Ja sam siguran da ova Igracina nije sa ove planete !!!!mirzatele je napisao/la:Koliko cemo se jos puta uvjeriti kakvu igracinu imamo...Pa sta ce tek biti kad se vrate Nurkic,Djedovic,kad se protivnici ne budu mogli vezat ljepilom za njega kao veceras jer ce ih imat ko kaznjavat pa ce moc sutat normalne trojke,a ne sa 10m al cini se da je za njega i to postala normala![]()
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
normalno da su ubice yebali te oni vozili su 200 na sat i ova vasa navijacka skupina ste kreteni ako imate takvo razmisljanje jer niste mogli ni onu jadnu rahmetli zenu da spomenete KRETENISaltCityAttack je napisao/la:Kako si ti pametan covjek strasno..cuj ubicama pa zena je prelazila na crveno kakve ubice?.tragedija svima a ki odajemo oocast nasim momcima kao vi vasem Vedranu koji isto da je otisao.samo pogledat utakmicu bio bi.mesju nama..BordoMahala je napisao/la:
I bilo bi normalno da su odali pocast i zeni koja je poginula, koja je na kraju krajeva takodjer Tuzlanka a us to je jos i zrtva, zamislite kako je njenoj familiji koja sigurno ovo gleda i koju mnogi od vas poznaju kako im je gledati odavanje pocasti ubicama.
.prestani gluposti da pises nasi momci nisu sa nama a zeni takodjer rahmet dusi neka pociva u miru
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 17 avg 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Neće,,,,ma plasirat ćemo se mi vjerovatno jer naša je sreća što su i britanci i Islanđani lošiji i od nas.Međutim bilo koja jača ekipa hladno briše pod sa nama,,turnir u Italiji,turnir kod nas ,pa i ove dvije kvalifikacione ako pogledamo razumno,ukazuju da nam je igrački kadar veoma limitiran,može se to dići na viši nivo ,međutim jednostavno za bolji rezultat na prvenstvu i protiv jačih repki treba više kvalitetnih igrača..terabajt je napisao/la:Sta je sa Jusufom hocel ikako igrati vise u kvalifikacijama.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bice bolje, kao sto je neko napisao doci ce jos tri cetri igraca i onda ce biti borba da konacno prodjemo tu grupu,a proci cemo kad se sve poslozi i uigra fino..
Prvo odavanje pocasti ubicama, a nisu ni spomenuli nevinu zenu koja je stradala. Nakon toga yebavanje Sarajeva i Zelje na utakmici reprezentacije
Cudi me da nisu zapjevali Boze pravde na pocetku utakmice.
Cudi me da nisu zapjevali Boze pravde na pocetku utakmice.
Nije se to trebalo desiti al et Fukare su opet pomijesale klupski fudbal sa reprezentacijom, al sve u svemu atmosfera sjajna, pobjeda zaslzujena al nezz sta se desi ovim momcima, sve je ok i rivalitet,al zasto to mijesat sa reprezentacijom,jest da je trajalo 10 seknudi al baca losu sliku, nadam se da ce Fukare rascistiti vise to jednoje klubsko drugo je reprezentacija, i da na prijateljskoj na Tusnju bude sve cista perfekcija sa punim tribinama, jer glupo bi bilo opet mijesat klupsko sa reprezentacijom. Mejdan vrh jedva cekam rukomet BiH-Danska novi pakao u Mejdanubordobijeli je napisao/la:publika![]()
![]()
al ne mogu skuziti ono jbm zelju i sarajvo još na kosarci ,cemu ba to
Znaci treba jos pobjeda protiv velike britanije ili nek neko malo objasni ove kvalifikacije ?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Opet ce nama rotacija bit na 6 igraca nazalost
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- tuzlak1987
- Kontakt:
Generalizijete i oko minute sutnje i oko skandiranja, sve je to od grupe ljudi.. Nazalost etoo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mi dobijemo VB, VB Island i to je to.terabajt je napisao/la:Znaci treba jos pobjeda protiv velike britanije ili nek neko malo objasni ove kvalifikacije ?
prosli smoterabajt je napisao/la:Znaci treba jos pobjeda protiv velike britanije ili nek neko malo objasni ove kvalifikacije ?
Repka ti pobjedi i opet se pojedinci nađu svađati oko gluposti... Yebo mu ja mater zar je toliko teško priznati da je atmosfera bolja u Tuzli nego u Sarajevu što se košarke tiče.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
trebali ste sutjeti 23 min pa ste vidjeli da je to totalna glupost i da vasi to en podrzavaju pa je ispala minuta sutnje suti molim te.brazzo je napisao/la:Gnjide jedne minuta sutnje je bila u cast svih nesretno poginulih ! To sto je grupa posebnu pocast odala svom clanu je normalan cin. Popijte kakav caj fino dodje za smirenje
Da ,mi bi imali skor tad 3-0 , Island 1-1 , Velika Britanija 0-3 .Jedino ako bi Island dobio opet V.B , onda bi gore u Islandu ne bi smjeli izgubiti vise od 10 razlike .terabajt je napisao/la:Znaci treba jos pobjeda protiv velike britanije ili nek neko malo objasni ove kvalifikacije ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
dvije ekipe idu dalje,ne objasnjavaj kad ne znasSuki46 je napisao/la:Da ,mi bi imali skor tad 3-0 , Island 1-1 , Velika Britanija 0-3 .Jedino ako bi Island dobio opet V.B , onda bi gore u Islandu ne bi smjeli izgubiti vise od 10 razlike .terabajt je napisao/la:Znaci treba jos pobjeda protiv velike britanije ili nek neko malo objasni ove kvalifikacije ?
ne idu svi drugoplasirani najslabija otpada koliko sam ja cuo onog komentatoradvije ekipe idu dalje,ne objasnjavaj kad ne znas
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 17 avg 2014, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Momci vozili 200 kroz Tuzlu i ti spominjes semaforSaltCityAttack je napisao/la:Kako si ti pametan covjek strasno..cuj ubicama pa zena je prelazila na crveno kakve ubice?.tragedija svima a ki odajemo oocast nasim momcima kao vi vasem Vedranu koji isto da je otisao.samo pogledat utakmicu bio bi.mesju nama..BordoMahala je napisao/la:
I bilo bi normalno da su odali pocast i zeni koja je poginula, koja je na kraju krajeva takodjer Tuzlanka a us to je jos i zrtva, zamislite kako je njenoj familiji koja sigurno ovo gleda i koju mnogi od vas poznaju kako im je gledati odavanje pocasti ubicama.
.prestani gluposti da pises nasi momci nisu sa nama a zeni takodjer rahmet dusi neka pociva u miru
Nisam siguran da se pri toj brzini i vidi semafor a da ne pricamo o rakcijama pri toj brzini !
Cuo si za kamikaze !
Moze se desiti da budemo najgora 2-plasirana ekipa i onda bi bilomirzatele je napisao/la:dvije ekipe idu dalje,ne objasnjavaj kad ne znasSuki46 je napisao/la:Da ,mi bi imali skor tad 3-0 , Island 1-1 , Velika Britanija 0-3 .Jedino ako bi Island dobio opet V.B , onda bi gore u Islandu ne bi smjeli izgubiti vise od 10 razlike .terabajt je napisao/la:Znaci treba jos pobjeda protiv velike britanije ili nek neko malo objasni ove kvalifikacije ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- tuzlak1987
- Kontakt:
Reprezentacija nam ima tri igraca iz Gimnazije Mesa Selomovic 
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Možemo zahvaliti Mirzi za ovu pobjedu, mrtva igra većine naših košarkaša. Gore će biti gutavo, nek nam je Bog na pomoći. Svaka čast Tuzli 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.