FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sudija dominira u ovih par minuta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Nerminovic
- Kontakt:
Izgorio je u zelji da postigne gol.Nerminovic je napisao/la:lewy
Analiza:
- Ciljevi ispunjeni: nema povreda i odradjen prolaz dalje.
Neuer, Lahm i Muller - klasika.
Lewa i Gotze majstori. Gotze samo da izbaci potez viska ide na 15+ golova. Lewa izgorio i zelji da postigne prvenac.
Bernat - klupa. Alaba na njegovo mjesto. Solidan. Nekad zna zaplivati po terenu. Nije njegova pozicija.
Badstuber - dozirati minutazu na 10-15 minuta po tekmi. Prije januara nece biti spreman.
Boateng i Dante - jos su nespremni.
Sacir - nula. Manje igrac.
Pizarro - majstor iz mira. Odlican bekap.
Kad se svi oporave i ako dodje Meho imamo super jaku ekipu.
Optimista sam u vezi ove formacije. Cini mi se da igraju puno direktnije. To se vidjelo ali nisu nimalo uigrani. To je iz razloga sto fali pola ekipe i kasno su se neki vratili sa odmora.
- Ciljevi ispunjeni: nema povreda i odradjen prolaz dalje.
Neuer, Lahm i Muller - klasika.
Lewa i Gotze majstori. Gotze samo da izbaci potez viska ide na 15+ golova. Lewa izgorio i zelji da postigne prvenac.
Bernat - klupa. Alaba na njegovo mjesto. Solidan. Nekad zna zaplivati po terenu. Nije njegova pozicija.
Badstuber - dozirati minutazu na 10-15 minuta po tekmi. Prije januara nece biti spreman.
Boateng i Dante - jos su nespremni.
Sacir - nula. Manje igrac.
Pizarro - majstor iz mira. Odlican bekap.
Kad se svi oporave i ako dodje Meho imamo super jaku ekipu.
Optimista sam u vezi ove formacije. Cini mi se da igraju puno direktnije. To se vidjelo ali nisu nimalo uigrani. To je iz razloga sto fali pola ekipe i kasno su se neki vratili sa odmora.
- bavaracmujo
- Kontakt:
3 stopera, 3 beka, 3 krila, 1 napadac pa ti pogodi koja je formacija i ko sta igra, sacira dat volsburgu djaba nek i oni imaju uspjesan prelazni rok, ocekujem da dvojac iz dortmunda popisa ove godine bundesku, a jos robery kad prorade samo nebo je granica, pa kakav tim imamo ako ne doletimo do berlina bice zalosno!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Znaci igramo tu formaciju, dobro nije bas ovaj Munster mjerilo, ali treba jaca ekipa doci sad recimo Vukovi u Bundesligi, i ak bude sve stimalo, onda mozemo reci da ima napretka sto se tice ove formacije.
Ocekujemo znaci tog Benatiu, valjda covjek vrijedi, nisam nes upoznat sa njim al vjerovatno je jak i dobar igrac.
Ajd neka smo hairli presli ovu prepreku prvo kolo, nadam se da nece biti vise povreda.
Znaci Sacir igrac manje, zadnjih utakmica se bas ne dokazuje, mislim da ak ne dodje na svoje ove sezone, sljedece ide garant.
Ocekujemo znaci tog Benatiu, valjda covjek vrijedi, nisam nes upoznat sa njim al vjerovatno je jak i dobar igrac.
Ajd neka smo hairli presli ovu prepreku prvo kolo, nadam se da nece biti vise povreda.
Znaci Sacir igrac manje, zadnjih utakmica se bas ne dokazuje, mislim da ak ne dodje na svoje ove sezone, sljedece ide garant.
FC Bayern !!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ne znam hoce li Sacir ikad biti taj igrac sto smo mislili da ce biti, ako nista makar nece biti taj igrac kod nas. Mislio sam da ce on biti sljedeca zvijezda, za sada nista. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nisam gledo tekmu nisam mogo , al po komentarima cini se da saciri nije materijal za pocetnu momčad.
zanima me kako će odbrana izgledati protiv vukova jer Boa ima onu kaznu iz prosle sezone .....
zanima me kako će odbrana izgledati protiv vukova jer Boa ima onu kaznu iz prosle sezone .....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Zaboravio sam na tu kaznu Boatenga. Znaci jos jedan problem. Ako nista nece dugo trajati. Mislim da bi do utorka ili srijede trebali potpisati tog nekog stopera.phily je napisao/la:Nisam gledo tekmu nisam mogo , al po komentarima cini se da saciri nije materijal za pocetnu momčad.
Danas je dosta puhalo nazad, pogotovo u prvom poluvremenu, iako su to amateri. U drugom kad smo preuzeli sredinu sveli smo polukontre i kontre na minimum.
Mislim da protiv vukova nece biti dobar rezultat. Jos je ovo sve svjeze, nismo uigrani. I ne treba praviti dramu. Samo u prvih 5-6 kola Dortmund ne smije pobjeci vise od 7-8 bodova. Nije to velika razlika ali bi im dalo vjetar u ledja.
Ufff....Čuj do januara? Pa momak je već na jako dobrom putu, treba mu što duža minutaža i za nekih mjesec dana će već biti u ritmu....muamerc je napisao/la: Badstuber - dozirati minutazu na 10-15 minuta po tekmi. Prije januara nece biti spreman.
A Lewa u svom stilu počeo s promašajima, vidjet ćemo koliko će trajati dok nekom ovdje ne izvadi dobro živac.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Bundesliga
- Kontakt:
Gomeza su uvijek proglasavali letvom, velika vecina ovdje, a eno covjek sinoc potopi Real.effe_sa je napisao/la:Da je prije ovako Gomez fulio penal bio bi letva....
Kao sto kaze Klare dominator samo takav
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Vjerovatno si u pravu, ali ja ipak ne bih zurio sa njim. Puno je propatio i evo na kraju vratio se i ne bih volio da nekim brzopletim odlukama i forsiranjem ugrozi citavu karijeru.effe_sa je napisao/la:Ufff....Čuj do januara? Pa momak je već na jako dobrom putu, treba mu što duža minutaža i za nekih mjesec dana će već biti u ritmu....muamerc je napisao/la: Badstuber - dozirati minutazu na 10-15 minuta po tekmi. Prije januara nece biti spreman.
A Lewa u svom stilu počeo s promašajima, vidjet ćemo koliko će trajati dok nekom ovdje ne izvadi dobro živac.....![]()
![]()
Da je prije ovako Gomez fulio penal bio bi letva....A Lewa je ipak došao iz Dortmunda pa je uvijek sladak.....
Bojim se igara protiv nekih mesara tipa Augsburga i slicnih.
- anelbavarac
- Kontakt:
Od kada su utakmice protiv amatera mjerilo za bilo sta?

Epitet "letve" Lewandowskom si ti prvi dao, ako me sjecanje dobro sluzi.effe_sa je napisao/la:A Lewa u svom stilu počeo s promašajima, vidjet ćemo koliko će trajati dok nekom ovdje ne izvadi
dobro živac.....![]()
![]()
Da je prije ovako Gomez fulio penal bio bi letva....A Lewa je ipak došao iz Dortmunda pa je
uvijek sladak.....
Mislis u drugom kad je ova 4 liga fizicki pala.muamerc je napisao/la:U drugom kad smo preuzeli sredinu sveli smo polukontre i kontre na minimum.
Dok su imali snage itekako su samarali ovu Pepetovu nejac
Da je slucajno umjesto Nojera bio neko drugi, bilo ko, pored njihovog imena je trebala trica stajati, heeeeej 3 gola od četvrtoligasa.
Heeeej moj Pep pletes nam po zivcima, 2 beka 2 centralna vezna, ko bi rek'o.
I ne samo to, nego ce on ove bekove koristiti dosta cesto,
Lama sam mogao progutati jer igrom slucaja se nametno prosle godine,
a ima kvalitet da to odigra,
ali Ešlija Kola staviti u vezu.
Nece ova sezona na dobro...
Sad su obrnute uloge, onda je bilo Klare, effe, Bundesliga, JetSet..., protiv njih stotinjak,effe_sa je napisao/la:vidjet ćemo koliko će trajati dok nekom ovdje ne izvadi dobro živac
a ovaj puta imamo effe...
nema yebiga druze sam si.
Kako lomi one Realove levate, a jos onakav velemajstorski gol.Bundesliga je napisao/la:Gomeza su uvijek proglasavali letvom, velika vecina ovdje, a eno covjek sinoc potopi Real.
Eh da te povrede nije bilo.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
BadrHari je napisao/la:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- gerdmuller
- Kontakt:
Jedan tip sa naseg foruma napisao:
Ono za sto nemam razumijevanje je vase konstantno kritiziranje po Guardioli.Pojedinci su od samog pocetka kak je covjek zasjeo na klupu uvijek nasli neki **** za kritizirat.Od prve **** PRIPREMNE utakmice vama uvijek nesto nije bilo po volji.Razbili mi Manchester u Engleskoj 1-3, Schalke 5-1, BVB 0-3, Wolfsburg 1-6 itd. itd., ma svaki **** puta ste imali neku glupost za kritizirat, covjeku prakticki niste niti priliku pruzili već samo opleti po njemu.
O stovanju Juppa kao svete krave da i ne govorim.Mozda od tud i dolazi malo ljubavi prema Pepitu, jer je dobar dio sezone samo usutkavao hejtere. A zbog toga se i nadam da ce ostati još koju godinicu, ma ****, da ostane jos barem 10 godina! Pa da svi prokleti paraziti i gloryhunteri **** od kluba.

Ono za sto nemam razumijevanje je vase konstantno kritiziranje po Guardioli.Pojedinci su od samog pocetka kak je covjek zasjeo na klupu uvijek nasli neki **** za kritizirat.Od prve **** PRIPREMNE utakmice vama uvijek nesto nije bilo po volji.Razbili mi Manchester u Engleskoj 1-3, Schalke 5-1, BVB 0-3, Wolfsburg 1-6 itd. itd., ma svaki **** puta ste imali neku glupost za kritizirat, covjeku prakticki niste niti priliku pruzili već samo opleti po njemu.
O stovanju Juppa kao svete krave da i ne govorim.Mozda od tud i dolazi malo ljubavi prema Pepitu, jer je dobar dio sezone samo usutkavao hejtere. A zbog toga se i nadam da ce ostati još koju godinicu, ma ****, da ostane jos barem 10 godina! Pa da svi prokleti paraziti i gloryhunteri **** od kluba.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Kako nazvat letvu drugačije nego letvom....anelbavarac je napisao/la: Epitet "letve" Lewandowskom si ti prvi dao, ako me sjecanje dobro sluzi.
A vama nekima je on bez trunćice zasluge u rangu sa Elberom, Maakayom....
A npr ja ne idem u krajnost da kažem da je on loš, on je dobar, ali nije mi još ta extra krema, top 3 u Evropi, svijetu i slično. Treba tu još mnogo da pokaže, da bi se to moglo reći....
Ti ozbiljan čovjek a padaš na marketinške trikove oko Lewe.Klare je napisao/la:
Sad su obrnute uloge, onda je bilo Klare, effe, Bundesliga, JetSet..., protiv njih stotinjak,
a ovaj puta imamo effe..., ima li jos koga
, heeeej
,
nema yebiga druze sam si.![]()
A hoćeš da ti stotinjak fanova Bayerna izvan ovog foruma ovdje dovedem i to Nijemaca (samo nećeš ih onda ti razumit....
I gledaj mogu ja sam protiv svih, pa i protiv tog kluba 100, pogotovo ako si ti predvodnik ili kapiten te ekipe, onda ima da igram "levicom"....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Guardiolino procitano i nepotrebno komplikovano meljanje lopte ( koji neki nazivaju stilom igre ) nema nikakve buducnosti u Bayernu.
Svaka mu cast za otresanje domuzara ( 2 puta ), ovo ostalo je sve na misice i traljavo, dosadno ..
Bayern uopste ne lici na ekipu koja ima definisan sablon igre, suocite se vise s tim.
Jedno ogromno brukanje imena kluba mu je oprosteno, a sad dokle tako
Svaka mu cast za otresanje domuzara ( 2 puta ), ovo ostalo je sve na misice i traljavo, dosadno ..
Bayern uopste ne lici na ekipu koja ima definisan sablon igre, suocite se vise s tim.
Jedno ogromno brukanje imena kluba mu je oprosteno, a sad dokle tako
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.