Ovaj momciluk je dobar za kosarke Sabinho ( 2.02 cm )Sabinho je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/washington/ ... eler/86260![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ibraka nek ti se ukaze negdje, ma bilo kako samo ga dovedi imao bi 10 golova minimalno u dosadasnjim tekmama![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovaj momciluk je dobar za kosarke Sabinho ( 2.02 cm )Sabinho je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/washington/ ... eler/86260![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ibraka nek ti se ukaze negdje, ma bilo kako samo ga dovedi imao bi 10 golova minimalno u dosadasnjim tekmama![]()
![]()
![]()
![]()

mirzatele je napisao/la:Je.beni bunker
Jesam li ja igdje napisao da je sudija kupljen...to su bolan gluposti i naglabanja...mislim da je prestrogo Maletic dobio crveni ali hajde svak ima svoje misljenje...bolan mi da samo dali gol odma napad poslije Haurdicevog, mi bi dobili...ne trebate se ljutiti na nasu odbranu nego na vas napad...i to sto kazes valjanje...gdje ti vidis da je bilo valjanja...cak na suprot mislim da smo korektno odigrali tekmu...sekac je napisao/la:Imali ste vi i 11 igrača i ono je antipropaganda fudbala i ne sere on razmisli malo. Branili ste se od prve minute jednom po golu opucali i dali gool poslije greške ne ličite mi na Velež nego na neku O=barsku ili ne znam koga još.Sramota je ovo plus naša loša sreča i loša realizacija .Ovo što ste vi odigrali nije nikakva mudrost ovo je sramota za fudbal ,za borbenost vam dajem visoku ocjenu i zbog tog b nosite bod zasluženo a igra vi je niste imali sve vam se svodilo na valjanje i izbijanje.Sudija e šta tu reči kažu kupljen ne kontam za koga je svirao ,crveni (Maletić je idiot) a ne znam šta nam je to navlačio pa penal je mogao mirne duše svirati ali eto bolje da nije šta bi se tek onda pisalo.pravnik1981 je napisao/la:A sta bi ti radio kada moras igrat citavo poluvrijeme sa igracem manje po onakvoj kisi ???? mozda bi napadao ????OdStruke je napisao/la:Nadam se da će administracija propisno kazniti pojedine padobrance na našoj temi. Što se tiče utakmice, čestitke Veležu na osvojenom bodu. Branili su se k'o Žepa i odbranili, više sretno nego spretno doduše. One najave njihovog trenera da će doći da se nadigrivaju su se pokazale kao šuplja.
Od ostalih dušmana me ne čude ove bljuvotine o kupljenom sudiji, Tanu, kladionicama... Ali čitam šta navijači Veleža pišu i ne mogu da se naibretim. Znači, bukvalno, ekipa im 3 put prešla centar, satjerana u svojih 20 metara sve vrijeme, a oni o kupljenom sudiji i suđenju. Aferim rođeni.
Ne seri bgti...Sarajevo izvanredno...ali igraju isto kao i mi kuci milion napada a nikako da udje u gol..sretno protiv svaba...
ma jasta nego crveni,more se sudija postovati,samo nadam se da drzu uvijek ovakav kriterijSabinho je napisao/la:I jos da dodam, crveni karton je ispravan ukoliko se sve sudije ili vecina budu pridrzavali ovakvog kriterija, seljakluku se mora stat' u kraj. Sa druge strane ako ovo bude jedini crveni za ovakvu stvar onda je Velez ostecen.
Drug ja ti garantujem da bi imao bar 4-5 golova glavom u dosadasnjim tekmamaAjax je napisao/la:Ovaj momciluk je dobar za kosarke Sabinho ( 2.02 cm )Sabinho je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/washington/ ... eler/86260![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
titerabajt je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Je.beni bunker
mirzatele je napisao/la:titerabajt je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Je.beni bunkerda ne bi kopali postove prije Atromitosa i Haugesunda
Vjerum ti prijatelju. To treba samo nabacivati lopte veci je za 20-30 cm od ovih nasih igraca. Evo gledam nije bio los kad je igrao za Partizan. Samo da nije previse pao u formi od tada.Sabinho je napisao/la:
Drug ja ti garantujem da bi imao bar 4-5 golova glavom u dosadasnjim tekmamaKoristiti ga samo u ovim situacijama, nije uopce skup.
Sjetio sam se jednog posta pa sam ti se nasmijao a ti sig znas kojeg (mene si rpozvao), necemo dalje ici u raspravu ipak smo komsemirzatele je napisao/la:jbt toliko ima stvari sto o uspjesima mog,sto o neuspjesima tvog kluba zbog kojih te mogu zaje.bavati i provaliti da mi je cak zao da to uradim
Ma bod je bod, svakako ih sutra niko nece pitati kako su do njega dosli.sekac je napisao/la: Za PravnikValjali ste se a golman što li je dobio žuti onako ili je sudija bio kupljen?Haurdić da je dao a da smo mi dali 2 od 10 koliko bi bilo ?Pa samo dvije statiive, nego rekoh loša sreča i loša realizacija i vaša antipropaganda fudbala. Gadi mi se gledati onakvu igru kao što vi igrate ili haugesund ili bilo ko **** vas ovakav bod popišam vam se na bod.
Pa to je kvaka, vidis da su i domace ekipe skontale u cemu je stos kontra nas.Ajax je napisao/la:Vjerum ti prijatelju. To trebe samo nabacivati lopte veci je za 20-30 cm od ovih nasih igraca.Sabinho je napisao/la:
Drug ja ti garantujem da bi imao bar 4-5 golova glavom u dosadasnjim tekmamaKoristiti ga samo u ovim situacijama, nije uopce skup.
terabajt je napisao/la:Sjetio sam se jednog posta pa sam ti se nasmijao a ti sig znas kojeg (mene si rpozvao), necemo dalje ici u raspravu ipak smo komsemirzatele je napisao/la:jbt toliko ima stvari sto o uspjesima mog,sto o neuspjesima tvog kluba zbog kojih te mogu zaje.bavati i provaliti da mi je cak zao da to uradim.