Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Nema od Benatie ništa ljudi moji...muslimani se ne kupuju u naš voljeni klub...nažalost ali je tako...neko "odozgo" takve stvari ne dozvoljava...
Ne budalesaj majke ti eto. Sta je Fellaini? Januzaj?jasko__ je napisao/la:Nema od Benatie ništa ljudi moji...muslimani se ne kupuju u naš voljeni klub...nažalost ali je tako...neko "odozgo" takve stvari ne dozvoljava...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Cudo je Fellaini Musliman kupljen aj pusti se tih prica Boga ti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
jasko__ je napisao/la:Nema od Benatie ništa ljudi moji...muslimani se ne kupuju u naš voljeni klub...nažalost ali je tako...neko "odozgo" takve stvari ne dozvoljava...

Iz riznice 'bosnjacke narodne mudrosti'.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ispravljenojasko__ je napisao/la:Nema od Benatie ništa ljudi moji...WC igrači se ne kupuju u naš voljeni klub...nažalost ali je tako...Ed watch this space Panj takve stvari ne dozvoljava...

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dajte mu moderatorstvo, adminstvo, dajte mu sve. Ti si momčino bog.jasko__ je napisao/la:Nema od Benatie ništa ljudi moji...muslimani se ne kupuju u naš voljeni klub...nažalost ali je tako...neko "odozgo" takve stvari ne dozvoljava...
- AlfredBorden
- Kontakt:
jos niste poslali ponudu za anhelita? uzece ga neko prije vas, sta cekate 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nadamo se da neće biti ništa ni od njega, rađe ću gledati Blacketta čitavu sezonu negoli njegamerak je napisao/la:Sta je sa Roja znam da je u strajku sa Sportingom ?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Izgleda da je Benatia zavrsio posao sa Bayernom. Ljudi do prije dva dana nisu ni znali za lika zavrsise stvar za par sati. Tako je kad imas sposobne ljude. Woodward mi zivce vadi vec duze vrijeme.
samo Sloboda
Ja sto si ti navalio sa tim Anhelitom, ko da gace na pijaci prodajes.AlfredBorden je napisao/la:jos niste poslali ponudu za anhelita? uzece ga neko prije vas, sta cekate
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Apsolutno i cvrsto podrzavam takvo razmisljanje.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nadamo se da neće biti ništa ni od njega, rađe ću gledati Blacketta čitavu sezonu negoli njegamerak je napisao/la:Sta je sa Roja znam da je u strajku sa Sportingom ?
Mada sam uvjeren da od novih igraca nece nista biti, tu treba biti miran i neopterecen.
Klubu je bitna lova i ko smo mi sad da kritikujemo i ne pratimo takve ambicije kluba.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- AlfredBorden
- Kontakt:
pa realno godio bi unitedu opasno a u realu ce presjedit sto je steta za fudbal ko sport onakoCartman je napisao/la:Ja sto si ti navalio sa tim Anhelitom, ko da gace na pijaci prodajes.AlfredBorden je napisao/la:jos niste poslali ponudu za anhelita? uzece ga neko prije vas, sta cekate
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Mozemo mi pricat, ali je realnost da nasi trenutni juniori nisu u stanju iznjet taj teret. Lijepo je dat priliku juniorima ako imaju kvalitet za to, Blackett ne moze da bude prva zamjena na poziciji stopera. James ne moze da bude prva zamjena na beku i tako dalje. Nije svako kao Januzaj. Takvi su rijetki.
Trebaju nam minimum dva pojacanja do kraja roka. To je minimum minimuma, i tako bi se morali krpit i Boga molit da ne bude povreda. 3-4 bi bilo vec bolje. Predvidjam da cemo dovest dva prosjecna igraca za velike pare. Rojo i jos jedan.
@Alfred: Naravno da bi godio, realno je i u Realu za prvih 11, ali oni gledaju neke druge stvari, pa ce James igrat. Ne treba nam na toj poziciji najvise igrac, ali potreban nam je svaki kvalitet i on bi nas sigurno pojacao drasticno. Dobro je neko na redcafeu jucer napisa, nemamo kvalitetnog brzog igraca u napadu. Ili su kvalitetni, a dosta spori (Robin, Mata, Rooney koji je strasno izgubio na brzini), ili su brzi a limitirani (Young, Welbeck, Chicharito). Di Maria je i brz i kvalitetan.
Trebaju nam minimum dva pojacanja do kraja roka. To je minimum minimuma, i tako bi se morali krpit i Boga molit da ne bude povreda. 3-4 bi bilo vec bolje. Predvidjam da cemo dovest dva prosjecna igraca za velike pare. Rojo i jos jedan.
@Alfred: Naravno da bi godio, realno je i u Realu za prvih 11, ali oni gledaju neke druge stvari, pa ce James igrat. Ne treba nam na toj poziciji najvise igrac, ali potreban nam je svaki kvalitet i on bi nas sigurno pojacao drasticno. Dobro je neko na redcafeu jucer napisa, nemamo kvalitetnog brzog igraca u napadu. Ili su kvalitetni, a dosta spori (Robin, Mata, Rooney koji je strasno izgubio na brzini), ili su brzi a limitirani (Young, Welbeck, Chicharito). Di Maria je i brz i kvalitetan.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 17 avg 2014, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Jesmo to izgubili ? Haj yebiga, ima još 37 utakmica do kraja.
Vidim neko se žali na tetke, što je veoma kažnjivo na ovom forumu.
Kapitenu, ne zaslužujemo te.

Vidim neko se žali na tetke, što je veoma kažnjivo na ovom forumu.
Kapitenu, ne zaslužujemo te.

Od nas je za klasu bolji ovaj Southampton, da o Loserpoolu ne govorim 

https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ako je Rojo alternativa, onda ću uvijek izabrati Blacketta prije njega, očito ga nisi gledao u Sportingu, užasan je na stoperu, na beku je tek prvi puta igrao u repci sad kad je morao krpiti. Dakle ništa posebno, a uvijek sam za opciju da naši igrači dobiju priliku, u odnosu na takve igrače, koje bi opet morali masno preplatiti, a ne bi dobili ništa što bi garantovalo kvalitet. Ako neće da preplate Benatiu onda stvarno ne znam zašto ovog preplaćivali. Ed je prekucao Moyesa po onome šta je uradio ili bolje rečeno nije uradio i štetu koju je nanio Unitedu za ova 2 prijelazna roka.Cartman je napisao/la:Mozemo mi pricat, ali je realnost da nasi trenutni juniori nisu u stanju iznjet taj teret. Lijepo je dat priliku juniorima ako imaju kvalitet za to, Blackett ne moze da bude prva zamjena na poziciji stopera.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma kakva 3-4, i 2 ako bude previse je.. Kad bi nesto bilo od Di Marie i Benatie niko sretniji od mene, ali sanse da se ta 2 transfera ostvare su ravne nuli.Cartman je napisao/la:Mozemo mi pricat, ali je realnost da nasi trenutni juniori nisu u stanju iznjet taj teret. Lijepo je dat priliku juniorima ako imaju kvalitet za to, Blackett ne moze da bude prva zamjena na poziciji stopera. James ne moze da bude prva zamjena na beku i tako dalje. Nije svako kao Januzaj. Takvi su rijetki.
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
- OnlyUnited
- Kontakt:
Juniori mogu stasati u povoljnoj sredini, a to podrazumjeva managera koji vjeruje u vlastite potencijale, nekoliko wc igraca, pozitivne rezultate tima, te vlastito iskustvo, kako na posudbama tako i u manje vaznim utakmicama (liga kup isl..). Smjesno je ocekivati cuda, prije svega ona preko noci.
- Ed Woodward for Prime Minister !
ne ocekujem cuda ali izgubiti protiv swensea kuci je katastrofaOnlyUnited je napisao/la:Juniori mogu stasati u povoljnoj sredini, a to podrazumjeva managera koji vjeruje u vlastite potencijale, nekoliko wc igraca, pozitivne rezultate tima, te vlastito iskustvo, kako na posudbama tako i u manje vaznim utakmicama (liga kup isl..). Smjesno je ocekivati cuda, prije svega ona preko noci.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.