Kup
Meho
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Kakva je situacija, ovaj tim je odlican. Kad bi doveli Mehu, i kad se ostali oporave mogli bi sklopiti jos jedan tim koji bi bio priblizne kvalitete.orionFCB je napisao/la:Neuer - Dante, Lewandowski, Shaqiri, Boateng, Bernat, Götze, Lahm (K), Müller, Alaba, Badstuber
Kup
Meho
Po ovim prvim kadrovima samo sam siguran da je Neuer na golu i Lewa u napadu a za ostale nemam pojma gdje igraju.gorstak je napisao/la:Pep se opet zaebaje sa postavom.
Ovo je sve mjere preslo, Gvardiola yebem li ti pamet blesavu.gorstak je napisao/la:Pep se opet zaebaje sa postavom.
Formacija nam je dinamicnaJoseMourinho je napisao/la:Kako igrate? Mislim formacijski ako ko gleda da napise
--Neuer--muamerc je napisao/la:Formacija nam je dinamicnaJoseMourinho je napisao/la:Kako igrate? Mislim formacijski ako ko gleda da napise. Mjenja se iz munute u minutu. Svi igraju sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da ga je nekom prodat za cvaju. Puna saka brade. Da je nekako Juve premuntat za Vidala i jos dodat jedno 35 milki. Ali kad razmislim dobar je za bekapa.orionFCB je napisao/la:Šaćir do sad nevidljiv.
EDIT: Tomica![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.