Ja neznam sta je, al ovom Van Gaalu pravo vjerujem... Igramo tatalno novi sistem nakon toliko godina i tesko da to moze odmah da profunkcionise. Kao sto sam Van Gaal kaze potrebno je par mjeseci dok igraci ne prihvate sve ove promjene... Najveci problem ovog sistema kod nas je nedostatak kadra, a i ovaj sto imamo, prvi put se susrece s ovakvim necim, i dosta njih igra pozicije koje nikada nisu igrali.
Povratkom Valencie i Shawa mislim da ce se rijesiti problem full-backova, a povratkom Evansa znatno ojacati odbrana
I po meni ubjedljivo najgori dio ovoga tima je vezni red... pa je.em mu misa ak moramo ovisiti o Cleverlyu i Flatcheru,zestoko smo nayebali i pod hitno moramo dovesti nekog makar solidnog veznjaka... Jucer dok je na terenu bio Ander i imali smo nekog protoka lopte, al cim je on izasao i usao Fellaini iygledali smo kao neki BH premijerligas sa taktikom "Nabij, pa sta se desi"

, jer flec nije u stanju da kreira ista. Povratak Carricka ce to malo popraviti al ne dovoljno.
P.S. Zao mi je Zahe jer samtram da bi on mogao ponuditi puno vise od ovakvoga Nania, i da u momku cuci veliki potencijal.
Izvinjavam se na duzem postu GGMU

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009