Do sada niko nije napravio bolju,svaka cast,bio vam je mali i onaj kavez,ali ste dobili dio tribine do njega,bilo vas 500tinjakneko_nepoznat je napisao/la:Kad im je FK Sarajevo imalo gostovanje imali smo fine uslove i fin kavez. Cak smo napravili ako ne najbolju atmosferu sto ce ikad vidjeti!
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Ovaj put nas ocekujte i veci broj. A igra ce biti jako teska i neizvjesnayummymummy je napisao/la:Do sada niko nije napravio bolju,svaka cast,bio vam je mali i onaj kavez,ali ste dobili dio tribine do njega,bilo vas 500tinjakneko_nepoznat je napisao/la:Kad im je FK Sarajevo imalo gostovanje imali smo fine uslove i fin kavez. Cak smo napravili ako ne najbolju atmosferu sto ce ikad vidjeti!

Lagano se bodovi nanose, malo šta je još po starom!
Jučer je 25 igrača treniralo u Obudovcu, radilo se (opet) na kondicionoj spremi, Šest opet najbrži, ali nedovoljno oporavljen. Kovačević u pogonu za Slaviju, odradio kartone protiv Zrinjskog. Nema nam Karića, ali neka Oštraković će njega zamijeniti.
Prodanović jučer trenirao, mada sumnjam da će on zaigrati odmah, pošto nije nigdje ranije trenirao (?). Uglavnom, zadovoljan sam i pred punim stadionom u subotu idemo po nova tri boda, bježimo Laktašima, Čeliku, Slaviji, Slobodi...
Mišljenja sam da će gosp. Ćurguz izvesti narednu postavu:
Oštraković - Moranjkić, Vasilić, Jusić, Brković - Savić, Delić, Hamzić, Stanković (Omeragić), Đorić, Kovačević.
Jučer je 25 igrača treniralo u Obudovcu, radilo se (opet) na kondicionoj spremi, Šest opet najbrži, ali nedovoljno oporavljen. Kovačević u pogonu za Slaviju, odradio kartone protiv Zrinjskog. Nema nam Karića, ali neka Oštraković će njega zamijeniti.
Prodanović jučer trenirao, mada sumnjam da će on zaigrati odmah, pošto nije nigdje ranije trenirao (?). Uglavnom, zadovoljan sam i pred punim stadionom u subotu idemo po nova tri boda, bježimo Laktašima, Čeliku, Slaviji, Slobodi...
Mišljenja sam da će gosp. Ćurguz izvesti narednu postavu:
Oštraković - Moranjkić, Vasilić, Jusić, Brković - Savić, Delić, Hamzić, Stanković (Omeragić), Đorić, Kovačević.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
imali gdje gol iz mostara da se vidi??? HVALA !!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
ima akcija na stadionu ciscenje snijega na terenu svi dobrovoljci su dobro dosli aj bujrum pa da pokazemo i dokazemo upravi da volimo svoj klub 

Evo i gola u Mostaru
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Al izgleda da je 1:1 bar tako pise na netu.Raz_ba je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Bravo momci!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nemoj zezat, imam slabo srce! Gdje ti to piše?Devil je napisao/la:Al izgleda da je 1:1 bar tako pise na netu.Raz_ba je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Bravo momci!
A đe da znam?!
Na teleteksu.Raz_ba je napisao/la:Nemoj zezat, imam slabo srce! Gdje ti to piše?Devil je napisao/la:Al izgleda da je 1:1 bar tako pise na netu.Raz_ba je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Bravo momci!
a evo i ovde http://www.****/
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 06 mar 2010, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
1:1, 100%
U pravu si. Spalević! Ej....... pokvari mi štimung, al nema veze, izgleda da će bit dobra utakmica. Nadam se da će Zvijezda brzo povest.bojdo je napisao/la:1:1, 100%
A đe da znam?!
Ovo mora da su sudije na strani srba, mislim Slavije. 

× Plava krv ispod koze ×
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
MA NE MOGU DA VJERUJEM DA GUBITE OD SLAVIJE
Ma nemoj ni vjerovat, možda će to šta uticat na promjenu rezultata do kraja!ZELJO MOJA je napisao/la:MA NE MOGU DA VJERUJEM DA GUBITE OD SLAVIJE
A đe da znam?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.