Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2014, 22:21

sarajlija je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sada pocele price da ce Mexes u United. Allahu dragi, sta smo ti skrivili? :tokralju:
Špekulacijama nikad kraja pa dokle vise da se igraju sa nervima? :roll:

Jel ovaj konj, mazga Wood sposoban da dovede nekoga, daj ba ako nije idi ba u tri lijepe , neka neko sjedne na njegovo mjesto ko zna da dovede igraca, toliki igraci nam trebaju na pozicijama da je ovo za plakat sta rade od kluba :problem:
Ako ne napravi dobre transfere do kraja roka, mislim da ce van Gaal natjerat Glazere da otjeraju Woodwarda. Nece on prihvatit da radi sa takvim amaterom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vidic
Kontakt:

Post Postao/la vidic » 17 avg 2014, 22:23

Cleverly i dalje ostaje talenat i perspektivan igrač.a nista vise od toga.ostaje na tome.ne razvija se.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 17 avg 2014, 22:31

Samo sa rezervom uzeti ove spekulacija. More igraca se povezivalo, od Garaya (spekulacija od koje mi je i sad muka), preko Sneijdera, Moure, Kurzave, pa Benatie, Herrere (Porto, tada Pachuca),.... Vidili smo do cega je dovelo...
Da dodam: Barkley, pola BVB-a, itd..
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 17 avg 2014, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 avg 2014, 22:32

Fletcher nece iz kluba, jer je momak zaslužio svoje mjesto. Može poslužiti uvijek za 30-tak minuta, svašta je s Unitedom doživio. I sada da jedan Kurveli zaslužuje ugovor prije Darrena, pa to je teška nebuloza.

Kako sada može Woodward biti kriv ? Pa frajer je samo pijun, kažeš mu dovedi mi tog igraca i to ce i uraditi. On je odlican za United, koliko god vi protiv njega bili. Covjek zna posao i to je najbitnije. Pa da nije njega, United bi sada bio u minusu zbog propuštanja LP ove godine.

Ekipa se treba uigrati, fale tu dva igraca da se dovedu. Stoper i DM, i to je super transfer rok. Kada se svi vrate u formu, eto i dobrih rezultata. Van Gal ima spor start, Van Gal voli forsirati mladje igrace, želi izvuci puno iz njih. Previše ste naviknuti na režim Fergusona, on je otišao.

Idemo dalje, jako, uz United.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 avg 2014, 22:34

Cartman je napisao/la: Ako ne napravi dobre transfere do kraja roka, mislim da ce van Gaal natjerat Glazere da otjeraju Woodwarda. Nece on prihvatit da radi sa takvim amaterom.
Ma treba nam čovjek samo za to Director of Football, koji će raditi samo na transferima, prošlo je vrijeme Fergiea kad je on sve sam rješavao. Edu ostaviti komercijalni dio, nek se brine o sponzorima jer je tu očito na svom terenu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 17 avg 2014, 22:34

Sky kaze da smo u pregovorima i sa Rojom i sa Benatiom, vidim ovdje niko nista o tome ne prica, samo nesto placete :P
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 avg 2014, 22:35

Cartman je napisao/la:Sada pocele price da ce Mexes u United. Allahu dragi, sta smo ti skrivili? :tokralju:
Čuj Mexes,pa tog su davno otpisali u repki Francuske,a sada kako su Alex i Rami došli nema više mjesta ni u Milanu. :lol:

Ne treba ništa vjerovat ovim medijima, pogotovo engleskim, pa pozudaniji je avazov express od njih.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 17 avg 2014, 22:38

vidic je napisao/la:Cleverly i dalje ostaje talenat i perspektivan igrač.a nista vise od toga.ostaje na tome.ne razvija se.
Ne bih se složio, talenti i perspektivni igrači imaju čest bljesak tipa atraktivan potez, asistencija, gol ovo ono. Cleverley nema ništa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 avg 2014, 22:39

Belmin6 je napisao/la: Kako sada može Woodward biti kriv ? Pa frajer je samo pijun, kažeš mu dovedi mi tog igraca i to ce i uraditi. On je odlican za United, koliko god vi protiv njega bili. Covjek zna posao i to je najbitnije. Pa da nije njega, United bi sada bio u minusu zbog propuštanja LP ove godine.
Pa Van Gaal sam kaže da je on svjestan koji mu igrači trebaju, očito je davno on rekao Edu to, ali ovaj nije sposoban završiti posao oko njih. Ed zna posao oko sponzora, ali Gill je za njega direktor svemira kad su u pitanju transferi. Od početka je jasno da nam trebaju stoper i još jedan veznjak, a ništa se nije uradilo, dok Bayern ostane bez Javia i u roku od 2 dana završi Benatiu, dok se Ed još muči oko onog Roja :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 avg 2014, 22:43

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa Van Gaal sam kaže da je on svjestan koji mu igrači trebaju, očito je davno on rekao Edu to, ali ovaj nije sposoban završiti posao oko njih. Ed zna posao oko sponzora, ali Gill je za njega direktor svemira kad su u pitanju transferi. Od početka je jasno da nam trebaju stoper i još jedan veznjak, a ništa se nije uradilo, dok Bayern ostane bez Javia i u roku od 2 dana završi Benatiu, dok se Ed još muči oko onog Roja :roll:
Ma daj covjece, ovo je prica za malu djecu. I sam poznaješ, da ovo ljeto informacija nema, nešto malo na kašiku. Pa samo Van Gal i ekipa zna koga žele, jednostavno taj nece dovesti igraca, ako mu se baš ne uklapa u sistem. Pogledaj transfere Herere i Shawa, riješio ih je covjek u dva dana.

Kakav Gil i direktor svemira. :crazy:

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 17 avg 2014, 22:46

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la: Kako sada može Woodward biti kriv ? Pa frajer je samo pijun, kažeš mu dovedi mi tog igraca i to ce i uraditi. On je odlican za United, koliko god vi protiv njega bili. Covjek zna posao i to je najbitnije. Pa da nije njega, United bi sada bio u minusu zbog propuštanja LP ove godine.
Pa Van Gaal sam kaže da je on svjestan koji mu igrači trebaju, očito je davno on rekao Edu to, ali ovaj nije sposoban završiti posao oko njih. Ed zna posao oko sponzora, ali Gill je za njega direktor svemira kad su u pitanju transferi. Od početka je jasno da nam trebaju stoper i još jedan veznjak, a ništa se nije uradilo, dok Bayern ostane bez Javia i u roku od 2 dana završi Benatiu, dok se Ed još muči oko onog Roja :roll:
Ma ne bih ja sve svalio na Woodwarda, da li je LvG ikad igdje izjavio da se traži neki igrač? Nije, dok drugi treneri stalno nešto komentarišu i govore da će biti pojačanja.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 17 avg 2014, 22:48

Mislim da nismo dovoljno upuceni u ono sto se desava iza zavjese.. LVG ce dovesti koga bude zelio, pa makar ga i masno platio. Nije tacno da se ovaj ili onaj (ne)uklapa u sistem, jer naprosto nemamo shortlistu novog managera. Spekulacije su normalna pojava, samo sto manje paznje poklanjam cak i nekim provjerenjim.
Ed nije nikakav pijun, nego se naprosto zna sta je kome ciniti. Mislim smjesno je da pljujemo covjeka koji radi u jednom od najvecih brendova, te tako dovodimo neciju kompetentnost u pitanje.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 avg 2014, 22:52

Svasta cuti nesposoban lik koji ima besprijekornu pislovnu karijeru i koji je doveo sve i jednog kojeg su mu prstom pokazali. Pa nije ovo bundesliga da ti sportski menadzer nakupuje sta on hoce a ti ih treniraj, uigravaj ko te .ebe
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 avg 2014, 22:55

Belmin6 je napisao/la: Ma daj covjece, ovo je prica za malu djecu. I sam poznaješ, da ovo ljeto informacija nema, nešto malo na kašiku. Pa samo Van Gal i ekipa zna koga žele, jednostavno taj nece dovesti igraca, ako mu se baš ne uklapa u sistem. Pogledaj transfere Herere i Shawa, riješio ih je covjek u dva dana.

Kakav Gil i direktor svemira. :crazy:
Riješio ih je zato što niko drugi nije bio konkurencija, pogledaj prošlo ljeto, epski fail, hajd to mu i mogu nekako oprostiti jer mu je prvi prijelazni rok (i sam sam ga branio tada), ali da se i sada dopusti da ne riješiš ključne pozicije u timu do zadnjih par dana prijelaznog roka je stvarno previše. Van Gaal je dao odobrenje i za ovu prvu dvojicu, a vjerovatno je dao i za druge, samo što te nije bio sposoban završiti. Pa i slijepcu je jasno da nam je potreban stoper, i još jedan veznjak. A ništa se ne poduzima po tom pitanju, znači Benatia koji je jedan od najboljih na svijetu i koji bi nam legao kao budali šamar i nisu sposobni to završiti, dok Bayern to završi u roku od dva dana. O veznjaku neću ni da pričam, Cesc ih prošlo ljeto pravio budalama, čitavo vrijeme čekali njega, pa onda fijasko sa Anderom, pa se sada povrijedi Carrick i zna se da ćemo biti kratki za veznjaka i opet se ništa ne radi i ostavlja se za posljednju sedmicu sve. A u međuvrmenu daje intervjue i hvali se kako je sposoban skršiti rekordne iznose, sa onom čuvenom watch this space, koja će mu se izgleda obiti o glavu :oops:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 avg 2014, 22:57

Fakat ti majstore okrivi covjeka za sve. Popusti, nije još kraj. Ima još vremena, doci ce pojacanja.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 avg 2014, 23:01

Belmin6 je napisao/la:Fakat ti majstore okrivi covjeka za sve. Popusti, nije još kraj. Ima još vremena, doci ce pojacanja.
Ma nije on kriv za sve (ne može on natjerati nekoga da potpiše ako ovaj neće), ali jeste za to što drugi prijelazni rok ostavlja neriješenim ključne pozicije u timu do zadnjih par dana iako je i slijepcu jasno da je potrebno to riješiti što prije kako bi se ekipa mogla uigrati što prije. Pogledaj Chelsea, sve riješili i sad mirno čekaju početak sezone.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 avg 2014, 23:09

Pa šta je onda problem u Woodwardu ? Covjeku nije problem platiti više za igraca, nije do njega ako doticni ne želi igrati za United(ako takvih ima u ovom univerzumu).

A nas dvojica možemo ovdje do sutra pisati koga je to trebao dovesti, a ni ne znamo koje su Van Galove želje. Frajer je lud i totalni cudak.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2014, 23:12

Vjerujem u van Gaala, ali moram rec da je blago receno cudno da citavo ljeto uigravamo 3-5-2 i onda nakon 45 minuta igre u Premiershipu to sve bacamo u vodu i vracamo se na 4-2-3-1. Znaci ja nisam neki fan ove 3-5-2, ali ako vec to uigravas onda daj do kraja...

Ne poznajem ekipu koja cesto mijenja formacije i ima uspjeha s tim. Mora se odlucit. I nadam se da ce to bit 4-2-3-1 ili 4-3-3. Kakvu god formaciju izabere, bice problema jer imamo kadar bez ikakvog balansa. Previse napadaca i playmakera, premalo (kvalitetnih) krila, centralnih veznih, bekova i stopera.

Imamo tri pozicije bez ikakvih problema:
Golman
Desetka
Devetka

Ostalo kuku lele.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 17 avg 2014, 23:15

LVG je i sa repkom radio nesto slicno. Igrao poluvrijeme sa 3-5-2 pa prelazio na 4-3-3.. Ne mora sada citavu utakmicu forsirati jedan te isti sistem. A kada je ovaj trener u pitanju, onda sto se taktika tice, vjerujem u njegove mogucnosti prilagodbe formacije(a) timu i obratno...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 avg 2014, 23:16

Belmin6 je napisao/la:Fakat ti majstore okrivi covjeka za sve. Popusti, nije još kraj. Ima još vremena, doci ce pojacanja.
Ma belaj je što se to trebalo riješiti do utakmice sa velšanima, sad sigurno ne bi bili na nula bodova. Još kako je lagan raspored, veća je šteta što nisu došli novi igrači s kojim bi lagano uzimali manje utakmice.

Najviše me nervira što se nastavlja tradicija da na Old Traffordu gostujuće ekipe uzimaju bodove kako hoće,a prije to nije bio slučaj.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.