NK Zvijezda Gradačac

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Pasha » 16 avg 2014, 20:32

Diatta vam je bio najbolji. ostali doljno dobri da protiv nas uzmete bod. uspoređujući vas i Vitez koji nam je gostovao u prvom kolu, oni mi djeluju bolji.

liga ima bar 7-8 ekipa koje su dosta loše, i mi i vi i Vitez su tu. tako da je teško sada nešto konkretnije reći kad se prvenstvo tek zahuktava...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 avg 2014, 21:12

neke ekipe jos nisu tempirale formu tako da je rano govoriti o tome ko je los ovo ono.vidite danas drina uze 3 boda i ode u sredinu a da je izgubila bila bi glavni kandidat za ispadanje.liga je nikad nikad gora al nasa je i nama najdraza
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 avg 2014, 22:42

Sta se to suska da je Zec presao vama? Ima li izvor za to ili je suplja?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 17 avg 2014, 00:24

Mokroguz je napisao/la:Sta se to suska da je Zec presao vama? Ima li izvor za to ili je suplja?
Kod njih je sve moguce,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a možda je I šuplja.Složicemo mi njima par komadai TO je TO sa Otoke .

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2014, 07:54

Mokroguz je napisao/la:Sta se to suska da je Zec presao vama? Ima li izvor za to ili je suplja?
ako je dosao bio bi dobro pojacanje jer nam fali jedan brz napadac...ove sezone 3 za 3 :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 avg 2014, 08:20

Gledam u 13.kolu dolazi Borac.Ljudi jučer vratili bodove u Travniku,a i kod nas će isto biti :roll: ......

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 avg 2014, 08:36

pabizo je napisao/la:
Kod njih je sve moguce,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a možda je I šuplja.Složicemo mi njima par komadai TO je TO sa Otoke .
opet ovaj smor pabizo.cccc prica se da ce doci djelmic, zec,i jos jedan evo neko gore napiso dusko stajic... dobro bi nam dosla ta pojacanja..... :bow: :tokralju: :bih:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 17 avg 2014, 09:21

vatreni je napisao/la:Gledam u 13.kolu dolazi Borac.Ljudi jučer vratili bodove u Travniku,a i kod nas će isto biti :roll: ......
to ono 2:1 sto smom dobili?? mislim da je to placeno vec ali nisam siguran... :hmmmmm: :hmmmmm:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 avg 2014, 11:54

crvenobijeli je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
opet ovaj smor pabizo.cccc prica se da ce doci djelmic, zec,i jos jedan evo neko gore napiso dusko stajic... dobro bi nam dosla ta pojacanja..... :bow: :tokralju: :bih:
pa zar Stajić nije potpisao za Mladost V.O..........gledam Mionica startovala sa prvoligaskim ambicijama....čestitke :clap:

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 17 avg 2014, 14:27

[youtube][/youtube]
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 avg 2014, 16:06

vivaILchelik je napisao/la:[youtube][/youtube]
:clap: :clap: :clap: Stojanov pokazao o kakvom se majstoru radi,samo ga treba uposliti na vrijeme i kako treba.....Ne znam ko je ovo do Kojića bio i ovako reagovao te mu omogućio da zabije glavom.Golmana ne krivim,lopta se prebrzo odbila od prečke i od leđa usla u gol.O ovom treba povesti računa,jer Olimpik ima Bogićeviča i Regoja koji su odlični skakači na ovakve lopte.Olimpik tradicionalno dobro igra kod nas,imaju sjajne tehničare kojima odgovara nas teren, te naš blagi način igre u minulim sezonama.
Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 17 avg 2014, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 17 avg 2014, 16:28

koliko ima istine ovo za Zeca i Djelmica :?:

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 17 avg 2014, 21:43

bod je dobar,treba se to sad ovjeriti protiv čelika.. kako su nam omladinci prošli danas? ako se dovode neka pojačanja onda to treba biti top mislim da sa polovnjacima necemo nista dobiti..i zasto ne radi stranica kluba.iole ozbiljniji klub ima svoju stranicu

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 17 avg 2014, 21:50

huseinbegkapetan je napisao/la:bod je dobar,treba se to sad ovjeriti protiv čelika.. kako su nam omladinci prošli danas? ako se dovode neka pojačanja onda to treba biti top mislim da sa polovnjacima necemo nista dobiti..i zasto ne radi stranica kluba.iole ozbiljniji klub ima svoju stranicu
Kadeti izgubili 1:3, juniori slavili 2:0
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 17 avg 2014, 22:54

napredak je i to od kako nema Kadije,mene i dan danas zove za neke torbe koje moje dijete nije uopšte uzelo,kad sam vidio o kakvi je torbicama rijec lijepo me bilo stid da omladinci jednog premijerligasa nose one vrecice,pa iz belamioniksa su ljepse vrecice nego one. jos uz to 30 maraka hebe lud zbunjenog :salut: :salut:

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 17 avg 2014, 23:03

huseinbegkapetan je napisao/la:napredak je i to od kako nema Kadije,mene i dan danas zove za neke torbe koje moje dijete nije uopšte uzelo,kad sam vidio o kakvi je torbicama rijec lijepo me bilo stid da omladinci jednog premijerligasa nose one vrecice,pa iz belamioniksa su ljepse vrecice nego one. jos uz to 30 maraka hebe lud zbunjenog :salut: :salut:
otkud tako lose a u prve nam ekipe tako lijepa oprema,a kako cujem i to je on nabavio i to nakon sto je otisao iz kluba,on zaduzen za nabavku opreme prvoj ekipi,mada je se doro tome protivio htjeo on da preko njega ide neka GIVOVA oprema,al mu durgut nije dao...jbg bolje i torbe prodat pa zaradit neko skupit pare od kadeta juniora,pa platiti popravku kola umjesto organizacije utakmice :tralala: :tralala:

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 17 avg 2014, 23:09

voliosamzvijezdu je napisao/la:
huseinbegkapetan je napisao/la:napredak je i to od kako nema Kadije,mene i dan danas zove za neke torbe koje moje dijete nije uopšte uzelo,kad sam vidio o kakvi je torbicama rijec lijepo me bilo stid da omladinci jednog premijerligasa nose one vrecice,pa iz belamioniksa su ljepse vrecice nego one. jos uz to 30 maraka hebe lud zbunjenog :salut: :salut:
otkud tako lose a u prve nam ekipe tako lijepa oprema,a kako cujem i to je on nabavio i to nakon sto je otisao iz kluba,on zaduzen za nabavku opreme prvoj ekipi,mada je se doro tome protivio htjeo on da preko njega ide neka GIVOVA oprema,al mu durgut nije dao...jbg bolje i torbe prodat pa zaradit neko skupit pare od kadeta juniora,pa platiti popravku kola umjesto organizacije utakmice :tralala: :tralala:
momak tebe treba prepravit pod hitno,hoćeš da vidis o kakvim je torbicama rijec koje kostaju 30 km? ne blamiraj te se vise KADIĆIIIIIIII....bolje i naplatiti žuti iako se kartoni ne plaćaju a?

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 17 avg 2014, 23:20

huseinbegkapetan je napisao/la:
voliosamzvijezdu je napisao/la:
momak tebe treba prepravit pod hitno,hoćeš da vidis o kakvim je torbicama rijec koje kostaju 30 km? ne blamiraj te se vise KADIĆIIIIIIII....bolje i naplatiti žuti iako se kartoni ne plaćaju a?
ma samo kazem cudno mi da ne valjaju a u prve ekipe nam extra oprema a isti covjek nabavlja i ista marka opreme...a nemoj me vise oslovljavati na to prezime,jer puno je ociglednije da si ti nermin husein(begkapetan)basic,nego sto sam ja kadic,al je bolesno da sam sebe hvalis ovdje po forumu,i jos sam ti juce rekao cekam da makar nesto napise u toku utakmice ali si bio odsutan,jer nisi mogao pisati i u pp sam te uvjerio da znam ko si,a i ostali mogu pogledati da nisi nijedan post napisao za vrijeme ijednog treninga i nijedne utakmice :tralala: :tralala: tako da prestani da se blamiras i dalje i da ispitujes da li ima autobus,kako su igrali omladinci i tako to,poslije utakmice sa travnikom si dao izjavu i onda ovdje na forumu skoro isto napisao skoncetrisi se malo... :hmmmmm: :hmmmmm:

huseinbegkapetan

Post Postao/la huseinbegkapetan » 17 avg 2014, 23:27

otkud tako lose a u prve nam ekipe tako lijepa oprema,a kako cujem i to je on nabavio i to nakon sto je otisao iz kluba,on zaduzen za nabavku opreme prvoj ekipi,mada je se doro tome protivio htjeo on da preko njega ide neka GIVOVA oprema,al mu durgut nije dao...jbg bolje i torbe prodat pa zaradit neko skupit pare od kadeta juniora,pa platiti popravku kola umjesto organizacije utakmice :tralala: :tralala:[/quote]
momak tebe treba prepravit pod hitno,hoćeš da vidis o kakvim je torbicama rijec koje kostaju 30 km? ne blamiraj te se vise KADIĆIIIIIIII....bolje i naplatiti žuti iako se kartoni ne plaćaju a?[/quote]
ma samo kazem cudno mi da ne valjaju a u prve ekipe nam extra oprema a isti covjek nabavlja i ista marka opreme...a nemoj me vise oslovljavati na to prezime,jer puno je ociglednije da si ti nermin husein(begkapetan)basic,nego sto sam ja kadic,al je bolesno da sam sebe hvalis ovdje po forumu,i jos sam ti juce rekao cekam da makar nesto napise u toku utakmice ali si bio odsutan,jer nisi mogao pisati i u pp sam te uvjerio da znam ko si,a i ostali mogu pogledati da nisi nijedan post napisao za vrijeme ijednog treninga i nijedne utakmice :tralala: :tralala: tako da prestani da se blamiras i dalje i da ispitujes da li ima autobus,kako su igrali omladinci i tako to,poslije utakmice sa travnikom si dao izjavu i onda ovdje na forumu skoro isto napisao skoncetrisi se malo... :hmmmmm: :hmmmmm:[/quote]
ti si se ubio za Kuzme,steta pa umro covjek hahahaahahahahahahha ne govorim za prvu ekipu nisam upucen ali znam za djecu to je vise nego ocigledno uzmi ovde uzmi ondje mozes trenirati s nama a iko si stariji od juniora ja cu ti srediti da udjes u prvi tim ali moras uzeti opremu BULL ...iskreno,losa reklama

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 17 avg 2014, 23:33

itekako si upucen,znaci tjera djecu da kupuju opremu to je bezobrazluk,a ko natjera prvu ekipu da od njega kupuju??? izgleda i njih postrojio i reko da moraju kupit,moj doro koja si ti sirovina :crazy: :crazy: :crazy: :clap: :clap: nisi upucen za prvu ekipu a neki dan si sam rekao da preko njega ide ta oprema prestani makar sam sebe lagati :facepalm: :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.