RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VFCB
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VFCB » 05 mar 2010, 01:37

predlazem da se smire tenzije :D

smirite se ljudi sta vam je, mi jesmo u boljim odnosima trenutno sa HZ, oni mogu normalno doci u mostar sto ne bih rekao za manijake nakon onog skandiranja na posljednje dvije utakmice na grbavici, i svega neprijatnog sto se desilo, ali jednog dana valjda ce se i to izgladit, i manijaci normalno u mostar, RA u sarajevo :D

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 05 mar 2010, 01:45

bordo_momak je napisao/la:ma brate najgore je sto ispadnes stranac u svom gradu kad vidim kakvih seljaka sve ima evo ja sam prije zivio na grbavici i prije 2 godine preselim vamo u vukojebinu boljakov potok brate nemozes opstat od sandzaklija,crnogoraca.... a ima i raje dosli iz nekih bosanskih gradova i ispadose sarajlije vece nego mi koji smo rodjeni i odrasli ovdje dovoljno je samo cuti seljacke izraze tuj..... a najgore sto je sve to vjerski nastrojeno sve muslimani samo vole muslimane a to nisu sarajlije ;)
Jbg tako je kako je ,tesko da ce se ikad promjeniti

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 05 mar 2010, 06:39

slika
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 05 mar 2010, 11:03

Crveni_1922 je napisao/la:slika
eh sad jel olimpia ili olimpik :mrgreen:
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 05 mar 2010, 11:04

Promijeni grb Olimpika.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 mar 2010, 11:20

Vidimo se u nedelju ako Bog da , doci cu da vas gledam i bordim do nove pobjede ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 05 mar 2010, 11:23

Olimpia xD predio mu ime :D
Samo jedan klub Velež Mostar

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 05 mar 2010, 11:31

dolazim i ja da podrzim Velez ;)
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

papee
Kontakt:

Post Postao/la papee » 05 mar 2010, 12:02

@carina

Hvala na odg,medjutim kao sto vec neki drugovi rekose,ako dobijemo bodove iz Tuzle,a najvjerovatnije da dolazimo vozom,cjena ce biti dramaticno mala,slobodno mogu reci da ce ona brojka u Tuzli biti drasticno prevaziđena.
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 05 mar 2010, 12:04

papee je napisao/la:@carina

Hvala na odg,medjutim kao sto vec neki drugovi rekose,ako dobijemo bodove iz Tuzle,a najvjerovatnije da dolazimo vozom,cjena ce biti dramaticno mala,slobodno mogu reci da ce ona brojka u Tuzli biti drasticno prevaziđena.
a na fksinfu ima isjecak iz avaza,kopirano sa zapisnika imao je 3 zuta 100% dakle bodovi nama 99% sto znaci 6 bodova...i MILJA u mostaru :D heh
voz ujutro u 7 :D :D :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 05 mar 2010, 12:18

Heh..dabogda vas 5000 doslo, a Velez vas imao gdje primiti. Mada, mislim, da je iluzorno ocekivati da ce neko preuzeti odgovornost za preko 1000 gostujucih navijaca u Vrapcicima. Nase zelje su jedno, a realnost je drukcija.

papee
Kontakt:

Post Postao/la papee » 05 mar 2010, 12:30

carina je napisao/la:Heh..dabogda vas 5000 doslo, a Velez vas imao gdje primiti. Mada, mislim, da je iluzorno ocekivati da ce neko preuzeti odgovornost za preko 1000 gostujucih navijaca u Vrapcicima. Nase zelje su jedno, a realnost je drukcija.
Vidjecemo samo sabura.

slika ;) ;) ;)
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 05 mar 2010, 12:44

Hahah...aj dobro :D Ja ti samo kazem, a ti se uputi vozom. Samo cu ti napomenuti sljedece. Voz staje u Mostaru na zeljeznickoj stanici. Lokacija: 15 kilometara od stadiona uz M 17. 20 autobusa za prevoz mozes samo sanjati. Za 2 autobusa koja ide pod BB, treba tri mejseca zavrsavati papire i dogovarati se. Da ce vas policija pustiti da pjeske idete uz M 17, i ne pomisljaj. Da vas puste da izadjete iz voza ranije, nece ni pomisliti, jer bi u tom slucaju trebali izaci na takozvanu teritoriju Ultrasa. Tako da ce taj voz vjerovatno, od strane policije, biti samo okrenut nazad za Sa, pa nece onda niko doci. Vec vidjen scenario.
Laksa vam je solucija sa autobusima direkt iz Sa, ispred stadiona. Samo ce racunati na tu brojku, a automobile ne mogu ni brojati :D
A kad dodjes na stadion, niko nije mahnit od strane policije, da vas ne ugura unutra.
Ovo shvati kao prijateljski savjet.

VfcRA1981
Kontakt:

Post Postao/la VfcRA1981 » 05 mar 2010, 13:13

BILO KAKO BILO BUJRUM DODJITE U MOSTAR ALI SAMO NEMOJTE KO VASE KOMSIJE MANIJACI CIM UDJETE DA NAM PSUJETE MAJKU USTASKU....
MISLIM DA VI TO NECETE URADIT I ZATO STE DOBRO DOSLI U VRAPCICE
STO SE MENE TICE MOZETE S NAMA IZA GOLA
POKAZIMO SVIMA DA MOZEMO SKUPA!!!!!
NEKA PATE DUSMANI

NEK CUJE SRBIJA I CIJELA HRVATSKA SARAJEVO MOSTAR ZAJEDNICA BRATSKA!!!

UZ POBJEDU RODJENIH 3 2 NEK BUDE DOSTA GOLOVA DA NE DODJETE DJABA...
POZZ HORDAMA SA SJEVERA

A PITARIMA SA ISTOKA NISTA JER SU NAM PSOVALI MAJKU USTASKU NA KOSEVU!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 mar 2010, 13:18

VfcRA1981 je napisao/la:BILO KAKO BILO BUJRUM DODJITE U MOSTAR ALI SAMO NEMOJTE KO VASE KOMSIJE MANIJACI CIM UDJETE DA NAM PSUJETE MAJKU USTASKU....
NEKA PATE DUSMANI

POZZ HORDAMA SA SJEVERA

Drago mi je da neko razumije razliku izmedju sjevera i istoka , a sto se ostalog tice ne zaboravlja se tek tako sta su rodjeni uradili za nas poslije sirokog , od davanja krvi povrijedjenim pa nadalje !

Zato cu u nedelju biti sa vama i radovati se vasoj pobjedi :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 05 mar 2010, 13:23

Dirk je napisao/la:
VfcRA1981 je napisao/la:BILO KAKO BILO BUJRUM DODJITE U MOSTAR ALI SAMO NEMOJTE KO VASE KOMSIJE MANIJACI CIM UDJETE DA NAM PSUJETE MAJKU USTASKU....
NEKA PATE DUSMANI

POZZ HORDAMA SA SJEVERA

Drago mi je da neko razumije razliku izmedju sjevera i istoka , a sto se ostalog tice ne zaboravlja se tek tako sta su rodjeni uradili za nas poslije sirokog , od davanja krvi povrijedjenim pa nadalje !

Zato cu u nedelju biti sa vama i radovati se vasoj pobjedi :!:

upravo to brate ;) imao sam i prije respect prema rodjenim, al sad ih cijenim nenormalno !
i tako to uvijek krene neki "pojedinci" napaceni pocne da psuje i da prica nekakve nebuloze :S i eto ti odma smo svi krivi zobg toga dbl, i eto ti horde psovale i vrijedjale.Milion puta sam to dozivio zbog tih pojedinaca.I te uvrede mozete samo cuti sa naseg istoka, jer to je mahalska tribina.Sasta se cuje :?
a velezu zelim sve najbolje...i pobjedu u nedjelju aBd....imate veliku podrsku jednog hordasa ;)
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 05 mar 2010, 13:50

Ma ljudi mi znamo da su onda psovali mater ljudi sa istoka ,a znamo kakvi su navijaci takozvani dedari XD horde onda s nama zajedno pjevali himnu i nista ruzno nisu rekli kosto ovaj kaze iznad mene dabogda vas doslo 1500 :D
Samo jedan klub Velež Mostar

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 05 mar 2010, 15:11

Kako se budete ponasali,tako ce te biti primljeni u Mostaru.Bujrum,izaberite.Do vas je. :D :D :mrgreen:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 05 mar 2010, 15:30

papee je napisao/la:
carina je napisao/la:Heh..dabogda vas 5000 doslo, a Velez vas imao gdje primiti. Mada, mislim, da je iluzorno ocekivati da ce neko preuzeti odgovornost za preko 1000 gostujucih navijaca u Vrapcicima. Nase zelje su jedno, a realnost je drukcija.
Vidjecemo samo sabura.

slika ;) ;) ;)

Ma dodjete bez ikakvih rekvizita i normala udjete na stadion jedino tako mozete biti sigurni da necete biti vraceni. Zna se da stadion u Vrapcicima nema puno mjesta za goste...

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 05 mar 2010, 15:34

BRIGATA_ROSSA je napisao/la:
eh sad jel olimpia ili olimpik :mrgreen:
slika

Jeli sad udure??.. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.