Ocigledno da je pored stopera potreban jos kedan veznjak osim ako taj stoper nije polivalentan pa moze pokrivati obje pozicije.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Schweini ce propustiti pocetak sezone tako da od veznjaka ostajemo na Hojbjergu, Rodeu i Lahmu. 
Ocigledno da je pored stopera potreban jos kedan veznjak osim ako taj stoper nije polivalentan pa moze pokrivati obje pozicije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Ocigledno da je pored stopera potreban jos kedan veznjak

polivalentan veznjak

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut

Pojeo je sam vezni red Real-a kada smo ih izbacili na penale,
Otišao je jer je kao bio viška, a sada nam fali veznjak. Uli, vrati se, uništiše ljudi sve.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Anele: Taj nije bio uopste potreban da se aituacija odvijala normalno, dakle da nije bilo svih tih silnih povreda.
Stanje je takvo kakvo jeste pa se zato mora ici u kupovinu no kad se opet svi vrate taj novi ce biti visak.
Sad barem znamo da nece biti povlacenja prica po novinama kako su pojedini igraci nezadovoljni svojom minutazom jer ce svi igrati poprilicno puno.
Ja sam za to da dopeljamo dva igraca na posudbu i da na taj nacin rijesimo svoje probleme sa povredama.
Stanje je takvo kakvo jeste pa se zato mora ici u kupovinu no kad se opet svi vrate taj novi ce biti visak.
Sad barem znamo da nece biti povlacenja prica po novinama kako su pojedini igraci nezadovoljni svojom minutazom jer ce svi igrati poprilicno puno.
Ja sam za to da dopeljamo dva igraca na posudbu i da na taj nacin rijesimo svoje probleme sa povredama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne znam nadam se da hoce dovesti nekoga ali nekoga ko zaista moze pomoci Bayernu, a ne nekakav skart.gerdmuller je napisao/la:Jesi jos siguran?
Mora se priznati povrede su nas desetkovale, potrebno je pojacanja ali skeptik sam po tom pitanju.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
In your dreams.phily je napisao/la:
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Omerbavarac
- Kontakt:
To je to, nas novi Breno. 
Lewa: "Imao sam ponude iz Engleske i Španije, ali ja sam želio samo u Minhen. Moj otac je imao svoje želje. On je uvijek nosio sa sobom Bayernov dres sa brojem 9 i govorio je "Giovane Elber je Bog". Odrastao sam uz njega i Bayern. Danas je on mrtav i ja mu ne mogu ponosno pokazati moj dres, ali ja mogu sjesti sa svojom majkom, pokazati joj 9-ku na leđima i reći da je moj otac sada sretan."
Zato je fudbal više od igre
Bio bih prezadovoljan kad bi dosli Benatia i Khedira ali sumnjam da bi klub bio spreman dati 60 milki plus po 10 milki plata za igrace koji bi od nove godine malo igrali pa malo glancali klupu. Ako bude neko dolazio vjerovatno ce biti neki prosjek. Nadam se da se varam.
Skeptican sam iz razloga to sto je KHR izjavio da su mu novci potrebni za plate. Nista me ove godine nije iznerviralo toliko koliko ova izjava ukoliko je istinita. To me je podsjetilo na zlatne godine kad smo bili cetvrti i kad su tim cinili Ottl, Lell i slicni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skeptican sam iz razloga to sto je KHR izjavio da su mu novci potrebni za plate. Nista me ove godine nije iznerviralo toliko koliko ova izjava ukoliko je istinita. To me je podsjetilo na zlatne godine kad smo bili cetvrti i kad su tim cinili Ottl, Lell i slicni.
-
Nerminovic
- Kontakt:
orionFCB je napisao/la:Lewa: "Imao sam ponude iz Engleske i Španije, ali ja sam želio samo u Minhen. Moj otac je imao svoje želje. On je uvijek nosio sa sobom Bayernov dres sa brojem 9 i govorio je "Giovane Elber je Bog". Odrastao sam uz njega i Bayern. Danas je on mrtav i ja mu ne mogu ponosno pokazati moj dres, ali ja mogu sjesti sa svojom majkom, pokazati joj 9-ku na leđima i reći da je moj otac sada sretan."
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Khedira? Nemoj boga ti.muamerc je napisao/la:Bio bih prezadovoljan kad bi dosli Benatia i Khedira ali sumnjam da bi klub bio spreman dati 60 milki plus po 10 milki plata za igrace koji bi od nove godine malo igrali pa malo glancali klupu. Ako bude neko dolazio vjerovatno ce biti neki prosjek. Nadam se da se varam.
Pomogli smo ih vec jednom za narednu sezonu kad smo im prodali Kroos. Bog samo zna koliko Khedira trazi, nekoliko 10-12M€ godisnjo, bolje da im onda nismo prodali Kroosa, nema smisla.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lewa!

Tacno sam znao da je od malena Bavarac.
Ovako ce i Jojic za koju godinu pricati.
Tacno sam znao da je od malena Bavarac.
Ovako ce i Jojic za koju godinu pricati.
FC Bayern München
Nek on daje golove, a sto se mene tice moze navijati i za Rudar. Igraci pokazuju odanost timu na terenu, mi ili na tribinama ili ovako lezeci sa mobitelom kucajuci postove na temi istog. 
kako si ti ogranicen ko balkon,autogol je napisao/la:Ne zamjerite topniku to je neki djecak kojem ovaj forum mnogo znaci,sevap je njega saslusat![]()
Ljudi treba nam podhitno pojacanje u odbrani
nemoj pricati neke stvari kad neznas
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bavarci vidim da vam fali stoper,mi sada imamo hvala Bogu 4.i na slatkim smo mukama..da li stoperski par cine Hummels..ovom prilikom da vam se zahvalimo sto smo vam capili najboljeg stopera na svijetu.
Znaci te slatke muke koga,Hummelsa i Sokratisa...ili Subotica i Gintera..ili..ili. ma mali milion kombinacija!!
Nego sto ne napisete molbu i posaljete Waztke_u..mozds se sazalimo i posudimo vam kojeg stopera.
Mi smo uvijek bili gospoda.
Znaci te slatke muke koga,Hummelsa i Sokratisa...ili Subotica i Gintera..ili..ili. ma mali milion kombinacija!!
Nego sto ne napisete molbu i posaljete Waztke_u..mozds se sazalimo i posudimo vam kojeg stopera.
Mi smo uvijek bili gospoda.
Bayern je i prosle sezone imao samo 3 stopera i klepio je BVB u oba takmicenjaedobvb je napisao/la:Bavarci vidim da vam fali stoper,mi sada imamo hvala Bogu 4.i na slatkim smo mukama.....mozds se sazalimo i posudimo vam kojeg stopera.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.