
Veležovci, ko vam je Karton C?
- IlProfessore
- Kontakt:
Iz dana u dan se mirim sa činjenicom da vjerovatno do kraja svog života neću dočekati jaku PL BiH, čiste tekme i pošteno suđenje, jake klubove koji u najmanju ruku mogu parirati klubovima u našoj regiji i koji će postati redovni učesnici evropskih takmičenja. Nema nade u ovoj prokletoj avliji.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Hajvan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ovaj sudija se mora dozivotno odstraniti iz bh futbala, iz kola u kolo najgori.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, ErosViverosViv, N3R3D, supervizor i 22 gosta.