Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

brazzo
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la brazzo » 17 avg 2014, 11:19

Pricam o stranici zvanicnoj SS.ba stranici a ne forumu
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 17 avg 2014, 11:30

Mladi 16-godišnji napadač Crvne zvezde, koji je rođen u Bijeljini, Luka Jović, nalazi se na meti Atletico Madrida, javljaju španski mediji. zvezda odbila 2.5miliona eura. Igra za mladje kategorije srbije dakle jos jedan ukraden talenat.
Kako se likovi trude samo jbt i cim prohodaju ako imaju talenta uzmu ih pod svoje a mi ni u svome ne mozemo pronaci xd eto nije lik iz njemacke pa da kazemo jbg rasto i razvio ga njemac i ako odigra za srbe jbg nego ovako...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 17 avg 2014, 11:53

DeeWa je napisao/la:Mladi 16-godišnji napadač Crvne zvezde, koji je rođen u Bijeljini, Luka Jović, nalazi se na meti Atletico Madrida, javljaju španski mediji. zvezda odbila 2.5miliona eura. Igra za mladje kategorije srbije dakle jos jedan ukraden talenat.
Kako se likovi trude samo jbt i cim prohodaju ako imaju talenta uzmu ih pod svoje a mi ni u svome ne mozemo pronaci xd eto nije lik iz njemacke pa da kazemo jbg rasto i razvio ga njemac i ako odigra za srbe jbg nego ovako...
Nek je malom sretno, nadam se da ce on i Modic iz Milana napraviti velike karijere. Uz to se iskreno nadam da ce zadnji igrati za BiH, a ne preci u redove Orlova, kao njegov burazer...

Selektor U-21 repke radi odlican posao i svaka mu cast sto kupi apsolutno sve talente, drago mi je vidjeti veliki broj ne-bosnjaka po mladim repkama. Sad som bili na SP, sad ce ih sve vise i vise htjeti igrati za BiH, krenimo za Hrgotom, Halilovicem, sto da ne ? Sretno Pape! :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 avg 2014, 12:49

hroni je napisao/la:Mario Vrancic igrom neodoljivo podsjeca na legendu Zlatana Bajramovica, samo da ga povrede zaobidju,
:thumbup: :thumbup:
Besic i Vrancic par zadnjih veznih a ispred njih dvojice Pjanic.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 avg 2014, 13:02

Tankovic expresno u prvom sastavu Az-a i igra poprilično dobro. Da je imat selektora koji ima volje otici do malog i dovesti ga nazad. Ne mogu vjerovat koliko dobrih igraca Susic tjera iz repke. Tankovicev otac je sugerirao Susicu razgovor sa malcem. Arslanagic do sada jos nista. Nevjerovatno. Gledam i malog Prcica i pitam se gdje je tupku obraz. Koliko je ljudi o njemu govorilo a on Hadžića odvede na SP. Kako to objasniti nikad mi neće biti jasno. Siguran sam da ce za pola godine neki pričati da je Susic otkrio Sanjina.Mnogi su se strasili da ce Jagodic zamjeniti Susica a koliko mi se čini on radi vise za dobro BIH nogometne budućnosti. Safete opameti se ako je moguće, počni raditi svoj posao jer te ni kriminalci iz nogometnog saveza neće spasiti od bijesa tribina ako nastavis posao sa Germanijom.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2014, 13:37

dubrovnik je napisao/la:Tankovic expresno u prvom sastavu Az-a i igra poprilično dobro. Da je imat selektora koji ima volje otici do malog i dovesti ga nazad. Ne mogu vjerovat koliko dobrih igraca Susic tjera iz repke. Tankovicev otac je sugerirao Susicu razgovor sa malcem. Arslanagic do sada jos nista. Nevjerovatno. Gledam i malog Prcica i pitam se gdje je tupku obraz. Koliko je ljudi o njemu govorilo a on Hadžića odvede na SP. Kako to objasniti nikad mi neće biti jasno. Siguran sam da ce za pola godine neki pričati da je Susic otkrio Sanjina.Mnogi su se strasili da ce Jagodic zamjeniti Susica a koliko mi se čini on radi vise za dobro BIH nogometne budućnosti. Safete opameti se ako je moguće, počni raditi svoj posao jer te ni kriminalci iz nogometnog saveza neće spasiti od bijesa tribina ako nastavis posao sa Germanijom.
:puke:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 avg 2014, 13:55

Ne znam sto ti ovo povraćanje znaci. Prošlo kolo gol i asistencija a upravo sada igraju sa Ajaxom i nije mali uopće los. Usput 19 godina tek ima. Valjda si i na spominjanje Prcica u prošlosti tako reagirao. To povraćanje je obilježje vas Safetovih jurisnika.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 avg 2014, 13:58

Je li ovo asistenciju upisao?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 avg 2014, 14:02

kobe24 je napisao/la:Je li ovo asistenciju upisao?
Proslo kolo gol i asistencija, danas je bio ukljucen u akciju kod gola. Ipak cini mi se da je u pitanju famozna indexova predasistencija :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 avg 2014, 14:16

Jeste igra standarno za AZ a trener mu je Marco van Basten i to sa 19 godina :roll: :roll: Ocekujem da ce momak da nauci od van Bastena pokoji trik sigurno mu ima stosta za pokazati. A ocigledno ima i kvalitet inace ga nebi drzao u prvom timu. Potpisao je na 5 godina. Inace kada su ga pitali iz AZ-a dali zeli da igra za Svedsku ili Bosnu izbjegao je odgovor. A kada su ga pitali drugi put opet je izbjegao i rekao je da je igrao jednom za Svedsku protiv Turske nije rekao da je Svedjanin kao npr. Ibrahimovic sto je rekao ili da nama sanse da zaigra za Bosnu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 avg 2014, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 17 avg 2014, 14:17

Ajax je napisao/la:
hroni je napisao/la:Mario Vrancic igrom neodoljivo podsjeca na legendu Zlatana Bajramovica, samo da ga povrede zaobidju,
:thumbup: :thumbup:
Besic i Vrancic par zadnjih veznih a ispred njih dvojice Pjanic.
Ja ne znam kojeg si ti Vrancica gledo ako pricas o Mariju taj ti nije zadnji vezni

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2014, 14:20

dubrovnik je napisao/la:Ne znam sto ti ovo povraćanje znaci. Prošlo kolo gol i asistencija a upravo sada igraju sa Ajaxom i nije mali uopće los. Usput 19 godina tek ima. Valjda si i na spominjanje Prcica u prošlosti tako reagirao. To povraćanje je obilježje vas Safetovih jurisnika.
Nije. 4 puta je dodirnuo loptu a od toga dva puta dao saigracu prejaku loptu nakon cega ju je AZ izgubio. Pogledajte tu asistenciju i majstoriju :hmmmm:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 avg 2014, 14:23

Interista je napisao/la:
Ja ne znam kojeg si ti Vrancica gledo ako pricas o Mariju taj ti nije zadnji vezni
Drzi se ti svojih komentara radije da je TIno prirodni nasljednik Misimovica i to vec sada. Momak je kao i Pjanic. Moze odigrati sve od zadnjeg veznog do ofanzivnog veznog a najbolje centralnog veznog. Ako si imalo citao moje upise onda znas da je jedino Besic pravi zadnji vezni a Salatic ocigledno nije bio interesantan. Zahirovic ne iga za svoj klub. A od ovih koji nisu cisti defanzivci ipak je Vrancic po meni ( dozvoljavam da Interista ima drugacije misljenje ) vise zadnji vezni nego Prcic ili Susic koji je cisti ofanzivni vezni koliko ja znam fudbalska pravila. Da ne govorim o Medunjaninu koji nikako nije zadnji vezni ali to ti ocigledno ne smeta kada igra za reprezentaciju tu poziciju.

Njemački sportski magazin Kicker smatra da je bh. internacionalac Mario Vrančić najbolji defanzivni veznjak 2. njemačke Bundeslige. Vrančić, koji igra na poziciji centralnog/ofanzivnog/zadnjeg veznog, imao je jako uspješnu sezonu iza sebe. Bivši igrač Mainza, Ahlena, te drugog tima Borussije Dortmund je s Paderbornom izborio ulazak u Bundesligu. Bio je strijelac onog odlučujućeg gola za ulazak u viši rang protiv Aalena (2:1) 11. maja ove godine. Taj gol je praktički obezbijedio Paderbornu igranje u najvećem rangu njemačkog nogometa. Uredništvo Kickera smatra da je on najbolji defanzivni vezni igrač u protekloj sezoni kad je u pitanju 2. Bundesliga.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2014, 14:28

Ajax je napisao/la:
Jeste igra standarno za AZ a trener mu je Marco van Basten i to sa 19 godina :roll: :roll: Ocekujem da ce momak da nauci od van Bastena pokoji trik sigurno mu ima stosta za pokazati. A ocigledno ima i kvalitet inace ga nebi drzao u prvom timu. Potpisao je na 5 godina. Inace kada su ga pitali iz AZ-a dali zeli da igra za Svedsku ili Bosnu izbjegao je odgovor. A kada su ga pitali drugi put opet je izbjegao i rekao je da je igrao jednom za Svedsku protiv Turske nije rekao da je Svedjanin kao npr. Ibrahimovic sto je rekao ili da nama sanse da zaigra za Bosnu.
Naucio je D.Avdic eno ga u Heraclesu. :thumbup: Sretno njemu u njegovoj domovini, daleko mu kuca bila. Kad ga je Juka onako isprozivao, i njega i njegovog oca onda se tu vise nema sta reci.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 avg 2014, 14:29

Daleko je Mario od pozicije defanzivnog veznog. Pogotovo ako ga poredimo sa Besicem, velika je razlika, a Mume je klasicni DMF. Vrancic mnogo vise trci u zadnje vrijeme, pogotovo je to poboljsao u zadnjoj sezoni. Dovoljno i govori njegova statistika prosle sezone gdje je upisao dosta asistencija, a i namjestio je hrpu gol-sansi, sto ga ne svrstava kao zadnjeg veznog. Momak je CMF/AMF, slican igrac kao Pjanic, dok je Prcic npr. vise kao Miske, iako je u Socheauxu imao ulogu zadnjeg veznog, i morao raditi puno u odbrani, ali to nije njegova pozicija.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 avg 2014, 14:30

Prvo poluvrijeme jedan od najboljih igraca AZa drugo nesto losiji. Zamjenjen u 83 minuti. Proslo kolo najbolji igrac svog tima. Mladic ima 19 godina i ako po tebi ne zasluzuje paznju ne znam sto vise na to reci. Ali ajde ni prvi ni zadnji. Da se Avdija proda u AZ to bi vjerovatno bila potvrda Susicevog dobrog izbora. Znam ja zaso su tebi i slicnima igraci kao Tankovic trn u oku. Ja ti necu vise oponirati.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 avg 2014, 14:31

Sabinho je napisao/la:
Naucio je D.Avdic eno ga u Heraclesu. :thumbup: Sretno njemu u njegovoj domovini, daleko mu kuca bila. Kad ga je Juka onako isprozivao, i njega i njegovog oca onda se tu vise nema sta reci.
Samo ne znam zasto ovdje nije zelio da kaze da je Svedjanin i da zeli samo za njih da igra kao Ibrahimovic. Ocigledno momak nije otpisao Bosnu ili se ne osjeca skroz Svedjaninom. Mogao je glatko da kaze da je Bosanskih korjena ali da zeli da igra samo za Svedsku ali on to nije zelio da kaze ( 1.40 min ) i to dva puta zaredom nego je izbjegao odgovor kao igrao je jednu utakmicu za Svedsku. I na kraju intervjua kaze da nije zadovoljan sa 5 mjestom jer on hoce da bude prvak i osvoji ligu.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 avg 2014, 14:39, ukupno mijenjano 2 puta.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 avg 2014, 14:33

Goalgetter je napisao/la:Daleko je Mario od pozicije defanzivnog veznog. Pogotovo ako ga poredimo sa Besicem, velika je razlika, a Mume je klasicni DMF. Vrancic mnogo vise trci u zadnje vrijeme, pogotovo je to poboljsao u zadnjoj sezoni. Dovoljno i govori njegova statistika prosle sezone gdje je upisao dosta asistencija, a i namjestio je hrpu gol-sansi, sto ga ne svrstava kao zadnjeg veznog. Momak je CMF/AMF, slican igrac kao Pjanic, dok je Prcic npr. vise kao Miske, iako je u Socheauxu imao ulogu zadnjeg veznog, i morao raditi puno u odbrani, ali to nije njegova pozicija.
Ko je najblizi zadnjem veznom. Pjanic, Prcic, Susic, Medunjanin ili Mario Vrancic. Pjanica je grehota koristiti kao zadnjeg veznog. Susic je cisti ofanzivni vezni ma sta god ko govorio. Ostaju samo Prcic i Mario Vrancic. I ne vidim da je neko poredio Besica sa Vrancicem. Svi i koji hvale i ne hvala Vrancica niko nije rekao da je on pravi zadnji vezni kao Besic. Bar ja to nisam procitao.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 avg 2014, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2014, 14:34

dubrovnik je napisao/la:Prvo poluvrijeme jedan od najboljih igraca AZa drugo nesto losiji. Zamjenjen u 83 minuti. Proslo kolo najbolji igrac svog tima. Mladic ima 19 godina i ako po tebi ne zasluzuje paznju ne znam sto vise na to reci. Ali ajde ni prvi ni zadnji. Da se Avdija proda u AZ to bi vjerovatno bila potvrda Susicevog dobrog izbora. Znam ja zaso su tebi i slicnima igraci kao Tankovic trn u oku. Ja ti necu vise oponirati.
Lazes! Digresijom protiv cinjenica. :nene:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2014, 14:43

dubrovnik je napisao/la:
Proslo kolo gol i asistencija, danas je bio ukljucen u akciju kod gola. Ipak cini mi se da je u pitanju famozna indexova predasistencija :D
Proslo kolo gol, evo:
[youtube][/youtube]

Nije imao asistenciju kod prvog gola stoper mu izbio loptu glavom i onda AZ-ov igrac osuta sa 20-ak metara i zabije. Kod drugog niko nije asistirao.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, Proximic i 39 gostiju.