Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ja male dvorane Boze dragi.. NIsam odavno bio u Mejdanu pa mi se cinilo da je veci, a i ja sam tada bio manji pa je to mozda razlog... Nece ovo biti tesko napuniti... Zato i treba malo vise forsirati ova mjesta sa manjim dvorana... Da se bar napune do vrha...
@Zodiac idi broji stolice, pa kad dodjes do 7-tog podioka ostati ce ti jos bruku stolica da prebrojis plus dodatne tribine iza golova i na setalistima koje se tu dodaju kad su neke specijalne utakmice kao sto je ova bila......
@Zodiac idi broji stolice, pa kad dodjes do 7-tog podioka ostati ce ti jos bruku stolica da prebrojis plus dodatne tribine iza golova i na setalistima koje se tu dodaju kad su neke specijalne utakmice kao sto je ova bila......
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koji si ti smrad momce, providni smradMrMuscle je napisao/la:Ja male dvorane Boze dragi.. NIsam odavno bio u Mejdanu pa mi se cinilo da je veci, a i ja sam tada bio manji pa je to mozda razlog... Nece ovo biti tesko napuniti... Zato i treba malo vise forsirati ova mjesta sa manjim dvorana... Da se bar napune do vrha...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa samo pustis sebi BHT live stream nekidjokica je napisao/la:Ima li neko kakav link?

http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://streema.com/tv/BHRT_BHT" onclick="window.open(this.href);return false;
http://jagledam.pokersid.com/BHT-1-uzivo-stream" onclick="window.open(this.href);return false;
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Koji smo mi cigani, da se ne uvrijede Romi..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Idi pjevaj '' Bože pravde ''...tuzlak1987 je napisao/la:Koji si ti smrad momce, providni smradMrMuscle je napisao/la:Ja male dvorane Boze dragi.. NIsam odavno bio u Mejdanu pa mi se cinilo da je veci, a i ja sam tada bio manji pa je to mozda razlog... Nece ovo biti tesko napuniti... Zato i treba malo vise forsirati ova mjesta sa manjim dvorana... Da se bar napune do vrha...

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Imal ko link za mobitel?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vise sigurno pjeva ljudi to u Sarajevsko-Romanijskoj regiji nego ovdje. Ovdje niko i ne pjeva..MrMuscle je napisao/la:Idi pjevaj '' Bože pravde ''...tuzlak1987 je napisao/la:Koji si ti smrad momce, providni smradMrMuscle je napisao/la:Ja male dvorane Boze dragi.. NIsam odavno bio u Mejdanu pa mi se cinilo da je veci, a i ja sam tada bio manji pa je to mozda razlog... Nece ovo biti tesko napuniti... Zato i treba malo vise forsirati ova mjesta sa manjim dvorana... Da se bar napune do vrha...
Veceras ce vas biti par hiljada istomisljenika na jednom mjestu... Pa orgiju opalite...
A drugo Mejdan prima 6000, uvijek je bio pun kada igra ovdje reprezentacija i biti ce. Uvijek ostane ljudi ispred bez karte, da prima 10000 opet bi bio pun.
Dok je Sarajevo zakazalo par jedno 10 puta u zadnjih 10 godina sto se tice reprezentacije, nije mi uopste bitno kolika je ta dvorana kada u nju dodje 2-3 hiljade iz grada koji ima 400 000 stanovnika..
Gadi mi se ovo što čitam.Papastathopoulos je napisao/la:Koji smo mi cigani, da se ne uvrijede Romi..

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam gdje da napišem pa evo ovde, ako neko ima link živ bio nek okači tu za nas koji nismo u BiH 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nadam se da pocinje Mirza,bez eksperimentisanja i igranja sa mojim zivcima
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 9209_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sat vremena prije...
sat vremena prije...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Momcino, ljudino.. Mejdan pun sat vremena prije pocetka utakmice
Kiss my

Kiss my

I za mobitel ako neko ima?Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam gdje da napišem pa evo ovde, ako neko ima link živ bio nek okači tu za nas koji nismo u BiH
-
- Kontakt:
ako moze neki link,ali da radi,ovo bht uzivo nece da pokrene.. 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
kakvi su ono baloni gore 

- AlfredBorden
- Kontakt:
ROKANJE!
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
ronaldo99 je napisao/la:kakvi su ono baloni gore
Da se puste nakon pobjede

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
al' crveno - bijeli, nekako me asocira na SDPwobly92 je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:kakvi su ono baloni gore
Da se puste nakon pobjede

Idemoooooooooooooooooooo