Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2014, 18:19

Dečko, ovo je sportski forum, šta pišeš o drugim stvarima?

Zamoliću te da ne spominješ mene sa svojim prljavim ustima, ne znaš me i pišeš o nekom "jadnom" životu.

Sportski je forum, napisao sam da je krivac za gol i jeste krivac za gol. Naziva PatriJota je dobio zbog svojih izjava prije prvog nastupa za Bosnu i Hercegovinu, nisam to izmislio, ;)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 avg 2014, 18:21

Neutral je napisao/la:Dečko, ovo je sportski forum, šta pišeš o drugim stvarima?

Zamoliću te da ne spominješ mene sa svojim prljavim ustima, ne znaš me i pišeš o nekom "jadnom" životu.

Sportski je forum, napisao sam da je krivac za gol i jeste krivac za gol. Naziva PatriJota je dobio zbog svojih izjava prije prvog nastupa za Bosnu i Hercegovinu, nisam to izmislio, ;)
:clap: :clap:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 avg 2014, 19:53

Neutral je napisao/la:Dečko, ovo je sportski forum, šta pišeš o drugim stvarima?

nisam uopšte aludirao na dio o tome kako je krivac za gol.

uostalom, ne odgovaram tipovima koji sakriju svojih prvih 1000 postova ;) što se mene tiče, ova "rasprava" se može završiti odmah ovdje.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 avg 2014, 21:18

Sad kriv za gol koliko je i odbrana, mogao je i bolje pokriti lopta se odbila i sta je tu je, nije sad ni neki kiks. A to patrijota, @neutral govori o tebi koliko si jadan. Prigovarati Begovicu, Pjanicu, Hajrovicu, .... Na Bosanski jezik je nisko, ljudi su se rodili izvan BiH i regiona, ni škole ni prijatelja i sad da pričaju 100% gramatički ispravno je nemoguće za očekivati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2014, 01:07

http://www.fourfourtwo.com/news/begovic ... ll-reasons

Sve je sam lijepo objasnio.

Vidi onog frajera, i dalje me spominje sa svojim prljavim žvaljama, :shhh:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 avg 2014, 01:14

Pa onda nam je 90% prvog sastava patriJote. :urnebes:

Hej, čovjek u sred Engleske priča ljudima o Srebrenici i onda ga se ti ovdje sjetiš omalovažavati.

Tačno na ovom pdf-u gluposti nikad neće nestati..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 avg 2014, 01:17

Clutch je napisao/la:Pa onda nam je 90% prvog sastava patriJote. :urnebes:
:wave:
slika

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2014, 01:19

Ko ga omaložava? Kakve gluposti pišeš?

Uvijek sam o Asmiru kao igraču pisao u superlativu, od dana dok je branio u anonimusima.

Forum je postao index hr, ne smiješ napisati istinu, jer ona boli, uvrijedio se Asmir što sam kopirao tekst gdje je on davao izjave da igra za BiH radi fudbalskim interesa.

Ma ja, završena tema, ne odgovaram više, stavio sam link gdje imate napisane njegove riječe i to je to:

http://www.fourfourtwo.com/news/begovic ... ll-reasons

Još jednom imate link gore, slično su uradili Medunjanin, Hajrović itd, šta ćeš, nije svako Miralem Pjanić, :bih:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 avg 2014, 01:24

Neutral je napisao/la:šta ćeš, nije svako Miralem Pjanić, :bih:
:urnebes:

Cuj' Pjanic.

Kolasinac je evo sad mogao biti prvak sa Njemackom i evo ga danas na klupi protiv Nigerije. :think:

BackSpace United

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 avg 2014, 01:25

Dobro ajd to patriJota nije značilo to što znači. Učinilo mi se. :roll:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2014, 01:42

Nerminovic je napisao/la:
Kolasinac je evo sad mogao biti prvak sa Njemackom i evo ga danas na klupi protiv Nigerije. :think:
Previse serete o tome. Niko ne zna bi li on bio na spisku. I nikad mu Low nije nista obecao, pustite gluposti. Nije to korida ili nasa reprezentacija, da se nekome obeca mjesto. :oops: I da ga je pozvao vjerovatno sekunde ne bi odigrao.

Pogledao sam sad gol koji je primio, jest bio jak udarac, ali je trebao odbranit. Naravio je i tu jednu kardinalnu gresku koju je neko vec spomenuo. Ali bice bolji Beg, samo da udje u ritam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 avg 2014, 01:49

Cartman je napisao/la:
Previse serete o tome. Niko ne zna bi li on bio na spisku. I nikad mu Low nije nista obecao, pustite gluposti. Nije to korida ili nasa reprezentacija, da se nekome obeca mjesto. :oops: I da ga je pozvao vjerovatno sekunde ne bi odigrao.

Pogledao sam sad gol koji je primio, jest bio jak udarac, ali je trebao odbranit. Naravio je i tu jednu kardinalnu gresku koju je neko vec spomenuo. Ali bice bolji Beg, samo da udje u ritam.
Jel' mi to kazes da Kolasinac ne bih igrao ispred Schmelzera ili Howedesa? :rol:

BackSpace United

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 17 avg 2014, 01:54

Drž'te se teme momčiluci :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2014, 01:55

Cartman je napisao/la:

Jel' mi to kazes da Kolasinac ne bih igrao ispred Schmelzera ili Howedesa? :rol:
Da. Po cemu bi igrao ispred Howedesa koji je 100 puta iskusniji od njega?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 avg 2014, 02:03

@Cartman

Howedes igra stopera i ne beka i njegova pozicija nikad nece biti beka. Jedino je igrao zasto je Schmelzer dugo bio povrijeden i u losu formu. Kolasinac je mnogo bolji od Schmelzera, drugi sto igra beka je Durm i on za mene nije blizu nivoa Kolasinca. :wave:

Mislim da bih Kolasinac bio standardni, i ako ne makar bi bio na spisku.

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2014, 02:04

Nerminovic je napisao/la:@Cartman

Howedes igra stopera i ne beka i njegova pozicija nikad nece biti beka. Jedino je igrao zasto je Schmelzer dugo bio povrijeden i u losu formu. Kolasinac je mnogo bolji od Schmelzera, drugi sto igra beka je Durm i on za mene nije blizu nivoa Kolasinca. :wave:

Neces nac osobu izvan BiH koja bi rekla da bi Kolasinac bio u prvoj postavi Njemacke. Na spisku mozda, mozda, ali daleko od sigurnog.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 avg 2014, 02:08

Cartman je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:@Cartman

Neces nac osobu izvan BiH koja bi rekla da bi Kolasinac bio u prvoj postavi Njemacke. Na spisku mozda, mozda, ali daleko od sigurnog.
Boga mi to nije istina. Ja sam evo na portalu bigsoccer. i kazu ljudi da bih Kolasinac vrlo moguce bio prvi na poziciju beka. :hmmmm:

BackSpace United

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 avg 2014, 02:16

Begovic je GOSPODIN, čak i ako je ovo 100% tačno nevidim nikakav problem. Došao je da igra kao drugi golman, a šta je trebalo da kaze Kanadjanima??? Ko vas je*be vi ste mi dali školovanje, omogućili fudbalsku karijeru, dali pasoš (jedan od najvrijednijih jer amere bas i negotive svugdje) dali mu roditeljima sve...
**** riječi bitna su djela, a.Bega je na terenu i u praksi pokazao koliki je patriota i koliko mi je stali do reprezentacije Bosne i Hercegovine.;-)

Ono famozno iznošenje Nigerijskog igrača na SP ostat će zauvijek zapamćeno ;-) tom reakcijom me kupio za sva vremena, a pogotovo zasad nije imao kikseva u BiH dresu ;-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 avg 2014, 04:43

Kobe Bryant je napisao/la:Begovic je GOSPODIN, čak i ako je ovo 100% tačno nevidim nikakav problem. Došao je da igra kao drugi golman, a šta je trebalo da kaze Kanadjanima??? Ko vas je*be vi ste mi dali školovanje, omogućili fudbalsku karijeru, dali pasoš (jedan od najvrijednijih jer amere bas i negotive svugdje) dali mu roditeljima sve...
**** riječi bitna su djela, a.Bega je na terenu i u praksi pokazao koliki je patriota i koliko mi je stali do reprezentacije Bosne i Hercegovine.;-)

Ono famozno iznošenje Nigerijskog igrača na SP ostat će zauvijek zapamćeno ;-) tom reakcijom me kupio za sva vremena, a pogotovo zasad nije imao kikseva u BiH dresu ;-)
E yebga sad ,ti kao Kobe i to jos Bryant bi trebao znati da je po starohrvatskom narecju kocijas ili ti visoko sjedeci u zadnjicu gledeci gospon dapace.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 avg 2014, 14:39

" onclick="window.open(this.href);return false;

:urnebes:

Valja se Dzeki sad ledenom polijevati.
Hocemo da Dzeko nominuje Susica. :salut:
1946

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.