Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

orada
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la orada » 14 avg 2014, 13:12

Nadam se da ce Advokat igrati klasicnu 4-3-3,koja donekle moze sakriti odsustvo pleja.

Ivanovic,Subotic,Nastasic,Kolarov (moze Tomovic na desnom beku a Bane na stopera umjesto Nastasica)

Kuzmanovic,Fejsa,Matic (moze Gudelj umesto Fejse zbog povrede)

Markovic,Mitrovic,Tadic (moze Ljajic umjesto Tadica u zavisnosti od forme)
Zadnja izmjena: orada, dana/u 14 avg 2014, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 14 avg 2014, 13:17

Dvije bitne stvari moram naglasiti: Tadic nije navikao niti imao u Twenteu odbrambene zadatke,to ce morati ispraviti u Sautemptonu.Primjera radi,Lazar Markovic je sjajno savladao i naucio taj element igre u Benfici.

Druga bitna stvar,Nastasica se moze koristiti i na lijevom beku.Ne prije Kolarova naravno,ali u buducnosti postoji ta opcija.Kvalitetnih stopera ionako imamo pa se Nastasic moze prebaciti na lijevog beka.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 avg 2014, 15:05

Zoran Tošić juče strijelac jedinog gola za CSKA u pobjedi protiv Tereka.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 14 avg 2014, 15:12

orada je napisao/la:Nadam se da ce Advokat igrati klasicnu 4-3-3,koja donekle moze sakriti odsustvo pleja.

Ivanovic,Subotic,Nastasic,Kolarov (moze Tomovic na desnom beku a Bane na stopera umjesto Nastasica)

Kuzmanovic,Fejsa,Matic (moze Gudelj umesto Fejse zbog povrede)

Markovic,Mitrovic,Tadic (moze Ljajic umjesto Tadica u zavisnosti od forme)
Ajde, kontam kada je neko toliko pukao i misli da je povukao Boga za muda, pa se prema drugima odnosi sa visine.. ali napisati da ce Srbija igrati u ovakvom sastavu, to mi jos ne ide u glavu.

Tri zadnja vezna, dva krila i jedna klasicna devetka. :rol:

A da se ne osvrcem na dio kako Mitrovic daje golove samo zato sto su to ciste sanse i zato sto igra u Anderlehtu i Belgiji. To je inace izuzetno lako i ne moras biti dobar fodubaler, ali je njegovo ime izvuceno na tomboli u kategoriji jos 120 prosjecnih momaka od 18/19 godina.

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 14 avg 2014, 21:09

Kuzmanovic nije klasicni zadnji vezni nego je CMF(centralni)

A kakvu formaciju trebamo igrati kada nemamo pleja? Hocemo li sa Djuricicem? Ili rizikovati sa Tadicem koji je to privremeno igrao par tekmi u Twenteu i nece vise nikad.On u karijeri nema vise od 7-8 tekmi kao plej.

Holandija igra 4-3-3 bez pleja.To je formacija koja zahtijeva enormno trcanje i pokrivanje prostora od strane veznih i krila.Ako ne vjerujes meni,vjeruj Advokatu koji je isto rekao o ovoj formaciji na konferenciji za stampu.Matic,Fejsa,Markovic,Gudelj to mogu trkacki odigrati a za Tadica nisam jos siguran. Ljajic vjerovatno moze,kao i Tosic. Tadica sam stavio u prvih 11 zbog fenomenalne statistike iz Twentea ali to treba potvrditi u Engleskoj.Posle samo jedne lose odigrane utakmice brzo bi mi izletio iz prve ekipe.

Srbija u poslednjih 20 godina ima generalno problem sa trkom,narocito u veznom redu.Skoro svaka ekipa vise trci od nas.

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 15 avg 2014, 10:05

Da pokusam navesti srpske igrace koji nastupaju u ligama petice,ako nekog zaboravim ispravite me.Ukupno imamo 40 igraca.

Spanija: Pantic(Kordoba),Rukavina(Villareal),Radoja(Celta)

Italija:Vidic,Kuzmanovic(Inter),Ljajic(Roma),Tomovic(Fiorentina),Basta,Djordjevic,Antic(Lazio),Radovanovic(Chi),
Maksimovic,Avramov(Torino),Milanovic(Palermo),Jankovic(Verona),Brkic(Udinese),Krsticic(Sampdoria)

Engleska: Nastasic,Kolarov(Manchester City),Matic,Ivanovic(Chelsea),Markovic(Liverpool),Tadic(Sauthampton),Veljkovic(Tottenham)

Francuska: Spaic,Ninkov,Veskovac,Pesic(Tuluz),Ljuboja(Lans),Bisevac(Lion)

Njemacka:Djuricic(Mainz),Medojevic(Wolfsburg),Subotic,Jojic(Dortmund),Kacar,Rajkovic(HSV),Kostic(Stutgart),
Djurdjic(Augsburg),Ignjoski(Eintracht Frankfurt),Stefan Mitrovic(Frajburg)
Zadnja izmjena: orada, dana/u 17 avg 2014, 07:21, ukupno mijenjano 3 puta.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 15 avg 2014, 10:18

orada je napisao/la:Kuzmanovic nije klasicni zadnji vezni nego je CMF(centralni)

A kakvu formaciju trebamo igrati kada nemamo pleja? Hocemo li sa Djuricicem? Ili rizikovati sa Tadicem koji je to privremeno igrao par tekmi u Twenteu i nece vise nikad.On u karijeri nema vise od 7-8 tekmi kao plej.

Holandija igra 4-3-3 bez pleja.To je formacija koja zahtijeva enormno trcanje i pokrivanje prostora od strane veznih i krila.Ako ne vjerujes meni,vjeruj Advokatu koji je isto rekao o ovoj formaciji na konferenciji za stampu.Matic,Fejsa,Markovic,Gudelj to mogu trkacki odigrati a za Tadica nisam jos siguran. Ljajic vjerovatno moze,kao i Tosic. Tadica sam stavio u prvih 11 zbog fenomenalne statistike iz Twentea ali to treba potvrditi u Engleskoj.Posle samo jedne lose odigrane utakmice brzo bi mi izletio iz prve ekipe.

Srbija u poslednjih 20 godina ima generalno problem sa trkom,narocito u veznom redu.Skoro svaka ekipa vise trci od nas.
Holandija ne igra 4-3-3, nego 3-4-3. Valjda si gledao SP, a i ekipe Van Gala uopste. I oni imaju plejmejkera, Snajdera.

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 15 avg 2014, 10:25

Zaboravio sam 3 igraca pa sam editovao post.Krsticica,Bisevca i Antica,to je ukupno 40 igraca u ligama petice.
Zadnja izmjena: orada, dana/u 17 avg 2014, 07:20, ukupno mijenjano 1 put.

orada
Kontakt:

Post Postao/la orada » 16 avg 2014, 22:22

Meleg asistencija za Cambur.

U toj holandskoj ligi izgleda samo ko nece ne daje golove :mrgreen: Kad se sjetim nekad Slavise Curovica za Vitesse i Gluscevica za Utreht kako su davali golove,po sezoni minumum 15 komada.Pa Danko Lazovic koji je tamo spasio karijeru i kasnije napravio extra ugovor u Zenitu.Gotovo svaki nas igrac je tamo uspio jer se igra onako kako odgovara nasem mentalitetu.Krajnje napadacki i fer na dobrim terenima i stadionima.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 avg 2014, 15:51

Tadić u debiju za Southampton dao genijalnu asistenciju za 1:1 na Anfieldu.
Petom. :salut:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 avg 2014, 16:15

Tadija kralj asistencija! :thumbup: Samo, dosta je bolji i opasniji kada igra ili desno ili odmah iza napadaca, sto je i dokazao s ove 2 podvaljene lopte kroz srce sesnaesterca... ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2014, 16:57

izuzetno sam zadovoljan njegovom igrom danas, a biće to sve bolje i bolje... inače gosti bili mnogooooo bolji u drugom poluvremnu... za liverpul nisu igrali lalana, lazar, ager...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 avg 2014, 17:35

Jes` da je izgubio loptu na centru kod prvog gola Liverpoola, ali je ostatak meča odradio jako kvalitetno. Southampton je bio mnogo bolji u drugom poluvremenu, najrealnije je da je ostao remi.
Šteta samo što i ono drugo sjajno proigravanje Tadića, nije završilo u golu.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2014, 18:01

alan_kardec je napisao/la:Jes` da je izgubio loptu na centru kod prvog gola Liverpoola, ali je ostatak meča odradio jako kvalitetno. Southampton je bio mnogo bolji u drugom poluvremenu, najrealnije je da je ostao remi.
Šteta samo što i ono drugo sjajno proigravanje Tadića, nije završilo u golu.
dobro de, neka to bude protiv drugih, bolje da liverpul dobije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 avg 2014, 18:08

DANTES je napisao/la: dobro de, neka to bude protiv drugih, bolje da liverpul dobije

jesi to i ti scouser? :mrgreen:
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2014, 19:03

alan_kardec je napisao/la:
DANTES je napisao/la: dobro de, neka to bude protiv drugih, bolje da liverpul dobije

jesi to i ti scouser? :mrgreen:
još od 2000 godine... dzerard, oven, fauler....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 17 avg 2014, 19:11

Kakav je Tadić majstor. Strašna asistencija ono mogu samo najveći igrači u ovom momentu. Samo da ga povrede zaobiđu i eto njega od januara u dresu Man UTD-a ili Arsenala.

Kolarov dobio žuti.
Gudelj solidan u porazu AZ-a od Ajaxa.
Tošić solidan u porazu CSKA od Spartaka iz Moskve.
Kaludjerović ušao sa klupe za Tun u pobjedi.
Gajić odigrao čitav meč za Jang Bojs u pobjedi od 2:0

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 avg 2014, 20:39

DANTES je napisao/la: još od 2000 godine... dzerard, oven, fauler....

brat moj, red gravedigger. :mrgreen:

ja sam ih počeo pratiti nešto malo ranije kad se generacija gerrard, owen, murphy, carragher... i pojavila tamo nekad `98-`99.

NeshaFCB je napisao/la:Kakav je Tadić majstor. Strašna asistencija ono mogu samo najveći igrači u ovom momentu. Samo da ga povrede zaobiđu i eto njega od januara u dresu Man UTD-a ili Arsenala.
Ja bih ga više volio vidjeti u Arsenalu.
RIP Adis Selmanović

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 avg 2014, 21:12

NeshaFCB je napisao/la:Kakav je Tadić majstor. Strašna asistencija ono mogu samo najveći igrači u ovom momentu. Samo da ga povrede zaobiđu i eto njega od januara u dresu Man UTD-a ili Arsenala.
U United teško, jer ionako imaju viška igrača na njegovoj poziciji, Unitedu treba DM pored Andera, neko kao Matić i odbrana naravno :)

Inače Nastasić izgleda višak u Cityu, Pellegrini potvrdio.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 avg 2014, 22:34

rio_Ferdy88 je napisao/la:Inače Nastasić izgleda višak u Cityu, Pellegrini potvrdio.

Nek mu igra Demikelis kloc.
Nema zime za Matiju, on gdje god ode igraće jer je zaista veliki potencijal, spominjao se Arsenal nedavno. Uglavnom treba da ide, ako neće igrati.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.