[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
prije da ce biti "je**m te sarajvo" i tako to...Clutch je napisao/la:Tuzlaci, neka bude ovakva atmosfera noćas!![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ma ne mozes porediti pun Mejdan gdje moze stati max 4500-5000 ljudi sa punom Skenderijom gdje moze 12-13000 (kao konkretno na ovom klipu sa Madzarima) stati kad je puna sa svih strana i onaj prostor iza koseva i ona setalista isto iza.. Logicno onda da je bolja atmosfera gdje je vise ljudi... Al ako znas da ce u obje dvorane doci 4000 ljudi onda bolje dati u manju dvoranu jer je lakse uzariti atmosferu... I zato treba da se igra u Tuzli ova utakmica... jer ne vjerujem da bi u Sarajevu doslo vise od recimo 6000 ljudi da gleda Island.. A i kad ti dodje toliko dvorana je poluprazna i zjapi pa i ne mozes napraviti nesto specijalno... Protiv VB ce biti nesto sasvim drugacije jer cemo proslavljati odlazak na prvenstvo pa mozda bude i 10-tak hiljada kao protiv Rumuna prosle god, ili jos vise kao protiv Gruzije kad je bas sve bilo dupke puno (jao dosao skoro sat prije tekme i morao ici na sami vrh, dvogled mi trebao da vidim igrace)....Clutch je napisao/la:Tuzlaci, neka bude ovakva atmosfera noćas!![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sarajevo glavni grad eto razloga glavnog.brazzo je napisao/la:Smijesno je i neozbiljno porediti atmosferu bar na kosarci u Sarajevu i ostalim gradovima u kojima se do sada igralo a pogotovo u Mejdanu. Pa sve i da je kapacitet 30000 hiljada mjesta zasto i dokle vise Skenderija, zasto i te zavrsne tekme ne igrati u manjim dvoranama ? Isto kao i fudbal donedavno, sve u Zenici a onda kad je najpotrebnija podrska haj u Sarajevo na hladjenje. Al dobro naviknuli smo se
jos im atmosfera najscesce bude poput one u pozoristuharry_90 je napisao/la:Najjaca mi je stvar kada sarajlije pocnu pricat kako treba atmosfera da izgleda,a kod njih jedva 1000 ljudi se skupi u dvorani![]()
sramotoChinaglia je napisao/la:igrao sam da ih nećemo dobit' 21 razlikevaljda ispoštuje Island, a i ovi naši
Nigdje nema kompleks spram glavnog grada osim u našim provincijama.sajo10 je napisao/la:Citam i divim se. Neznam da li igdje drugojam ima veca mrznja gradova, ljudi, nacionalnosti etc. Uvijek se nadje neki razlog za mrznju i podcjenjivanje drugoga. Zalosno.
I onda se neko zapita, zasto je drzava takva kakva jeste...
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.