Nisam ni ja kosarkaski selektor niti strucnjak , ali pratim kosarku i igrao sam je jedno vrijeme cak i sad basket tu i tamo. Al nije ni to potrebno da se ne pljuje , pratim dosta nasih igraca u prvom redu mislim na Nemanju. Svi seru kako je los ovo ono a ne kontaju kolko je Dusko uticao na njegov stil igre on gotovo ni ne pokusava da udje u reket i polozi a poznat je po tome da ulazi u reket i pokusava poloziti , ovde je zaduzen da organizuje napade i dodaje lopte likovima koji trce iz blokova ili da pokusa neki P N R... Zato i nemanja nije za prvog pleja on je meni za klupe i da bude udarna igla kad udje da pokusa sve pa i preko ruke jer njega kad krene on moze zabit 20 + od lakse sale. Dalje ne znam kako ne vidite da nam fali amer koji treba zajedn sa mirzom i nihadom da bude jedan od nosioca igre , a dalje ne vidim kako ne vidite kolko nam Nihad fali na obje strane terena. U ofanzivi nam ne fali samo u prodorima nego on zna i da uzme loptu da asistira itd ovako je nemanja stalno sam i lopta se vrti od kornera do kornera pa se spusta visokim ako nema rijesenja. Ova ekipa ce bit jedna od ozbiljnijih na EP slj godine a ostaje nam samo da cekamo. Odbranu u pojedinim trenutcima igramo prestrasno , island je nizak al mi smo imali odlicano postavljanje za sok citavo vrijeme. A samo jos pojacanja za EB i mi cemo da bude odlicni ! I svaka kapa dole tuzlacima atmosfera koju slabo koja repka moze doziviti , al malo se bojim da je ta atmosfera nasim igracima malo i svezala ruke sto se kaze... Sve u svemu ja sam prezadovoljan i uvjeren da mi idemo sa 4-0 omjerom na EB sto je sa ovakvim rosterom velika stvar.