FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2014, 19:00

@Benjo

on je **** od igrača, tj. pokušaj od igrača i nemoj branit' neodbranjivo samo zato jer je iz Srebrenika ;) on je već jednom bio u Slobodi i pokazao kako je loš igrač! dok je bio na početku karijere, momak jeste obećavao, al' poslije je igrao u raznim klubovima i nigdje se nije zadržao, da je bio dobar, zadržao bi se :D niko nije rekao da smo zbog njega izgubili, nego jednostavno i u ovako slaboj Slobodi on nema mjesta, primjera radi, Mićo je tata za njega :D

što se tiče Mehidića, to je igrač koji uz Mujića ima najveći potencijal i svi smo toga svjesni, momak se zna zaigrat', sve stoji, al' njemu će se tolerisat' (do neke granice) jer momak zna igrat' fudbala, a i naše je dijete, pa i tu ima simpatije :D

boli me **** odakle je ko, nisam ja @joksimovic da svršavam na našu djecu, trebaju igrat' najbolji, ako naša djeca namaju kvalitet, šta da se radi, daleko im lijepa kuća, čisto pošteno! Džafić nema kvalitet ni za ovakvu ekipu Slobode i to je to .. neka ga ubaci da igra na Tušnju, pa će mu tribine reći šta navijači misle o Džafiću .. onda bi bila priča, Tuzlaci mrze Džafića :lol: eto mrzimo i Kuduza :lol: a hoćemo da nam igra Migi iz "omraženog" Lukavca :lol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2014, 19:03

KrojcicaHills je napisao/la:
lako je srati sa anonimnih profila.......doslje treba vas vratiti odakle ste i dosli......
Jesi li ikad ikog izgubio u zivotu, ne mislim na prirodnu smrt nego da je ubijen?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2014, 19:07

Ovo je danas bila bas neka teska utakmica i za igrat i za gledat. Naivni smo sto smo primili gol, a i sudija pusti prednost. Ode lopta u gol aut on vraca :facepalm:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 16 avg 2014, 19:09

Mislim da bi trebalo završiti s pričom o počasti i tragično preminulim momcima na ovoj temi i ovakvim tonom. Svako ko je u žalosti neće niti doć u Mejdan, ostali nek se ponašaju "kako žele", ne treba izdavati nikakva saopštenje,upute o navijanju i sl. Ovo o ne navijanju 23 minute je iskreno besmislica, prvo u pitanju je utakmica ekipe koje reprezentatuje državu BiH i koja treba podršku, drugo košarkaška utakmica je.
Fukare svom članu počast trebaju odati na tribini na utakmici protiv Širokog onako kako misle da bi trebalo.

Što se tiče same utakmice protiv Olimpica, loše smo odigrali skroz. Dosta petljamo u napadu a u odbrana ista stvar kao i prošlu utakmicu. Olimpic nije igrao bog zna nešto tako da smo se mogli nadati bodu do samog kraja, mada su imali dvije 100% šanse iz kontri na kraju utakmice.
Sudija nije uticao na rezultat.
Mislim da za narednu utakmicu ekipa se mora izrotirati, Šećerović bi trebao u prvu, vraća se i Radovanović. Kuduz mora ići na klupu , Mehanović u igru ali vidjet ćemo kada i da li će se to desiti.
Utakmica protiv Širokog iako se igra kući bit će dosta teža i morat će se igra puno popraviti ako mislim do povoljnog rezultata.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 16 avg 2014, 19:10

ASD je napisao/la:
lako je srati sa anonimnih profila.......doslje treba vas vratiti odakle ste i dosli......
Jesi li ikad ikog izgubio u zivotu, ne mislim na prirodnu smrt nego da je ubijen?
nazalost jesam....i to na isti nacin kao sto je poginula ova zena....i opet sam imao mozga da ne razmisljam kao ovi gore

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 avg 2014, 19:11

Ajde da se zavrsi s tom pricom..ali moram opet hinjama reci,mozda je ruzno ali za Nevena znam, da je momak od 23 godine pravi primjer tuzlaka od glave do pete i takve treba postovati i za zivota i nakon toga. Svi kenjaju na osnovu napisanog clanka i navodnoj brzini od 200km/h a sve i da su jurili toliko ne mijenja nista. Za razliku od drugih bio je uvijek u prvom redu kad je trebalo hrabrost,cast, svijest jednog normalnog carsijskog tipa. Niko ne spominje ili ne zeli da se sjeti da je nedavno za vrijeme poplava upravo on a koliko znam i Hasan, otisao medju prvima u Orasje a vratio se medju posljednjima pjeske. Uostalom nije bitno pustite ljude da pocivaju u miru
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 16 avg 2014, 19:13

U prvom kolu smo na vrijeme dali prvi gol onda nas jos i crveni kartoni pogurase,dadose nam vjetar u leđa :mrgreen: ,protiv Celika smo imali srece pa ne iskoristise onu kotru na pocetku tekmu ,danas je sreca bila na strani Olimpika i to je to ,da je bio i x ne bi bilo nezasluzeno .

Danas ne mozemo biti zadovoljni ali uopste posle 3 kola i 6 bodova mozemo,za ekipu cije su ambicije samo ostanak u ligi solidno zasad.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 avg 2014, 19:15

Ljudi, lakše malo s vrijeđanjem, ne morate napadati nekog samo zato što se njegovo mišljenje kosi s vašim. ;)

Što se tiče utakmice, ponekad (ne ponekad, skoro uvijek) se zapitam zašto gledam cirkus zvani Premijer liga BiH, ali izgleda da je ljubav prema Slobodi jača od svega. Danas igra realno nije bila dobra, ali nije ni posebno loša za naše uslove. Tim generalno gledano djeluje čvrsto i ozbiljno, pogotovo u defanzivi (naša standardna priča u PL :D ), ali ofanziva je problematična jer smo odlaskom Redžepija izgubila kreativca. Nedostajao je i Radovanović u špicu da navuče barem još jednog igrača na sebe. Bekovi su isto tako kriminalni, pogotovo panjina Kuduzović. Sarić nevidljiv i neupotrebljiv, ne vidim koja mu je uloga na terenu. Džafić se barem trudi za razliku od njega. Također je neobjašnjivo zašto je Mitrović preselio na klupu, a Janković uletio u sastav.

Nažalost, nesretan gol nas je koštao povoljnog rezultata, ali ne smijemo se na vaditi na nesreću.

U sljedećem meču treba dati šansu Mehanoviću, vratiti Mitrovića i ubaciti Selamovića, koji je za par minuta pokazao više nego neki igrači za čitav meč. Iznudio je dva faula, od kojih je prvi bio direktna opasnost za gol Olimpica.

Biće bolje, još uvijek smo debelo iznad očekivanja. Next stop, Široki Brijeg.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2014, 19:15

ASD je napisao/la:
nazalost jesam....i to na isti nacin kao sto je poginula ova zena....i opet sam imao mozga da ne razmisljam kao ovi gore
Ne znam za tebe, ali ja sam gubio u ratu, pa bi se osjecao dosta uvrijedjenim kada bi se na tribinama stovale te ubice.
Pogotovo u mom gradu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2014, 19:17

Po meni najslabije karike su:

1.Kuduzovic
2.Dzafic
3.S vremena na vrijeme neko nase dijete, Selamovic se bolje pokaze od Efendica, Mehidica, Salihovica za ono minuta sto odigra. Znaci ne bi bila tragedija da neko od ona tri gore propusti koju utakmicu.

Zelja: Piric na golu, cisto da vidimo kako bi se pokazao. Fejzic nije nista skrivio u prva 3 kola, danas je bio pokriven i ondje se prima gol i kada si dosta bolji golman..

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 avg 2014, 19:18

Boli me qrac za navijanje, za kodekse, ako hoce da ispostuju, neka ispostuju protiv Sirokog ha ya ;) steta danas za gol jbg, mogli smo izvuci rem irealno. Denise smradu, sta ti bolan igra onaj mrtvac Kuduzovic? Mico odigrao bolje od njega za 15 minuta nego on za 90 ccc. Tesko tebi ako budes igrao ovako i protiv Sirokog.

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 16 avg 2014, 19:18

Steta nista od poena. Nije strasno, idemo dalje, sad nas ceka teska tekma na tusnju protiv sirokog. Mozda tu do poena :salut:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 avg 2014, 19:19

ma Kuduz izgleda retardirano i usporeno, i beskoristan je u napadu al ga u ova 3 kola niko nije prosao..i danas je samo jednom ispao..i ja bih volio vidjeti Migija u timu al imamo mi vecih problema od Kuduza
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 16 avg 2014, 19:21

Nemojte previsoko letiti, prijateljski savjet.. DObili ste Travnik sa DVA igraca vise, i Celika (koji nikad slabiji nije bio, ALI BUKVALNO) kuci sa 1:0, gdje niste ni vi ni mi nista pokazali.. Po nekom mom misljenju, ove sezone trebate biti zadovoljni sa prvenstvenim ciljem, a to je opstanak. A sto se nas tice, ako bi ispadanje znacilo da lesinari napustaju klub, i neko slicnog profila vasem Husicu za koju sezonu ulazi u klub, sad bi potpisao. Ma nek ispadnu kako god samo da djubrad nemaju para od njega vise, ionako su ga unistili (sorry na off-u, jbg ponijelo me). Sretno u nastavku sezone i vidimo se u Zenici aBd na pivi i rostilju ;)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 avg 2014, 19:23

firefirefirely je napisao/la:Nemojte previsoko letiti, prijateljski savjet.. DObili ste Travnik sa DVA igraca vise, i Celika (koji nikad slabiji nije bio, ALI BUKVALNO) kuci sa 1:0, gdje niste ni vi ni mi nista pokazali.. Po nekom mom misljenju, ove sezone trebate biti zadovoljni sa prvenstvenim ciljem, a to je opstanak. A sto se nas tice, ako bi ispadanje znacilo da lesinari napustaju klub, i neko slicnog profila vasem Husicu za koju sezonu ulazi u klub, sad bi potpisao. Ma nek ispadnu kako god samo da djubrad nemaju para od njega vise, ionako su ga unistili (sorry na off-u, jbg ponijelo me). Sretno u nastavku sezone i vidimo se u Zenici aBd na pivi i rostilju ;)
Pa to nam i jeste cilj, opstanak(citaj.sredina tabele), otplata duga i to je to. ;)

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 16 avg 2014, 19:25

sto ste se toliko uhvatili kuduza i dzafica, nisu nista bili gori od ostatka ekipe... jedna lopta odlucila
utakmicu, da smo imali malo hrabrosti ovo smo mogli dobiti...

Ne znam ko se sve krije iza ovih nickova al ocito da je masu ljudi koji s fukarama veze nemaju, ako vam nije stalo
do momaka bujrum na tribinu preko puta oformite kop i navijajte papci... kakve veze sto repka dolazi poslije 6 godina? treba da ih docekamo jelde jer se savez konacno sjetio tuzle, doci ce opet za 6 jer nas ionako niko ne yebe ni 2 posto tek nas se povremeno sjete, nek igraju u skenderiji pred 500 ljudi...

i prestanite kenjat za poraz, koliko vas bi uoci starta prvenstva potpisalo 6b iz 3 kola?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 avg 2014, 19:25

Adin Džafić, Elmir Kuduzović, Emilko Janković. :thumbdown: Po drugi put za redom Sloboda nema igru, Sadiković pokušava nešto na silu. Neozbiljnost Samira Efendića, start sa dvije noge i čisti crveni karton. Nešto se moglo i vidjeti od Slobode ulaskom Šećerovića i Selamovića, ali kakve izmjene pravi Sadiković. Vadi iz igre pojedince koji su pružili solidnu igru (Sarić i čini mi se da je treća izmjena bila Mehidić-Selamović). Mogli bi imati dosta problema ako se ova bezidejnost nastavi u nedogled, a toga prije svega sam Sadiković mora biti svjestan. Na kraju kakva reakcija u odbrani kod slobodnog udarca i na kraju i Fejzić začinio procjenom. :damn: Može ovo sve i bolje. Idemo dalje, popraviti greške i odigrati bolje protiv Širokog!
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 16 avg 2014, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 16 avg 2014, 19:25

inace to za 23 min se pojavila potpuno neprovjerena informacija i vjerovatno nece to biti....... asd odgovorio sam u pp da se ne prepucavamo ovdje.....

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 avg 2014, 19:25

Po hiljaditi put, naše ambicije JESU opstanak u ligi i stabilizacija kluba, to je naš predsjednik u više navrata rekao. Niko od nas, barem ja nisam primijetio, ne zanosi se govoreći o Evropi ove sezone i ne najavljuje kojekakve trofeje. Nismo glupi, znamo da od toga u skorije vrijeme nema ništa. :roll:

Sretno i Čeliku, prijateljski pozdrav iz Tuzle. :salut:
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 16 avg 2014, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2014, 19:26

Tek smo poceli, bitno je odrzati posjetu na stadionu. Ne sumnjam da cemo ostati u ligi..Lete Travnik i neko iz RS.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.