FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 16 avg 2014, 22:57

Yebiga to je fudbal, realan rezultat je treb'o biti 5-1 a ne 1-1.
1946

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 16 avg 2014, 22:58

Neda nam se na Hasetu pa ga j... :D :D :D a progulice i to aBd

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2014, 23:00

http://www.transfermarkt.de/washington/ ... eler/86260" onclick="window.open(this.href);return false; :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Ibraka nek ti se ukaze negdje, ma bilo kako samo ga dovedi imao bi 10 golova minimalno u dosadasnjim tekmama :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 16 avg 2014, 23:02

Ma ok su igrali, Berberovic malo retardiran, Stojcev se mora malo uozbiljiti, ostali ok. Posjed lopte 95%, realizacija mora biti bolja. Jbg protiv retardiranih ekipa koje igraju u formaciji 10-0-0 poput Veleza veceras treba vise ici na suteve sa distance nego centar-suteve al hajd sad.Vjerujem da je momcima bila vise Borussia u glavi neg ista drugo. Samo naprijed ;) !
U novi boj ...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 avg 2014, 23:02

Da je Barić igrao bili bi puno uboljiti,jer ima strasan centarsut.Ali ko mu je kriv kad igra na poziciji kao i Berberović. :thumbdown:

HzCZ
Kontakt:

Post Postao/la HzCZ » 16 avg 2014, 23:03

Krste katastrofa danas, a ni u prethodnim ništa bolji samo što smo dobijali obično te tekme pa se o tome nije ni razglabalo, Džemo katastrofalan kao i obično, moramo više šutati ili ako se već ide na centaršuteve ne znam zašto se visoke lopte šalju unutra kad nemamo igrača koji će to završiti, Protić ušao i 2,3 centaršuta niska odmah šansa.I kad nam loše ide, ekipama koje dođu na Koševo će trebati sreće bar koliko i Veležu danas da izbjegnu poraz. Ova ekipa samo može napredovati, nema zime za nas :cool: ako je iko izvukao bod neka je Velež. Samo Saraj'vo !
FKS 1946 !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 avg 2014, 23:05

BordoArmy88 je napisao/la:Makar nam je nakon ove utamice valjda svima jasno da nam U NAJKRAĆEM ROKU treba jedan skakač u napadu?! ABDULAŠE BIRAM TEBE, UČINI NEŠTO!!! :mrgreen:
Jahovic.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 avg 2014, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 16 avg 2014, 23:05

Sve dovode pojacanja, a nikako da dovedu boljeg golmana. (nevezano za vecerasnju utakmicu)
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 avg 2014, 23:07

Kolko je bilo gledalaca.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 avg 2014, 23:07

ne mogu da vjerujem kako smo prosuli bodove, napisao sam da ce biti tesko tako i bi.
Realno smo ih poderali, da je usla ona prva, uništili bi ih, previse su srece imali

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 16 avg 2014, 23:08

Nema se sta kome od nasih igraca prigovoriti. Sama statistika od 25 vs. 2 udaraca govori o cemu je ovdje bila rijec. Mogu nasi sportski prijatelji iz Mostara pricati o nekoj otvorenoj utakmici al to su bajke a to sam i prije utakmice rekao. Feja je odradio ovu utakmicu ono kako je mogao, i sa 10 i sa 11 igraca, po 9 ih je bilo u sesnest, izbij, nabij ako sta ko napravi puna saka brade. I desilo se, harudic rutinski zabija. Imaju oni nekog kvaliteta po meni da bi mogli napasti evropu al ima oni da se dosta napate protiv sirokog, zrinjskog, zelje, borca pa i slobode i olimpica. Iako sam ocekivao ovakvu slicnu utakmicu, velez je morao vise pokazati. 3 puta preci centar za 90 minuta, je stvarno lose, a prosle sedmice su se zalili kad obarska odigra protiv njih tako?
Ja se necu zaliti nego cestitati na bodu, i zazeljeti jos puno ovakve srece mostarcima u nastavku.

Sto se nas tice:
Mene i dalje odusevljava nasa trka, stvaranje prilika, kreativnost a posebno apsolutna dominacija naseg veznog reda. Da bog da mi svaku imali po 25 suteva po golu, a bice ih i koji ce popisani zavrsavati tekme sa nama. Oni samo treba da nastave ovako a golovi ce doci. I mora se raditi na prekidima i ofanzivno i defanzivno. Nemozes imati 20 kornera i niti iz jednog ozbiljno zaprijetiti.
Upozoravao sam, .... ali eto sad se mozemo okrenuti borusiji. Nije smak svijeta i dalje smo prvi na tabeli ;)
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 16 avg 2014, 23:11, ukupno mijenjano 2 puta.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2014, 23:08

Stojcev aka Misimovic a Skaljic aka Servet Cetin :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 avg 2014, 23:10

uschtipak je napisao/la:Sve dovode pojacanja, a nikako da dovedu boljeg golmana. (nevezano za vecerasnju utakmicu)
:clap: ovaj trenutni cuvar gola je veliki teret za odbranu kao i igru cijele zadnje linije.

Ocito je da fali i pravi špic.
Krste sad tamo, sad ovamo, i normalno da se lik pocinje gubiti i slabije igrat.
Berberovic na klupu :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 16 avg 2014, 23:12

vidim košpe izvirile njuške i laju, jbg, kompleksi ih ubiše.

što se tiče tekme, prvo poluvrijeme na vrh gasa i mlitavo - na kraju nam se to obilo o glavo. Drugo poluvrijeme fenomenalno odigrano, ali kad neće-neće. Fali nam jedan klasični golgeter, igrač šesnaesterca koji bi sve one silne odbijene lopte pospremio u mrežu. Protić je solidan bek, Puzi je prema gore 'nako, Džemo je izgubljen u vremenu i prostoru. Dakle, fale dva vrhunska beka.

Ništa nije izgubljeno, uživati u četvrtak pa otići u Obarsku. Čestitke Veležu na bodu i **** igri, ali nije to namjerno, natjerani su na to.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 avg 2014, 23:15

pravnik1981 je napisao/la:
OdStruke je napisao/la:Nadam se da će administracija propisno kazniti pojedine padobrance na našoj temi. Što se tiče utakmice, čestitke Veležu na osvojenom bodu. Branili su se k'o Žepa i odbranili, više sretno nego spretno doduše. One najave njihovog trenera da će doći da se nadigrivaju su se pokazale kao šuplja.
Od ostalih dušmana me ne čude ove bljuvotine o kupljenom sudiji, Tanu, kladionicama... Ali čitam šta navijači Veleža pišu i ne mogu da se naibretim. Znači, bukvalno, ekipa im 3 put prešla centar, satjerana u svojih 20 metara sve vrijeme, a oni o kupljenom sudiji i suđenju. Aferim rođeni.
A sta bi ti radio kada moras igrat citavo poluvrijeme sa igracem manje po onakvoj kisi ???? mozda bi napadao ????
Ne seri bgti...Sarajevo izvanredno...ali igraju isto kao i mi kuci milion napada a nikako da udje u gol..sretno protiv svaba...
Imali ste vi i 11 igrača i ono je antipropaganda fudbala i ne sere on razmisli malo. Branili ste se od prve minute jednom po golu opucali i dali gool poslije greške ne ličite mi na Velež nego na neku O=barsku ili ne znam koga još.Sramota je ovo plus naša loša sreča i loša realizacija .Ovo što ste vi odigrali nije nikakva mudrost ovo je sramota za fudbal ,za borbenost vam dajem visoku ocjenu i zbog tog b nosite bod zasluženo a igra vi je niste imali sve vam se svodilo na valjanje i izbijanje.Sudija e šta tu reči kažu kupljen ne kontam za koga je svirao ,crveni (Maletić je idiot) a ne znam šta nam je to navlačio pa penal je mogao mirne duše svirati ali eto bolje da nije šta bi se tek onda pisalo.
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2014, 23:15

I jos da dodam, crveni karton je ispravan ukoliko se sve sudije ili vecina budu pridrzavali ovakvog kriterija, seljakluku se mora stat' u kraj. Sa druge strane ako ovo bude jedini crveni za ovakvu stvar onda je Velez ostecen.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 avg 2014, 23:17

Sabinho je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/washington/ ... eler/86260 :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Ibraka nek ti se ukaze negdje, ma bilo kako samo ga dovedi imao bi 10 golova minimalno u dosadasnjim tekmama :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Ovaj momciluk je dobar za kosarke Sabinho ( 2.02 cm )

slika

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 avg 2014, 23:18

Je.beni bunker

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 avg 2014, 23:19

mirzatele je napisao/la:Je.beni bunker
:D

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 16 avg 2014, 23:19

Ne radi Klub sutra? :?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee i 23 gosta.