Do sada

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jedna asistencija i jedna takozvana predasistencija.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:2 asistencije vec, a jos prvo poluvrjeme!!! a on je izveo i korner za prvi gol. Kakve lopte ubacuje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prirodni nasljednik. Samo steta sto nije vidio Brazila, mozda bi sad u Marseilleu ili Lyonu asistir'o, al ima vremena...Hattrick123 je napisao/la:Da li je on nasljednik Misketa u repki ostaje da se vidi
)
Greska, taj gol iz 40. minute nije on asistirao. Bila je neka uigrana akcija iz slobodnjaka, Sanjin nije ucestvovao u akciji. Ali bitno je da dobro igra, da se ustali u ekipu. Ovi korneri su mu opasni.Hattrick123 je napisao/la:Da li je on nasljednik Misketa u repki ostaje da se vidi
2 asistencije prema rez.com
40' Mexer S. (Prcic S.)
43' Mexer S. (Prcic S.)
Tacno, nije ucestvovao kod drugog gola. Izvodi kornere s obje strane, i eto dva su rezultirala u golove.calcio je napisao/la:Greska, taj gol iz 40. minute nije on asistirao. Bila je neka uigrana akcija iz slobodnjaka, Sanjin nije ucestvovao u akciji. Ali bitno je da dobro igra, da se ustali u ekipu. Ovi korneri su mu opasni.Hattrick123 je napisao/la:Da li je on nasljednik Misketa u repki ostaje da se vidi
2 asistencije prema rez.com
40' Mexer S. (Prcic S.)
43' Mexer S. (Prcic S.)
Ne znam zasto pravite dramu sa ovakvim komentarima. Sulejmanovic mora cekati 5 godina da bi dobio pravo nastupa za BiH, to je prava drama i to je situacija za sjesti i kukati.Principatus je napisao/la:Kako se kvalitet i rad uvjek na kraju probiju, ma koliko nepravde na ovom svijetu bilo.
Svaka cast momcino!
On nije isao na prvenstvo zbog nepozima i nesposobnosti selektora Susica.calcio je napisao/la: Ne znam zasto pravite dramu sa ovakvim komentarima. Sulejmanovic mora cekati 5 godina da bi dobio pravo nastupa za BiH, to je prava drama i to je situacija za sjesti i kukati.
Prcic nije poveden na SP jer imamo i drugih slicnih igraca. Dobice sansu, samo treba biti malo strpljiv.
Misliš imali smo Tina Svena, a ovaj je igrao u nekvalitetnom francuskom prvoligašu?calcio je napisao/la:Ne znam zasto pravite dramu sa ovakvim komentarima. Sulejmanovic mora cekati 5 godina da bi dobio pravo nastupa za BiH, to je prava drama i to je situacija za sjesti i kukati.Principatus je napisao/la:Kako se kvalitet i rad uvjek na kraju probiju, ma koliko nepravde na ovom svijetu bilo.
Svaka cast momcino!
Prcic nije poveden na SP jer imamo i drugih slicnih igraca. Dobice sansu, samo treba biti malo strpljiv.
Ne da nije isključeno već je sigurno to slučaj.Cartman je napisao/la:Momak koji je trebao da igra u prvih 11 vec na SP-u. Ali sta se moze. I sada nije iskljuceno da je u ocima Mourinha iz Zavidovica Tincek ispred Sanjina.
Ako ih vec poredimo, u datom trenutku su i prvi i drugi bili podjednako (ne)bitni igraci. Koga ce selektor pozvati je stvar njegovog licnog izbora, neko bi pozvao prvog a neko drugog. Ni jedan ni drugi ne bi od nas napravili puno bolju ekipu, razlika je u nijansama. Mislim ako gledamo realno i objektivno. Ali posto vecina na forumu nije realna, onda je za njih situacija bila takva da Tino ne zna hodati a Sanjin je svjetska klasa.Clutch je napisao/la:Misliš imali smo Tina Svena, a ovaj je igrao u nekvalitetnom francuskom prvoligašu?calcio je napisao/la:Ne znam zasto pravite dramu sa ovakvim komentarima. Sulejmanovic mora cekati 5 godina da bi dobio pravo nastupa za BiH, to je prava drama i to je situacija za sjesti i kukati.Principatus je napisao/la:Kako se kvalitet i rad uvjek na kraju probiju, ma koliko nepravde na ovom svijetu bilo.
Svaka cast momcino!