FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nemojte mislit da će ova montažna tribina obustavit projekat traženja donatora i gradjenja prave tribine.Tako da je u svakom slučaju ova tribina odlična stvar dok se ne prikupe pare za početak gradnje prave tribine.
Nad tobom sunce najljepše sja
ultrasstyle_tz je napisao/la:smjestaj gostujucih navijaca u D sektor ili A sektor bi bio nocna mora za obezbjedjenje+ sto bi morao prodati najmanje 500 karti manji radi tampona..ovako montazna trbinina na istoku je san snova za odlazak i dolazak gostujucih navijaca na Tusanj posmatrajuci iz aspekta bezbjednosti a i nama u slucaju nekog ludog interesovanja ostavlja mogucnost punjenja citavog zapada i vece zarade
Slažem se stobom,pogotovu kad dođe Željo,Borac,Velež,Sarajevo pa tu bi letilo sve i svašta na sve strane
BHFanaticos:
Doslo je do malog nesporazuma: NAVIJANJA SUTRA U MEJDANU NECE BITI SAMO PRVE MINUTE... NAKON TOGA.... MEJDAN CE DA GORI....
ZAJEDNO SMO JACI
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ne znam jeste li vi na TV-u mogli vidjeti nenormalan vjetar u prvom i ono nevrijeme zadnjih 20min.
Nama koji smo gledali uživo se uz Mehidića upravo najviše svidio Džafić te Kuduz, a vidim upravo po njima salva
Na Džafi su bila dva žuta ako se dobro sječam iako slažemo se da je morao bolje primiti loptu kod one prilike u prvom (ali da ste bili na Otoci znali bi o kakvom vjetru pričam). U vezi Kuduza imajte na umu da je ostao sam na lijevoj strani od ulaska Miće (do tada mu je pomagao Mehidić), a 90% naših napada u drugom poluvremenu je išlo upravo preko lijeve strane. Frajer je digao svoju fizičku spremu od proljeća za 200%.
Domači gledaoci su složni u konstataciji da Olimpic nije bio bolji.Primili smo bezze gol iz nepostoječeg prekršaja. Fizički smo jači i bukvalno se zadnjih 25min igralo pred njihovim golom. Za nešto više od blagog pritiska možda nas je i vrijeme moglo poslužiti te ono što svi znamo, nedostaje playmaker.
Nego da pitam, zašto Fukare nisu došle jer su u onako pozorišnoj atmosferi sto, dvjesto naših navijača mogli biti prevaga?
Nama koji smo gledali uživo se uz Mehidića upravo najviše svidio Džafić te Kuduz, a vidim upravo po njima salva
Domači gledaoci su složni u konstataciji da Olimpic nije bio bolji.Primili smo bezze gol iz nepostoječeg prekršaja. Fizički smo jači i bukvalno se zadnjih 25min igralo pred njihovim golom. Za nešto više od blagog pritiska možda nas je i vrijeme moglo poslužiti te ono što svi znamo, nedostaje playmaker.
Nego da pitam, zašto Fukare nisu došle jer su u onako pozorišnoj atmosferi sto, dvjesto naših navijača mogli biti prevaga?
tuzlanska Sloboda
Eto Đasmine ugradi ti i "fontanu" na po' Tušnja, sad možeš umrijet u miru.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
A daj ybt

Uživa čovjek kad se radi nešto oko vode al bar ga je počeo stadion interesovati i to je dobro.i mi
Sta je sa Imamovica pa ovoliko posjecuje stadion Tusanj u zadnje vrijeme.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Re: $: FK Sloboda Tuzla
hahahawobly92 je napisao/la:Eto Đasmine ugradi ti i "fontanu" na po' Tušnja, sad možeš umrijet u miru.![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Izboriharry_90 je napisao/la:Sta je sa Imamovica pa ovoliko posjecuje stadion Tusanj u zadnje vrijeme..
kakve veze parlamentarni izbori imaju s Jasminomterabajt je napisao/la:Izboriharry_90 je napisao/la:Sta je sa Imamovica pa ovoliko posjecuje stadion Tusanj u zadnje vrijeme..
Sloboda Tuzla
pa čovjek se na vrijeme počeo spremat' 
Imaju i vise nego sto mozes zamisliti.fukaratz je napisao/la:kakve veze parlamentarni izbori imaju s Jasminomterabajt je napisao/la:Izboriharry_90 je napisao/la:Sta je sa Imamovica pa ovoliko posjecuje stadion Tusanj u zadnje vrijeme..lokalni su tek za dvije godine
-
wienultras
- Kontakt:
sve ovo
mokri cvorovi,svlacionice,kompletan zavrsetak sjevera,teren su uradili,vc na zapadu sminkanje same tribine,sasvim je dovoljno da igramo evropretkola u tuzli.
nekazem da pucaju na to,ali imacemo bolje uslove od 90 posto premjerligasa.
istok pa istok,jbt nemozemo ni ovo cesto napuniti,a vi navalili daj istok,jbt jos 7000 mjesta da zjapi dzaba
kada se sjetim rugla od prije 4,5 god....ovo je bernabeu jbt
imamo bolji stadion os selje,bolje pomocne,od veleza,i td....sabura malo,jos malo
mokri cvorovi,svlacionice,kompletan zavrsetak sjevera,teren su uradili,vc na zapadu sminkanje same tribine,sasvim je dovoljno da igramo evropretkola u tuzli.
nekazem da pucaju na to,ali imacemo bolje uslove od 90 posto premjerligasa.
istok pa istok,jbt nemozemo ni ovo cesto napuniti,a vi navalili daj istok,jbt jos 7000 mjesta da zjapi dzaba
kada se sjetim rugla od prije 4,5 god....ovo je bernabeu jbt
imamo bolji stadion os selje,bolje pomocne,od veleza,i td....sabura malo,jos malo
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
kakve to veze ima, radije ću imat' stadion od 20.000, al' stadion kako Bog zapovijeda, pa neka dođu 3.000 lupam, nego da imamo ovo ruglu kakvo je sada, pa makar svaku tekmu bilo 9.000 
-
wienultras
- Kontakt:
i ja bi,nisam ja protivChinaglia je napisao/la:kakve to veze ima, radije ću imat' stadion od 20.000, al' stadion kako Bog zapovijeda, pa neka dođu 3.000 lupam, nego da imamo ovo ruglu kakvo je sada, pa makar svaku tekmu bilo 9.000
ali para nejmaa...more bit bidne,al sad nemaa
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Odlican potez po meni za montaznu tribinu ako ce se kao sto neko rece odrzavati. Kada vam bude gradila istocna tribina ovu samo mozete pomjeriti na jug (one objekte srusiti).
Drugo: gospodin Husic sa nekim saradnicima je u kontaktu sa nasom upravom i raspitivali su se oko dionica itd. Prema njegovim rijecima, imao je dosta problema unutar vase UG skupstine te skoro da je preko ljeta i digao ruke od svega. Po meni bice mu potrebna vasa podrska da izgura sve. Niko nece ulagati dok nebude zasticen a nije da i do sada nije jako puno dao vama nepovratnih sredstava. Informacije koje vas interesuju su vam i dostupne. Da bi ova liga krenula naprijed i da bi bili konkurentni u evropi potrebno je ulaganja.
Dobro ste krenuli u sezonu, ali morate biti svjesni da ce i biti losijih rezultata mozda vec iduceg vikenda, ali i golem je projekt stabilizacije kluba.
Stepenica po stepenica.
Zato se istinski nadam da cete svi zdusno stati i ko jedan podrzati gospodina Husica jer potrebna je stabilna i jaka sloboda.
Sretno vam!
Drugo: gospodin Husic sa nekim saradnicima je u kontaktu sa nasom upravom i raspitivali su se oko dionica itd. Prema njegovim rijecima, imao je dosta problema unutar vase UG skupstine te skoro da je preko ljeta i digao ruke od svega. Po meni bice mu potrebna vasa podrska da izgura sve. Niko nece ulagati dok nebude zasticen a nije da i do sada nije jako puno dao vama nepovratnih sredstava. Informacije koje vas interesuju su vam i dostupne. Da bi ova liga krenula naprijed i da bi bili konkurentni u evropi potrebno je ulaganja.
Dobro ste krenuli u sezonu, ali morate biti svjesni da ce i biti losijih rezultata mozda vec iduceg vikenda, ali i golem je projekt stabilizacije kluba.
Stepenica po stepenica.
Zato se istinski nadam da cete svi zdusno stati i ko jedan podrzati gospodina Husica jer potrebna je stabilna i jaka sloboda.
Sretno vam!
Nadam se da će vas do kraja prijelaznog roka preuzeti naša legenda Jimmy Floyd Hasselbaink i da će Azmin i dalje ulagati u tuzlanskog diva. Da i ova liga bude jača nego ranijih godina. Evo pogledajte FKS, ljudi mislili da će se prošetati ligom, a naletili na tvrd orah i odmah remi. Znači nije Sloboda toliko daleko od prvog mjesta niti je Sarajevo nešto puno bolje. To je sve privid. Samo hrabrost, čisto srce, jake ruke i lopata i silno do vrha.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kako si glup to je strasno a glup si sam ti taj nick dovoljno govori koliko si zapravo glup ..ne znam sta ti sa takvim nickom imas pisat ovdje.?..nadam se da moderatori ovekve idiote poslaju jednom zauvjek sa ovog forumaCaeruleus je napisao/la:Nadam se da će vas do kraja prijelaznog roka preuzeti naša legenda Jimmy Floyd Hasselbaink i da će Azmin i dalje ulagati u tuzlanskog diva. Da i ova liga bude jača nego ranijih godina. Evo pogledajte FKS, ljudi mislili da će se prošetati ligom, a naletili na tvrd orah i odmah remi. Znači nije Sloboda toliko daleko od prvog mjesta niti je Sarajevo nešto puno bolje. To je sve privid. Samo hrabrost, čisto srce, jake ruke i lopata i silno do vrha.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Padobranaca na sve strane, makar obrisite pjenu oko usta 
It was turned around so that right looked wrong
Jako je tužno kako se jedan forumaš ophodi prema drugom. Jako jako tužno, te uvrede. To nije civilizacijski i budi siguran da ću se žaliti moderatorima. Ja tebe nikada ne bih tako uvrijedio. Stid me što osoba poput tebe navija za moje Bullse. Ali eto ja i FK Slobodi i tebi želim sve najbolje.SaltCityAttack je napisao/la:Kako si glup to je strasno a glup si sam ti taj nick dovoljno govori koliko si zapravo glup ..ne znam sta ti sa takvim nickom imas pisat ovdje.?..nadam se da moderatori ovekve idiote poslaju jednom zauvjek sa ovog forumaCaeruleus je napisao/la:Nadam se da će vas do kraja prijelaznog roka preuzeti naša legenda Jimmy Floyd Hasselbaink i da će Azmin i dalje ulagati u tuzlanskog diva. Da i ova liga bude jača nego ranijih godina. Evo pogledajte FKS, ljudi mislili da će se prošetati ligom, a naletili na tvrd orah i odmah remi. Znači nije Sloboda toliko daleko od prvog mjesta niti je Sarajevo nešto puno bolje. To je sve privid. Samo hrabrost, čisto srce, jake ruke i lopata i silno do vrha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.